Petteri Koposen Bayern München päätti vuoden tappioitta Bundesliigassa

31.12.2019 09:27 Petteri Koposen Bayern München jatkoi voittokulkuaan Saksan Bundesliigassa myös vuoden viimeisessä ottelussa ja pääsee lähtemään uuteen vuoteen tappioitta. Alex Murphy loisti jälleen Espanjan LEB Orossa, kun Gipuzkoa päätti vuotensa sarjan kärkipaikalla.

Petteri Koposen Bayern München etenee vahvasti Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern kukisti vuoden viimeisessä ottelussaan Bambergin 82-76 (43-39) Koposen nakuttaessa tilastoikseen yhdeksän pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Bayern on voittanut kaikki 13 peliään Bundesliigassa.
Ottelutilastot

Suomalaisvalmentajien kohtaamisessa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins nappasi niskalenkin Daniel Janssonin apuvalmentamasta Ulmista. Crailsheim päätti vuotensa 91-79 (46-36)-voittoon. Crailsheim nousi vaikean kolmannen neljänneksen jälkeen voittoon viemällä päätösjakson 29-9.

- Tämä oli meille erittäin vaikea peli. Braunschweig-ottelun jälkeen meillä oli 36 tuntia aikaa valmistautua tähän peliin. Pojat tekivät erinomaista työtä. Ensimmäinen ja kolmas jakso olivat meiltä todella huonoja ja on vaikea sanoa miksi, mutta kolmannella meillä oli isoja ongelmia puolustuslevypalloissa. Se oli ongelmamme myös Würzburgia ja Braunschweigia vastaan. On uskomatonta kuinka paljon sydäntä pelaajamme osoittavat tällä hetkellä. Ei ole helppoa pelata kahta peliä kolmeen päivään ja olla riittävästi voimia näyttää tällaista asennetta, Iisalo kiitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheimilla on nyt kahdeksan voittoa ja viisi tappiota. Ulmilla on sen sijaan kuusi voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi vieraskentällä Ludwigsburgille 64-82 (38-46). Skylinersilla on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa hävisi vieraskentällä Valencialle 91-98 (45-47). Salin merkkautti 10 pistettä, kaksi syöttöä ja yksi riisto. Teneriffa lähtee seuraavalle vuosikymmenelle yhdeksän voiton ja kuuden tappion saattelemana.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Murphy näytti jälleen vahvuutensa olemalla joukkueensa ykköstykki 16 pisteellä ja lisäksi hän keräsi kuusi levypalloa sekä kaksi syöttöä Gipuzkoan voitettua Alicanten 83-58 (32-27). Voitolla Gipuzkoa pääsee ensi vuoteen sarjan kärkipaikalta kerättyään 12 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Carl Lindbomin Radom koki kirvelevän 83-84 (50-43)-tappion Sopotille. Ottelu ratkesi Jeff Robersonin kolmen pisteen heittoon juuri pelikellon täyttyessä.

Lindbomille kertyi ottelussa kuusi pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Radomilla on Puolan liigassa seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Vanoli Cremona hävisi vieraskentällä Dinamo Sassarille 74-84 (44-38). Palmi jäi kuudessa minuutissa ilman tehomerkintöjä. Cremonalla on kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsee vuoteen 2020 Itävallan liigan piikkipaikalta, kun se päätti vuotensa murskaavaan 90-49 (49-27)-voittoon Traiskirchen Lionsista. Swans on kerännyt alkukauden aikana 12 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

 
11.8.2020 08:38 Susijengi

Susijengin sähikäinen Edon Maxhuni Pärnuun

Vahvoja näyttöjä Susijengissä antanut Hyvinkään Pontevan kasvatti Edon Maxhuni, 186 cm ja 22 v., on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Viron ja Latvian yhteisliigaa pelaavan Pärnu Sadamin kanssa.

