Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

18.1.2019 09:46 Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

Sasu Salin ja Malaga ottivat askeleen kohti jatkopaikkaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München pisti tiukasti hanttiin Moskovan TsSKA:lle Euroliigan ottelussa, mutta joutui lopulta taipumaan 70-77 (37-35). Bayern oli pitkään yllätyksessä kiinni, mutta TsSKA nousi vahvan päätösneljänneksen turvin voittoon. Koponen oli joukkueensa paras pistemies yhdessä Nihad Dedovicin kanssa heittäen 12 pistettä. Koposen tilastoihin kertyi myös yksi riisto. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Malaga nappasi toisen voittonsa EuroCupin jatkolohkossa nitistettyään kotonaan Limogesin 79-72 (41-31). Salin pussitti ottelussa kuusi pistettä ja tilastoihin kertyi myös neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Malaga on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama Frankfurt Skyliners taipui ASVEL Lyon-Villeurbannelle selvästi 58-70 (29-33). Erik Murphyllä ja Shawn Huffilla oli tehojen valossa hieman vaisumpi iltapuhde, sillä Murphy jäi pisteittä ja Huff sai yhden kakkosen sukan läpi. Murphy keräsi tilastoihinsa kuitenkin kaksi levypalloa, syötön ja torjunnan. Huff nappasi yhden levypallon kouriinsa. Frankfurt on hävinnyt kaikki kolme jatkolohkon otteluaan EuroCupissa.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Lietkabelis piti jatkohaaveensa elossa Mestarien liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Wilson pääsi Lietkabelisin kanssa juhlimaan tärkeää voittoa Mestarien liigassa voittamalla kotonaan Brose Bambergin 84-67 (45-32). Wilson juonitteli ottelussa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Voitolla Lietkabelis piti jatkohaaveensa elossa ollen lohkossaan nyt viidentenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin alkuvuosi on ollut haastava, kun se on edelleen vuoden 2019 osalta voitoitta Strasbourgin taipuessa Mestarien liigassa liettualaiselle Neptunasille 80-90 (44-44). Strasbourg on nyt lohkossaan neljäntenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion koutsaama Crailsheim Merlins otti tärkeän 99-94 (86-86, 50-44)-jatkoaikavoiton Löwen Braunschweigista. Voitto oli Crailsheimille toinen peräkkäinen ja samalla kauden kolmas.

- Kolme viikkoa sitten pelasimme kauden huonoimman ottelumme Mitteldeutscheriä vastaan. Meidän oli katsottava totuutta silmiin ja ymmärtää missä tilanteessa seisoimme. Sen jälkeen olemme päässeet lähemmäs sinne minne haluamme, Iisalo pohdiskeli Bundesliigan sivujen mukaan.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan esitti komean takaa-ajon Skallagrimuria vastaan. Stjarnan oli ensimmäisen puoliajan vielä pinteessä, mutta hurja toinen puoliaika siivitti sen 94-80 (36-56)-voittoon. Stjarnan kuittasi päätösneljänneksen peräti 31-9. Kanervo pussitti 11 pistettä, neljä levypalloa ja neljä syöttöä. Stjarnan on kolmannella sijalla sarjassa.
Ottelutilastot

 
5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

26.10.2018 08:18 Susijengi

Susijengiläisille komeita voittoja eurokentillä - Wilson jälleen huippuvireessä

Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

24.1.2019 09:44 Susijengi

Sasu Salinin Malaga tarrasi kiinni jatkopaikkaan

Sasu Salinin Malaga nappasi arvokkaan voiton EuroCupissa ja otti tiukan otteen jatkopaikkaan. Petteri Koposen Bayern Münchenin voittoputki Bundesliigassa jatkuu.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

19.10.2018 08:26 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy hurjana EuroCupissa

Erik Murphy oli jälleen Frankfurtin ykkösnimi, kun hän pamautti 23 pistettä vajaassa 25 minuutissa, kun Frankfurt Skyliners voitti EuroCupin ottelussa Rytas Vilnan. Eurokentillä suomalaispelaajista Murphy ja joukkuekaverinsa Shawn Huffin lisäksi voittoja pääsivät juhlimaan myös Sasu Salin ja Alex Murphy.

17.10.2018 09:41 Susijengi

Koposen Bayern München avasi voittotilinsä Euroliigassa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin johtohahmoja, kun saksalaisjoukkue nappasi avausvoittonsa Euroliigassa kaadettuaan kreikkalaisjätti Panathinaikosin. Mestarien liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg jatkoi voittojen tiellä.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

28.9.2018 17:59 Susijengi

Bundesliigassa runsaasti suomalaismielenkiintoa

Saksan Bundesliigassa on iso suomalaiskiinnostus tällä kaudella, kun sarjan suomalaisedustus on noussut peräti neljällä.

Näytä lisää vastaavia