Salin ja Lindbom ilmiliekeissä päätösneljänneksellä

24.11.2019 23:05 Sasu Salin ja Carl Lindbom intoutuivat hurjaan heittoralliin peliensä päätösneljänneksillä ratkaisten voitot omille joukkueilleen. Salin pussitti ratkaisuhetkillä 14 pistettä ja Lindbom pisti vielä paremmaksi 16 pisteen saldolla.

Sasu Salin, Carl Lindbom ja Petteri Koponen pääsivät voiton makuun sunnuntaina. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin oli jälleen Teneriffan ratkaisuhahmoja, kun hän oli nostamassa joukkueensa niukkaan 94-89 (40-37)-voittoon Real Betisistä. Teneriffa oli päätösneljänneksellä pahimmillaan kymmenen pinnan takamatkalla, mutta kairasi lopulta voiton itselleen. Salin oli ensimmäisen puoliajan vielä hiljainen jääden pisteittä, mutta äityi päätösneljänneksellä hurjaan iskuun tulittamalla kaikki 14 pistettään viimeisellä jaksolla. Samalla hän sai kunnian sinetöidä voiton vapaaheittoviivalta viime sekunneilla.

- Pelasimme hyvin. Emme täydellisesti, mutta ihan hyvin. Uskoimme loppuun saakka, Salin totesi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Salin tilastoi myös yhden levypallon ja kolme syöttöä. Teneriffalla on 10 ottelusta kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern München jatkaa vakuuttavaa menoaan voitettuaan Mitteldeutscherin vieraskentällä 96-86 (48-43). Avausviisikossa ollut Koponen taituroi 10 pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bayern München on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Ulmin apuvalmentaja Daniel Jansson pääsi myös herkuttelemaan voitolla Ulmin koulutettua Hampurin Towersia 102-69 (54-32). Voitto oli Ulmille kauden kolmas kahdeksan ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

"Callen" käsi kävi kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

Puolan liigassa Lindbom sai kätensä kuumaksi viimeisellä neljänneksellä upottamalla neljä kolmen pisteen heittoa sisään ja kasaten viimeisellä kympillä peräti 16 pistettä Radomin voittaessa Dabrowa Gornican 96-76 (45-35). Yhteensä Lindbom kokosi 24 pistettä ja tilastot kaunistuivat myös kuudella levypallolla, neljällä syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Hänen teholukunsa 25 oli koko joukkueen paras. Vaikean alkukauden jälkeen Radom on voittanut viidestä edellispelistään neljä ja sillä on nyt yhdeksästä pelistä viisi voittoa.

- Tärkeä voitto meille vastustajasta, jonka kanssa taistelemme pudotuspelipaikasta. Pallo liikkui joukkueella hyvin varsinkin toisella puoliajalla, niin oli kiva nakkailla heittoja sisään. Joukkueena olemme ottaneet tämän kuukauden aikana isoja harppauksia eteenpäin ja toivottavasti pystymme jatkamaan samaa rataa, Lindbom iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Topias Palmi pääsi niin ikään voiton makuun, kun Vanoli Cremona voitti Italian liigan ottelussa Triesten 88-78 (38-38). Palmin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo. Cremonalla on nyt yhdeksästä pelistä viisi voittoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden otti kotonaan selvän 107-89 (51-39)-voiton Flyers Welsistä. Swans jatkaa kärkitaistelussa seitsemän voiton ja kahden tappion saldolla.
Ottelutilastot

 
9.12.2019 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Koponen ratkaisi voiton Bayern Münchenille - Nuutinen ja Ahonen loistivat Espanjassa

Petteri Koposen onnistunut kolmen pisteen heitto summerin soidessa piti Bayern Münchenin puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Espanjan LEB Orossa Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat kovassa iskussa, kun he avittivat joukkueensa voittoihin ja Alexander Madsen ylsi tupla-tuplaan Latviassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

5.12.2019 08:25 NBA

Bulls toiseen peräkkäiseen voittoon, Markkanen säkitti 15 pistettä

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Chicago Bulls ylsi kahteen peräkkäiseen voittoon NBA:ssa, kun Bulls voitti kotikentällään Memphis Grizzliesin 99-106. Lauri Markkasen pistesaldo oli 15 pistettä.

3.12.2019 08:30 NBA

Markkanen liekeissä 20 pisteellä Bullsin voittopelissä

NBA:ssa Chicago Bulls päätti kolmen ottelun mittaisen vierasrypistyksensä voittoon Sacramentossa, kun Bulls päihitti Kingsin 113-106. Lauri Markkanen oli hienossa vireessä pussittaen 20 pistettä ja repien seitsemän levypalloa.

