Mikael Jantunen hyvässä iskussa tärkeässä voitossa

28.12.2022 08:04 Mikael Jantunen palasi joulun jälkeen vahvasti kentälle, kun hän auttoi Trevison tärkeään voittoon Italian liigassa.

Mikael Jantunen pääsi tuulettamaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mikael Jantunen loisti, kun Treviso otti tärkeän voiton kaataessaan Berthona Tortonan 95-90 (47-41). Jantunen sai vastuuta 32 minuuttia ja kiitti siitä 15 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Voitolla Treviso paranteli asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Urheilugaalassa vuoden valmentajaksi ehdolla olevan Tuomas Iisalon Bonn jatkoi voittojen tiellä Bundesliigassa, kun Niners Chemnitz kaatui 80-73 (39-29). Bonn jatkaa sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi juhlimaan myös Max Besselink, kun Göttingen kaatoi Löwen Braunschweigin 78-64 (41-32). Besselink jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni jäi myös ilman pisteitä, kun Merlins Crailsheim taipui Würzburgille 78-87 (31-44). Maxhuni sai tilastoihinsa kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen heitti neljä pistettä, kun Rostock Seawolves lähti Frankfurtista tyhjin käsin Skylinersin ollessa parempi numeroin 101-83 (42-42). Lähes puoli tuntia urakoinut ja joukkueensa toiseksi suurimmat minuutit kirjauttanut Valtonen tilastoi myös kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg piti Bayern Müncheniä tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan päätösneljänneksellä 83-87 (51-50).
Ottelutilastot

2.Bundesliigassa Aatu Kivimäen Tigers Tübingen koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi Gladiators Trierin vieraana 77-84 (30-32). Kivimäki laittoi tauluun 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Phoenix Hagen jäi Artland Dragonsin hampaisiin 87-103 (45-63). Hagen on Tigersin perässä kolmantena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Alexander Madsenin AEK hävisi kärkipään ottelussa PAOK:lle 71-83 (36-39). Madsen kirjautti seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova hävisi Cluj-Napocalle 65-84 (31-44). Palmi kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. Hopkins komppasi kolmella pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen Albaceten parhaimmistoa 15 pisteen saldolla, mutta Coruna oli vahvempi hakien pisteet 83-61 (38-28)-voitolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljekset urakoivat jouluaattona ja -päivänä Japanin B1- ja B2-liigoissa. Alex Murphyn lahjasaalis jäi laihaksi, kun Levanga Hokkaido hävisi molemmat pelinsä Riukiu Golden Kingsille, mutta Erik Murphyn lahjasäkkiin tuli täytettä täysien pisteiden muodossa.

Hokkaido hävisi ensimmäisen pelin Okinawalla 66-80 (35-40) Murphyn saadessa tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Hokkaido joutui taipumaan 70-91 (39-41). Murphy oli joukkueensa ykköshahmo 24 pisteellä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

B2-liigan puolella Erik Murphyn Fukushima Firebonds kaatoi kahdesti Bambitious Naran. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi Firebondsille 89-68 (40-36) ja Murphy auttoi joukkuettaan 12 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Toinen ottelu oli tiukempi, mutta Firebonds kairasi itselleen 85-77 (42-35)-voiton. Tällä kertaa Murphy kunnostautui levypalloissa kahmien kahdeksan ohiheittoa käsiinsä ja sai rivilleen myös neljä pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tuli hyvässä iskussa joulun jälkeen, kun Swans kaatoi Itävallan liigan paikallisderbyssä Flyers Welsin 98-87 (57-44).
Ottelutilastot

 
3.2.2023 10:47 Susijengi

Lauri Markkanen: ”Tunteet nousivat pintaan"

Lauri Markkanen, 25, joutui maanantaina iltapäivällä jännittämään omaa kutsuaan NBA:n vuotuiseen All-Star-otteluun kalkkiviivoille asti. Kun Markkasen nimi lopulta mainittiin, Susijengin jyväskyläläinen ykköstykki kävi ilon keskellä mielessään kaikki historialliseen saavutukseen johtaneet hetket.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

23.1.2023 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni heitti Merlins Crailsheimille tärkeän voiton

Edon Maxhuni oli viikonlopun suomalaisnimi, kun hän heitti 24 pistettä siivittäessään Merlins Crailsheimin tärkeään voittoon. Ilari Seppälä sai koneensa käyntiin Ranskassa, Alex Murphy jatkoi vahvasti Japanissa ja Mikael Jantunen flirttaili tupla-tuplan kanssa Italiassa.

15.1.2023 23:25 Suomalaiset ulkomailla

Anton Mirolybovista ja Aleksi Koskisesta Itävallan cupin mestareita

Anton Mirolybov ja Aleksi Koskinen täydensivät palkintokaappiaan sunnuntaina Itävallan cupin mestaruudella, kun kaksikon luotsaama Swans Gmunden pääsi nostelemaan pokaalia.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

9.1.2023 16:16 Pääjuttu

Lauri Markkanen kuudetta kertaa vuoden koripalloilija

Lauri Markkasen, 213 cm ja 25 vuotta, putki Suomen vuoden koripalloilijana jatkuu edelleen. Jyväskyläläisen HoNsUn kasvatin edesottamukset Susijengin, Utah Jazzin ja Cleveland Cavaliersin paidoissa vuoden 2022 aikana toivat hänelle kuudennen vuoden koripalloilijan nimityksen Suomen urheilutoimittajien vuosittaisessa äänestyksessä.

