Sasu Salin loisti jälleen Teneriffan voitossa

13.12.2020 22:55 Sasu Salinin ja Teneriffan loisto-otteet saivat jatkoa Espanjan liigassa ja Ranskan ProB:ssä Henri Kantonen sekä Ilari Seppälä pääsivät pitkästä aikaa pelaamaan.

Sasu Salinin sihti oli taas kohdillaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin heitti 15 pistettä upottaen neljästä kolmen pisteen heittoyrityksestään kolme sisään ja lisäksi hän saalisti neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston Teneriffan voittaessa San Pablo Burgosin 84-79 (34-33). Emir Sulejmanovic jäi ilman tehomerkintöjä. Teneriffa on voittanut 12 peliä ja hävinnyt vain yhden.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Alex Murphyn Granada hävisi hieman yllättäen kotonaan Palmalle 63-70 (29-35). Murphy oli joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, viiden levypallon ja kolmen syötön tilastoilla. Granada on lohkossaan toisena kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo hävisi kotonaan niukasti Navarralle 52-55 (29-33). Aidoo kartutti tilastojaan kahdeksalla pisteellä, neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Benicarlolla on kolme voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Henri Kantonon ja Ilari Seppälä pääsivät liki kahden kuukauden tauon jälkeen takaisin tositoimiin, kun Aix-Maurienne hävisi Bloisin vieraana 65-83 (34-47). Kantonen esitteli monipuolisuuttaan yhdeksän pisteen, kahdeksan levypallon ja kuuden syötön tilastoillaan ja Seppälä kasasi 11 pistettä ja kolme syöttöä. Molemmat suomalaiset uurastivat yli 33 minuuttia ottelussa. Aix-Mauriennella on nyt voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Cremona voitti viikolla Cantun selvästi 101-67 (51-36). Palmi esiintyi hienosti heittäen 10 pistettä, napaten neljä levypalloa ja syöttäen kertaalleen. Cremonalla on kahdeksasta pelistä neljä voittoa.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Pärnu ei tarvinnut Edon Maxhunin huippupeliä voittoon, kun Pärnu kaatoi Tallina Kalev/TLÜ:n selvästi 93-55 (48-32). Maxhuni merkkautti vajaassa 17 minuutissa 11 pistettä, kolme syöttöä ja kaksi riistoa. Pärnu porskuttaa Viron lohkon kärkipaikalla 11 voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika jatkoi voittokulkuaan Latvian lohkon puolella voitettuaan Valmieran 87-81 (46-43). Madsenille merkittiin kuusi pistettä, neljä levypalloa ja syöttö. VEF Riika on voittanut kaikki 11 otteluaan.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbom auttoi kahdeksalla pisteellään, kuudella levypallollaan ja torjunnallaan Stal Ostrow Wielkopolskin 88-79 (38-37)-voittoon Anwil Wloclawekista. Voitto oli Ostrow Wielkopolskille kauden yhdeksäs 16 ottelusta.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds urakoi kolmessa ottelussa loppuviikon aikana, joista kaikista oli tuloksena tappio.

Ensimmäisessä pelissä Firebonds hävisi niukasti kärkijoukkue Gunma Thundersille jatkoajan jälkeen 92-98 (85-85, 43-44). Murphy hurjasteli ottelussa 22 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan ja tilastoihin kertyi myös syöttö, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Firebonds kohtasi kahdesti Koshigaya Alphasin. Ensimmäisessä ottelussa Murphyn ottelu jäi kesken jo vajaan yhdeksän minuutin jälkeen. Firebonds hävisi ottelun niukasti 81-83 (46-29). Murphy ehti tilastoida viisi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Joukkueiden toisessa kohtaamisessa Murphyä ei nähty kentällä ja Alphas vei sen nimiinsä selvästi 100-88 (39-42). Firebondsin saldo näyttää 13 voittoa ja yhdeksää tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Iisalon veljesten Tuomaksen ja Joonaksen sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheimin hieno alkukausi sai jatkoa 94-80 (39-32)-voitolla Oldenburgista. Merlins on voittanut kuudesta pelistään viisi.

