Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa

7.11.2019 07:09 Sasu Salinin ja Teneriffan vahvat otteet saivat jatkoa Mestarien liigassa, kun joukkue jatkaa lohkovaiheessa puhtaalla pelillä.

Sasu Salinilla on ollut alkukaudesta syytä hymyyn. (Kuva: Ville Vuorinen)

Teneriffa kirjautti jo 15. peräkkäisen vierasvoittonsa Mestarien liigassa voittaessaan C-lohkon kärkiottelussa Nymburkin 78-68 (35-32). Salin lukeutui jälleen joukkueensa parhaimmistoon 10 pisteellä, kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla. Teneriffa on voittanut kaikki neljä peliään.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika sen sijaan taipui kotikentällään turkkilaiselle Gaziantepille 81-85 (44-37). Madsen kirjautti ottelun ainoat pisteensä komealla donkilla, joka huomioitiin myös tiistain pelien kolmanneksi komeimpana suorituksena.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Kahden pisteensä lisäksi Madsen kasasi kaksi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan. Riialla on neljästä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin käskyttämä Strasbourg hävisi kotonaan israelilaiselle Holonille niukasti 81-86 (39-39). Strasbourgilla on A-lohkossa kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

EuroCupissa Daniel Janssonin valmentama Ulm koki kirvelevän 91-92 (50-42)-tappion Milos Teodosicin johtamalle Virtus Bolognalle. Ulmin voittosarake näyttää kuuden ottelun jälkeen yhtä.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin JL Bourg Basket eteni Ranskan cupissa jatkoon voittamalla Cholet Basketin 95-88 (56-41). Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.

Keski-Euroopan Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden voitti kotonaan slovenialaisen Polzelan selvästi 102-71 (47-37). Swans on voittanut neljästä pelistään kolme.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

30.11.2023 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

Näytä lisää vastaavia