Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

16.1.2020 07:57 Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Sasu Salin heitti komeasti 14 pistettä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München pysyi Panathinaikosin kyydissä kolme neljännestä, mutta kreikkalaiset veivät viimeisen 22-8 ja koko ottelun 98-83 (53-53). Koponen oli jälleen Bayernin parhaimmistoa 12 pisteellä ja kolmella syötöllä.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tappion myötä Bayern putosi Euroliigan hännille kuuden voiton ja 13 tappion saldolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Teneriffa hävisi kotikentällään lohkon kärkiottelussa tshekkiläiselle Nymburkille 84-89 (42-49). Pisteidensä lisäksi Salin merkkautti kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.

- Vastakkain olivat lohkon kärkijoukkueet ja aloitimme ottelun huonosti. Emme pystyneet jatkamaan edellisen Espanjan liigan hyvää ottelua alussa. Aloimme pelata kovempaa ja päästä takaisin peliin mukaan, mutta jos annat liian monta mahdollisuutta Nymburkin kaltaiselle joukkueelle, on vaikea voittaa. Tänään ei ollut meidän päivämme, Salin mietti ottelun lehdistötilaisuudessa.

Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä, kun Brose Bamberg hävisi samaan aikaan Mornar Barin vieraana. Teneriffa pitää lohkon kärkipaikkaa hallussaan yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla. Lohkovaihetta on jäljellä vielä kolme peliä. 
Ottelutilastot

Alexander Madsen huilasi edelleen loukkaantumisen vuoksi, kun VEF Riika hävisi vieraissa Gaziantapille 79-86 (48-48). Tappio oli Riialle 10. peräkkäinen ja sillä on voittoja vain yksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentaman Strasbourgin jatkohaaveet sen sijaan mutkistuivat 94-101 (42-54)-tappiolla israelilaiselle Holonille. Strasbourgilla on 11 pelistä neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Näytä lisää vastaavia