- Uskomaton voitto. Onnittelen jätkiä siitä, että he toteuttivat pelisuunnitelmaa lähes täydellisesti, päävalmentaja Tuomas Iisalo kiitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

- Tämä oli hieno joukkuesuoritus yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan. Meidän täytyy jatkaa työtekoa ja kehittymistä, sillä muutkin joukkueet tekevät samoin, Iisalo jatkoi.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi kotonaan Artland Dragonsille 90-97 (34-51). Elias Valtonen heitti Tigersille yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon ja torjui vastustajan heiton kahdesti. Tigersilla on viidestä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

 

 
23.11.2021 08:25 NBA

Markkanen palasi 22 pisteen voimin NBA-parketeille – Cavs taipui niukasti Netsille

Lauri Markkanen palasi Cleveland Cavaliersin kokoonpanoon 22 pisteen ja 8 levypallon voimin, kun Cavs hävisi Brooklyn Netsille 117-112 (52-63). Markkanen oli sivussa yhdeksän ottelua NBA:n koronaprotokollan takia.

22.11.2021 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä iskussa MM-karsintoihin

Miesten korissarjoissa pelattiin viikonloppuna viimeiset pelit ennen maajoukkuetaukoa. Sasu Salin, Murphyn veljekset, Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc osoittivat hyvää virettä ennen liittymistään Susijengin mukaan.

20.11.2021 06:56 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomin Sopot jatkoon FIBA Europe Cupissa

Carl Lindbomin Sopot varmisti jatkopaikkansa FIBA Europe Cupissa. Edon Maxhunin ja Heroes Den Boschin jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

19.11.2021 15:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä viihtynyt Romaniassa – ”Täällä on kiva pelata”

Ilari Seppälä, 28 aloitti kolmannen vuotensa ulkomailla tehtyään sopimuksen romanialaisen Arges Pitestin kanssa. Pienen loukkaantumisen jälkeen Susijengin MM-karsintajoukkueeseen valittu Seppälä on päässyt jälleen tositoimiin.

15.11.2021 07:51 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Valtonen voiton makuun Espanjassa – Jantusen Oostende jatkaa tappioitta

Viikonlopun otteluissa Sasu Salin ja Elias Valtonen pääsivät tuulettamaan voittoja Espanjan kentillä ja Belgiassa Mikael Jantusen Oostende jatkaa puhtaalla pelillä. Murphyn veljekset olivat vauhdissa Japanissa ja Shawn Hopkins merkkautti tupla-tuplan Islannissa.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

8.11.2021 00:01 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen hieno alkukausi noteerattiin Belgiassa

Mikael Jantunen sai hienon kunnianosoituksen Belgiassa, kun hänet valittiin joukkueensa lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Jantusen johdolla Oostende on aloittanut kautensa tappioitta ja sama meno sai jatkoa viikonloppuna. Susijengiläiset pääsivät muutenkin hyvin voittojen makuun.

3.11.2021 23:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsen säväytti donkillaan – Seppälä ja Dolenc kovassa pistevireessä

Alexander Madsen auttoi vahvalla pelillään VEF Riian avausvoittoon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc esittivät myös parastaan, mutta Carl Lindbom sekä Edon Maxhuni kokivat viimeisen sekunnin tappiot FIBA Europe Cupissa.

1.11.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alanen ratkaisijana Itävallassa – ”Oli tärkeä ja maukas voitto”

Aapeli Alanen oli St. Pöltenin sankari Itävallan liigassa upottamalla voittoheiton sisään viime sekunnilla. Aatu Kivimäen vahvat edesottamukset saivat jatkoa ja lisäksi Elias Valtonen, Edon Maxhuni, Murphyn veljekset sekä Shawn Hopkins ylsivät kaksinumeroisille.

26.10.2021 23:46 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen isoissa rooleissa Mestarien liigassa

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen olivat joukkueiden avainpelaajia Mestarien liigassa tiistaina.

