Severi Kaukiainen väläytteli voitto-ottelussa

15.1.2024 11:15 Severi Kaukiainen alkaa päästä sinuiksi uuden seuransa Kalev/Cramon kanssa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän. Alexander Madsen teki tarkkaa työtä Andorrassa ja Mubashar Ali mellasti jälleen Qatarissa.

Severi Kaukiainen vauhditti Kalev/Cramon voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viron ja Latvian yhteisliigassa Kalev/Cramo otti viikon toisen voittonsa latvialaisen Ogren kellistyessä vieraskentällä 78-67 (38-34). Severi Kaukiainen loisti joukkueensa parhaana pistemiehenä heittäessään 13 pistettä ja tilastot täyttyivät kahdesta levypallosta, neljästä syötöstä ja kahdesta riistosta. Kalev/Cramo pitää sarjan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Alexander Madsen käytti omat heittopaikkansa hyväkseen heittämällä täydellisellä heittopelillä kuusi pistettä Andorran ottaessa Bilbaon kustannuksella tärkeän 87-78 (40-44)-voiton. Hän täytteli tilastojaan myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja torjunnalla. Andorra on 13.
Ottelutilastot

Elias Valtonen kirjautti levypallon ja torjunnan, kun Manresa joutui tunnustamaan Baskonian paremmakseen 82-90 (36-37). Manresa putosi sarjassa nyt yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

LEB Orossa Jacob Grandisonin Menorca otti tärkeän voiton kukistaessaan Fuenlabradan vieraskentällä 81-75 (43-39). Grandison auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla. Voitolla Menorca nousi kuiville vesille sarjassa.
Ottelutilastot

Ranskan liigan odotetussa kärkiottelussa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball taipui Monacolle 85-92 (41-54). Mikael Jantunen auttoi pariisilaisten asemaa kahdella pisteellä, neljällä levypallolla ja kolmella syötöllä. Tappion myötä Paris putosi sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Le Portel jäi Bourg-en-Bressen vieraana vaille mahdollisuuksia hävitessään 74-106 (40-48). Edon Maxhuni oli sarjakakkosen tiukoissa pihdeissä, kun hänelle kirjattiin neljä pistettä ja kaksi syöttöä. Le Portel on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg koki Nanterren vieraana 68-76 (33-43)-tappion. Strasbourg on sarjassa 13.
Ottelutilastot

ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond koki harmittavan 75-78 (46-39)-tappion Vichylle. Seppälä auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Saint-Chamond pitää sarjassa seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa Max Besselinkin Mons-Hainaut kärsi kotonaan 76-85 (35-41)-tappion suurseura Oostendelle. Besselink heitti kaksi pistettä ja otti yhden levypallon. Mons-Hainaut on kahdeksantena sarjataulukossa.
Ottelutilastot

Mubashar Ali laittoi Qatarissa taas hurjat tilastot taululle, kun hän siivitti Al Khorin kauden kolmanteen voittoon Qatar Clubin kaatuessa Alin 26 pisteen ja 24 levypallon tupla-tuplalla 81-72 (35-35). Ali täytteli tilastojaan myös neljällä syötöllä, yhdellä riistolla ja yhdellä torjunnalla.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Crailsheim sai kylmää kyytiä Saksan Bundesliigassa, kun se hävisi Ludwigsburgin vieraana 59-106 (22-55). Crailsheim on edelleen putoajan paikalla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin luotsaama Tigers Tübingen puolestaan hävisi Mitteldeutscherin vieraana 78-114 (36-54). Tigers pitää hallussaan 15 sijaa.
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervola hätyytteli jälleen tupla-tuplaa 13 pisteen, yhdeksän syötön, neljän levypallon ja kolmen riiston tilastoilla, mutta Ehingen Urspring hävisi Hessing Leitershofenille 70-79 (33-29). Ehingen on etelälohkossa 12.
Ottelutilastot

Miikka Sopasen päävalmentajadebyytti BBG Herfordin peräsimessä sujui voitokkaasti, kun TKS 49ers kaatui selvästi 94-70 (45-32). Voitolla Herford nousi pohjoislohkossa kuiville vesille.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Swans Gmunden otti kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun Kapfenberg Bulls kaatui selvin numeroin 110-72 (42-35). Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen joukkue porhaltaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

Näytä lisää vastaavia