Susijengiläisille komeita voittoja eurokentillä - Wilson jälleen huippuvireessä

26.10.2018 08:18 Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

Jamar Wilson jatkoi väkeviä otteitaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München otti toisen voittonsa Euroliigassa kaadettuaan kotonaan Baskonian 77-71 (43-32). Koponen sai tilastoikseen kolme pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Wilson pamautti tilastorivikseen 14 pistettä, viisi levypalloa ja kahdeksan syöttöä, kun Lietkabelis otti avausvoittonsa Mestarien liigassa kaatamalla Nymburkin 97-86 (41-46).

- Tämä oli todennäköisesti peli, jossa taistelimme eniten tällä kaudella. Uskon palasten alkavan loksahdella kohdilleen. Valmentaja on yrittänyt naulata päähämme niitä asioita joita meidän pitää tehdä. Mielestäni vihdoin olemme tulossa yhteen joukkueena, ymmärrämme, kuuntelemme ja pidämme huolen, ettemme tee niitä yksinkertaisia virheitä joiden takia olemme hävinneet. Nyt teimme hyvän työn, kaikki kantoivat kortensa kekoon, taistelimme viimeiseen minuuttiin ja niin meidän pitääkin pelata voittaaksemme otteluita tällä kaudella, Wilson totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Voitto oli Lietkabelisin ensimmäisen kolmen ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa nähtiin myös toinen suomalaisvoitto, kun Lassi Tuovin pääsi tuulettamaan entisen seuransa Besiktasin päänahkaa 78-71 (35-36). Strasbourg on aloittanut Mestarien liigan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Sasu Salin pääsi juhlimaan niukkaa voittoa EuroCupissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

EuroCupissa Sasu Salin Malaga otti makean 82-80 (70-70, 36-33)-jatkoaikavoiton Kazanista. Salin teki töitä kentällä 26 minuuttia saalistaen kaksi pistettä ja neljä levypalloa. Ottelun yhtenä tuomarina toimi Petri Mäntylä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners juhli niin ikään voittoa EuroCupissa, kun saksalaisjoukkue kaatoi kotonaan Mornar Barin 98-75 (63-39). Shawn Huff merkkautti kuusi pistettä ja neljä levypalloa, kun Erik Murphy säesti viidellä pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Frankfurt, Malaga ja Kazan jakavat EuroCupin lohkonsa kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj oli pitkään voitossa kiinni Dinamo Sassarin vieraana, mutta joutui lopulta taipumaan 94-98 (56-48). Szolnoki johti peliä parhaimmillaan jo 20 pisteellä, mutta Dinamo Sassari nousi viimeisellä neljänneksellä (31-16) rinnalle ja ohi. Szolnokilla on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior nosteli Ironi Ness Zionalla yhdeksän pistettä, kun joukkue kaatoi FIBA Europe Cupissa Den Boschin 91-85 (35-35). Lee sai tilastosarakkeisiinsa myös yhden levypallon ja yhden syötön. Ironi Ness Ziona on aloittanut Europe Cupin voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

Näytä lisää vastaavia