10.8.2020 10:40 Susijengi

Alex Murphy siirtyy CB Granadaan

Viime kaudella erinomaisia otteita Espanjan LEB Oro -liigan kärkijoukkueisiin kuuluneen Gipuzkoa San Sebastianin paidassa esittänyt Susijengi-laituri Alex Murphy, 27, vaihtaa seuraa. 206-senttinen Murphy viilettää tulevalla 2020–21-seurajoukkuekaudella CB Granadan paidassa.

28.7.2020 14:00 Susijengi

Jukka Toijalan Viro saapuu Suomeen tulevaisuuden menestysjoukkueella

Ensimmäistä vuottaan Jukka Toijalan komennossa pelaava Viro väläytteli potentiaaliaan viime viikonlopun kotiturnauksessaan luuttuamalla keski-iältään 22,5-vuotiaalla joukkueella lattiaa niin Liettualla kuin Latviallakin. Toijala uskoo, että Viro on tekemässä 2020-luvun aikana vahvaa nousua taisteluun Baltian ja sitä myötä koko Euroopan koripalloherruudesta.

22.7.2020 14:45 Susijengi

Erik Murphylle välivuoden jälkeen pesti Japaniin

Seurajoukkuekauden 2019–20 polvioperaatiosta kuntoutumiseen omistanut Susijengin iso laituri ja kolmien arvokisojen kävijä Erik Murphy, 29, palaa ammattilaisympyröihin. 208-senttinen Murphy on solminut yksivuotisen sopimuksen Japanin BL2-liigaa pelaavan Fukushima Firebondsin kanssa.

22.7.2020 11:29 Susijengi

Edon Maxhuni: Itseluottamusta, säpinää ja korintekotaitoa

Edon Maxhunin juniorimaajoukkueura hakee vertaistaan. Pelaamassaan 125 nuorten ja haastajien maaotteluissa Hyvinkään Pontevan kasvatti on liekittänyt korisukkaa yhteensä 1809 pisteen edestä. Susijengi-debyyttinsä vuosi sitten tehnyt Maxhuni on nyt murtautumassa jengiin ennen kaikkea pohjattomalla itseluottamukselle varustettuna energiapelaajana.

21.7.2020 16:18 Susijengi

Madsen jatkaa VEF Rigan riveissä

Koronaviruksen keskeyttämällä 2019–20-seurajoukkuekaudella vahvoja näyttöjä osaamisestaan Latvian mestari VEF Rigan riveissä antanut Alexander Madsen, 25, on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Susijengin ison pään kulmakiviin lukeutuva Madsen pelaa tulevalla kaudella Viron ja Latvian yhteisliigaa sekä FIBA Mestareiden Liigaa.

21.7.2020 10:41 Susijengi

Alexander Madsen: matkalla Susijengin sisäpuolustuksen lukoksi

Kouvojen kevään 2016 mestarijoukkueessa kansalliseen valokeilaan kohonnut Kouvolan Poikien kasvatti Alexander Madsen, 25, on vuosien ajan ihastuttanut ilmavilla donkeillaan ja blokeillaan. Viimeinen puolitoistavuotinen on kuitenkin antanut osviittaa, että Madsenista, 207 cm, olisi kasvamassa myös kansainväliset mitat täyttävä korinalustan vartija Susijengille.

4.7.2020 11:05 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinilla positiivinen kausi lopputurnauksen pettymyksestä huolimatta – ”Henkilökohtaisesti tämä oli varmaan paras kauteni”

Sasu Salinin Teneriffa lähti korkein odotuksin Espanjan liigan kauden päättäneeseen lopputurnaukseen, mutta joukkueen tie tyssäsi jo alkulohkoon. Se ei kuitenkaan himmentänyt joukkueen muuten vahvaa kautta.

2.7.2020 15:45 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen pettyi kauteen - "Täytyy jokaisen katsoa peiliin”

Bayern Münchenin kausi päättyi pettymykseen, kun hallitseva mestari jäi Saksan Bundesliigan lopputurnauksessa puolivälierävaiheeseen. Petteri Koposen mukaan koko kausi oli kaikin puolin hankala.