9.1.2023 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa nähtiin suomalaiskohtaamisia – Salinin Teneriffa varmisti paikan cup-huipennuksessa

Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna kaksi sellaista koitosta, jossa suomalaisvalmentajat yrittivät pysäyttää suomalaispelaajien joukkueet. Espanjassa Sasu Salinin Teneriffa leimasi lipun Copa del Rey’hin.

6.1.2023 10:42 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni palautti Merlinsin voittojen tielle

Edon Maxhuni aloitti vuotensa väkevästi, kun hän siivitti Merlins Crailsheimin takaisin voittojen tielle Saksan Bundesliigassa. Alexander Madsenin AEK otti tärkeän voiton Mestarien liigassa.

31.12.2022 14:22 Susijengi

Teneriffan kolmoslinko Sasu Salin: ”Tämä on hyvä paikka olla”

Susijengin kapteeni ja helsinkiläisen MaSu-Basketin kasvatti Sasu Salin, 31, sai suotuisien otteluohjelmien ansiosta kokea ammattilaisurallaan tuiki harvinaisen Suomen joulun. Nyt joulu on vietetty ja Sasu on palannut Espanjan liigaan siivittämään joukkuettaan, sarjakärkeä hätyyttelevää Lenovo Teneriffaa kohti uusia urotekoja yhtenä sen kärkipelaajista.

31.12.2022 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa komeaan voittoon vuoden päätöksessä

Sasu Salinin edustama Teneriffa lähtee vuoteen 2023 Espanjan liigan sarjakakkosena päätettyään vuotensa voittoon. Japanissa Alex Murphyn tehot eivät riittäneet Hokkaidolle voittoisaan vuoden päätökseen.

27.12.2022 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Remu Raitanen otti uuden askeleen urallaan – ”Valinta on osoittautunut oikeaksi”

Viime kaudella Korisliigan parhaaksi pelaajaksi valittu Remu Raitanen teki kesällä sopimuksen Espanjan kakkostasolla, LEB Orossa, pelaavan Albaceten kanssa. Raitanen on esiintynyt vahvasti ensimmäisellä ulkomaan ammattilaiskaudellaan.

24.12.2022 07:58 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen tuuletti Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

Elias Valtonen pääsi paukuttelemaan henkseleitään Edon Maxhunille, kun Susijengin joukkuekaverit kohtasivat Saksan Bundesliigassa.

23.12.2022 16:46 Susijengi

Yhdysvalloissa korkoa kasvava Miro Little: ”Nyt ollaan päästy vauhtiin”

Miro Little kohosi helmikuussa Susijengiin ensimmäisenä alle 18-vuotiaana debytanttina sitten Teemu Rannikon (1997). Päättyvä vuosi on vienyt Tampereen Pyrinnön kasvatin Susijengin EM-kisamittelön kautta Yhdysvaltoihin ja Sunrise Christian Academyyn, jossa Little on alkuyskähtelyjen jälkeen lunastanut paikkansa joukkueensa eliitissä matkalla kohti NCAA:ta.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

18.12.2022 09:50 Suomalaiset ulkomailla

Remu Raitanen ja Topias Palmi tarkkakätisinä

Remu Raitasen vahva kausi Espanjan LEB Orossa sai jatkoa, kun hän rikkoi jälleen 20 pisteen rajan. Samaan rajapyykkiin ylsi myös Topias Palmi Romaniassa.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

12.12.2022 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella lupaava debyytti Rostockissa

Elias Valtonen teki ensiesiintymisensä Saksan Bundesliigassa Rostock Seawolvesin riveissä ja pelasi heti mallikkaasti. Aatu Kivimäki oli niin ikään iskussa Saksassa, Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa Espanjassa ja Shawn Hopkins esiintyi väkevästi Romaniassa.

8.12.2022 15:14 Susijengi

Susijengille ja Suomi-korikselle roppakaupalla ehdokkuuksia Urheilugaalassa

Suomalaisen koripallon nousuvire näkyy myös vuotuisen Suomen Urheilugaalan palkintokategorioissa. EM-kisoissa seitsemänneksi sijoittunut ja MM-kisapaikkansa varmistanut Susijengi on ehdolla mm. vuoden esikuvaksi ja vuoden joukkueeksi. Muissa palkintokategorioissa ehdolla ovat Lauri Markkanen, Tuomas Iisalo ja Miro Little.

8.12.2022 06:38 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo johdatti Bonnin lohkovoittoon Mestarien liigassa

Mestarien liigassa Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton voitettuaan omassa ottelussaan Pinar Karsiyakan ja Alexander Madsenin AEK voitti omassa ottelussaan Reggio Emilian. Samalla AEK piti jatkohaaveensa elossa.

Näytä lisää vastaavia