2.12.2019 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München kellisti Iisalojen Crailsheimin

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim ei pystynyt yllättämään Petteri Koposen Bayern Müncheniä Saksan Bundesliigassa. Espanjassa Alex Murphy oli jälleen hyvällä pelipäällä viedessään Gipuzkoan sarjakärkeen ja Puolassa Carl Lindbomin hieno kausi sai jatkoa.

26.11.2019 15:24 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen selättänyt loukkaantumiset ja jahtaa nyt tuplamestaruutta

Alexander Madsen, 24, siirtyi täksi kaudeksi latvialaisen VEF Riian riveihin vaikean Gran Canariassa vietetyn vuoden jälkeen. Viime kaudella vaivanneet loukkaantumiset ovat jääneet nyt taakse ja monipuolinen Madsen on taas pääsemässä huippukuntoon.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

17.11.2019 08:32 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä heitti komeasti 30 pistettä Ranskassa

Ilari Seppälä oli jälleen hienossa vedossa, kun hän heitti Ranskan ProB:n ottelussa 30 pistettä johdattaen Aix-Mauriennen voittoon. Sasu Salin jatkoi hyviä pelejään Espanjassa ja Carl Lindbom oli Puolassa joukkueensa voiton takuumiehiä.

14.11.2019 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin naulasi voittoheiton sisään ja Teneriffan putkelle jatkoa

Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän heitti voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua Mestarien liigan ottelussa Gaziantepiä vastaan.

13.11.2019 08:18 NBA

Tulikuuma White siivitti Bullsin voittoon, Markkanen 13 pistettä

Chicago Bulls nappasi NBA:ssa kotivoiton New York Knicksistä 102-120, kun tulikuuma Coby White siivitti kotijoukkueen karkumatkalle päätösneljänneksellä. Lauri Markkanen pussitti ottelussa 13 pistettä ja repi kahdeksan levypalloa.

11.11.2019 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen juhli kärkiottelun voittoa - Alex Murphy takoi 25 pistettä suomalaiskohtaamisessa

Saksan Bundesliigassa pelattiin kärkikamppailu, jonka vei nimiinsä Petteri Koposen Bayern München. Espanjan LEB Orossa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Roope Ahosen Breogan isännöi Alex Murphyn Gipuzkoa Basketia. Murphy oli hurjana heittäen 25 pistettä Gipuzkoan hakiessa komean voiton.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

4.11.2019 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Espanjassa nähtiin vahvat suomalaisesitykset

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffan vahva alkukausi sai jatkoa, kun taas sarjaporrasta alempana Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat joukkueidensa voimahahmoja.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

29.10.2019 08:04 NBA

Bulls taipui niukasti Knicksille, Markkanen 18 pistettä

Chicago Bulls hävisi New Yorkin Madison Square Gardenissa Knicksille 98-105. Lauri Markkanen väänsi ottelussa 18 pistettä ja kuusi levypalloa.

28.10.2019 07:25 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphyn Gipuzkoa voittoputkessa

Alex Murphyn Gipuzkoa otti neljännen peräkkäisen voittonsa ja jakaa samalla Espanjan LEB Oron kärkipaikkaa. Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa.

27.10.2019 07:49 Suomalaiset ulkomailla

Iisalojen Crailsheimin hurja alkukausi sai jatkoa – Wilson ja Palmi iskussa

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins jatkoi voittoputkeaan Saksan Bundesliigassa nappaamalla jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Voittoputkessa liihottaa myös Alexander Madsenin VEF Riika ja Jamar Wilsonin sekä Topias Palmin hyvät vireet saivat jatkoa.

27.10.2019 06:17 NBA

Raptors sulki Bullsin pistehanat kotiavauksessa

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls esiintyivät ensimmäistä kertaa tänä kautena kotiyleisönsä edessä häviten hallitsevalle NBA:n mestarille Toronto Raptorsille 108-84. Markkanen heitti ottelussa yhdeksän pistettä.

26.10.2019 08:09 NBA

Chicago Bulls kairasi avausvoittonsa Memphisissä

NBA-kauden toisessa ottelussaan Chicago Bulls oli voitokas kaataen Memphis Grizzliesin vieraissa 110-102. Lauri Markkasen saldo voitossa oli yhdeksän pistettä, yksitoista levypalloa, kolme syöttöä ja yksi torjunta.

Näytä lisää vastaavia