26.6.2020 07:49 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin kausi päättyi makeaan voittoon

Sasu Salinin kausi Teneriffan kanssa tuli päätökseen torstai-iltana, kun joukkue pelasi Espanjan liigan lopputurnauksen viimeisen pelinsä. Kausi päättyi komeasti niukkaan voittoon Barcelonasta.

24.6.2020 08:45 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin Ulm putosi finaalista – Sasu Salinin Teneriffalle avausvoitto

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm taipui Saksan Bundesliigan välierässä Ludwigsburgille ja samalla Ulmin vahva meno tuli päätökseen. Espanjassa Sasu Salinin edustama Teneriffa avasi voittotilinsä.

22.6.2020 08:53 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin Ulm jännittävistä lähtökohdista toiseen välierään

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm taistelee tiukasti Saksan Bundesliigan lopputurnauksen finaalipaikasta. Espanjassa Sasu Salinin Teneriffan jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

20.6.2020 10:24 Suomalaiset ulkomailla

Janssonin Ulm välieriin - Koposen kausi päättyi

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm eteni Saksan Bundesliigan lopputurnauksen välieriin. Petteri Koposen kausi sen sijaan päättyi, kun Bayern München putosi jatkosta. Espanjassa Sasu Salinin vahva pelivire jatkui, mutta Teneriffa hävisi jälleen.

19.6.2020 11:59 Pääjuttu

Elias Valtonen ammattilaisuran alkuun Tübingenin paidassa

Viimeiset kaksi kautta Yhdysvaltain yliopistoliiga NCAA:ssa Arizona Statea edustantu Euran Veivin kasvatti Elias Valtonen, 21, on allekirjoittanut 1+1-vuotisen sopimuksen Saksan Pro A-liigan Tübingenin kanssa. Susijengin nuoreen kaartiin kuuluvaa Valtosta, 200 cm, valmentaa Tübingenissa vuosikaudet Saksassa viihtynyt Daniel Jansson.

18.6.2020 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Salinin loistopeli ei riittänyt voittoon Espanjassa –Jansson kiinni välieräpaikassa Saksassa

Espanjan liigan lopputurnaus saatiin käyntiin keskiviikkona ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti harmittavalla tappiolla Salinin loistovireestä huolimatta. Saksassa sen sijaan alkoivat pudotuspelit ja Daniel Janssonin Ulm otti tiukan otteen välieräpaikasta.

16.6.2020 16:41 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan lopputurnaus alkaa – Sasu Salin haluaa saavuttaa jotain hienoa Teneriffan kanssa

Espanjan koripallokausi viedään loppuun 12 joukkueen lopputurnauksena. Sasu Salinin Teneriffa lähtee hakemaan lopputurnauksesta menestystä.

15.6.2020 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin Ulm lohkovoittoon

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm selvitti Saksan Bundesliigan lopputurnauksen lohkovaiheen tappioitta ja voitti A-lohkon.

13.6.2020 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas ja Joonas Iisalo jatkosopimukseen Merlins Crailsheimin kanssa

Tuomas ja Joonas Iisalo jatkavat Saksan Bundesliigassa loistokauden pelanneen Crailsheim Merlinsin valmentajina myös ensi kaudella. Veljesten sopimus kattaa ensi kauden.

9.6.2020 08:39 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München murskasi Iisalojen Merlinsin

Saksan Bundesliigan kauden päättävässä lopputurnauksessa saatiin toinen kierros käyntiin maanantaina ja Petteri Koposen edustama Bayern München kirjautti avausvoittonsa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Merlins Crailsheimin kustannuksella.

6.6.2020 23:36 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin Ulm kukisti Koposen Bayern Münchenin

Saksan Bundesliiga starttasi uudestaan muutaman kuukauden tauon jälkeen kauden päättävän lopputurnauksen merkeissä. Lauantaina pyörähtivät käyntiin A-lohkon pelit ja Daniel Janssonin Ulm järjesti heti jättiyllätyksen kaatamalla Petteri Koposen Bayern Münchenin.

Näytä lisää vastaavia