25.10.2021 10:37 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä debytoi vahvasti Romaniassa

Ilari Seppälä teki ensiesiintymisensä Romanian liigassa ja pelasi heti vahvasti. Aatu Kivimäki merkkautti Saksassa tupla-tuplan ja Edon Maxhunin Heroes Den Bosch jatkaa puhtaalla pelillä.

23.10.2021 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin joukkue jatkaa puhtaalla pelillä FIBA Europe Cupissa

Heroes Den Bosch otti toisen voittonsa FIBA Europe Cupissa Edon Maxhunin jaellessa peräti kahdeksan syöttöä. Mikael Jantunen sen sijaan ratkaisi Oostendelle voiton Belgiassa.

22.10.2021 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Okko Järvi lähti hakemaan uusia haasteita Belgiasta – ”Uskomattoman paljon lisää motivaatiota”

Viime kauden päätteeksi Korisliigan parhaaksi pelaajaksi valittu Okko Järvi, 25, koki kauden jälkeen, että on aika kokeilla jotain uutta. Järvi teki jo alkukesästä sopimuksen belgialaisen Phoenix Brysselin kanssa ja siirtyi ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaan kentille.

18.10.2021 14:09 NBA

Lauri Markkanen viidenteen NBA-kauteensa uusissa vermeissä, Cavaliersin väreissä

NBA:n 75. kausi käynnistyy tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kahdella ottelulla. Lauri Markkanen ja Cleveland Cavaliers taas aloittavat kautensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Memphis Grizzliesiä vastaan.

18.10.2021 09:56 Suomalaiset ulkomailla

Salin juhli kovaa voittoa – suomalaisvalmentajat voitokkaina

Sasu Salinin Teneriffa otti kovan päänahan kaataessaan Euroliigajoukkue Baskonian. Hollannissa ja Belgiassa Edon Maxhunin sekä Mikael Jantusen kaudet jatkuivat voittoisina, Japanissa Murphyn veljekset olivat hyvässä vireessä ja suomalaisvalmentajat johdattivat joukkueensa voittoihin.

15.10.2021 13:14 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni nauttii suuresta roolista – ”Olen tottunut siihen”

Edon Maxhuni, 23, johdatti Pärnun viime kaudella Viron liigan hopealle ja täksi kaudeksi hän siirtyi Hollannin viime kauden hopeajoukkue Heroes Den Boschin joukkueeseen. Maxhuni on ottanut alkukaudesta heti ison ja johtavan roolin joukkueessa.

14.10.2021 09:04 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen merkittävässä roolissa Manresan voitossa Mestarien liigassa

Elias Valtonen auttoi Manresan komeaan voittoon Mestarien liigan ottelussa Hapoel Jerusalemia vastaan. Edon Maxhuni oli sen sijaan liekeissä FIBA Europe Cupin debyytissään.

11.10.2021 07:32 Suomalaiset ulkomailla

Luukas Vaara debytoi Strasbourgissa - Susijengin pelaajat kovassa iskussa

Kesällä Lassi Tuovin valmentamaan SIG Strasbourgiin siirtynyt 20-vuotias Luukas Vaara teki debyyttinsä joukkueen riveissä viikonloppuna. Vaaran lisäksi viikonloppuun mahtui useita suomalaisonnistujia.

9.10.2021 10:39 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Hopkins aloitti upeasti Islannissa

Shawn Hopkinsin ura Islannin liigassa alkoi räväkästi, kun hän heitti peräti 29 pistettä. Mikael Jantusen, Edon Maxhunin ja Alexander Madsenin kaudet jatkuivat voittoisasti.

8.10.2021 13:08 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen saanut jo oppia ammattilaisuransa alkutaipaleella – ”Tein urani kannalta oikean ratkaisun”

Mikael Jantunen, 21, jätti USA:n yliopistokentät taakseen kahden vuoden jälkeen ja otti ensimmäisen askeleen ammattilaisurallaan tehtyään sopimuksen Belgian hallitsevan mestari Filou Oostenden kanssa. Jantunen on ollut tyytyväinen kauden alkuun.

Näytä lisää vastaavia