Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

8.3.2024 07:48 Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

Sasu Salinin Teneriffa on lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigan jatkolohkovaiheen neljäs kierros pelattiin viikolla ja Teneriffa otti edelliskohtaamisesta revanssin voitettuaan Hapoel Jerusalemin 95-92 (46-34). Salin ei ollut Teneriffan kokoonpanossa.

Teneriffa ja Jerusalem johtavat yhdessä lohkoa kolmen voiton ja tappion saldolla. Tasapisteissä etu on Jerusalemilla, joka on Teneriffaa edellä keskinäisten ottelujen vertailussa.
Ottelutilastot

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg taipui Malagan vieraana 62-91 (28-47). Strasbourg on hävinnyt kaikki neljä otteluaan ja tappion myötä sen jatkohaaveet kariutuivat lopullisesti.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentama Virtus Bologna taipui niukasti Olympiakosin vieraana 69-74 (46-37). Tappion myötä Bologna putosi tiukassa sarjassa seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Paris Basketball otti selvän 77-66 (40-29)-voiton Gravelines-Dunkerquesta Mikael Jantusen ajaessa joukkueen asiaa 10 pisteellä, neljällä levypallolla ja riistolla. Tuomas Iisalon miehistö on neljäntenä.
Ottelutilastot

Daniel Dolenc oli hyvässä vireessä Mazeikiain voittaessa Liettuan liigassa Nevezisin 83-72 (49-37). Suomalaissentteri heitti joukkueelleen 10 pistettä ja koristeli riviään myös levypallolla ja syötöllä. Mazeikiai pitää sarjassa kuudetta sijaa.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervo oli 18 pisteellään isossa roolissa, kun Stjarnan kaatoi Hötturin 92-82 (46-50). Kanervo täytteli tilastojaan myös kolmella levypallolla, kolmella syötöllä ja riistolla. Voitolla Stjarnan nousi pudotuspelipaikan tuntumaan ollen yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Alftanes taipui puolestaan Valurin vieraana 72-89 (42-46). Tahvanainen heitti joukkueelleen kymmenen pistettä ja nappasi seitsemän levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Alftanes on pudotuspelipaikassa kiinni majaillessaan kuudentena.
Ottelutilastot

Osku Heinosen Haukarilta pudotuspelimahdollisuudet ovat kuitenkin jo menneet, mutta putoamisesta ei ole myöskään huolta. Torstaina Haukar taipui kotonaan Tindastollille 93-100 Heinosen saadessa rivilleen viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

 
6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia