Aarnisalo ja Kuier jouluun tappioitta

24.12.2023 15:20 Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen ja Awak Kuierin Reyer Venezia pääsivät joulupöydän ääreen tappioitta kotimaan sarjoissaan.

Elina Aarnisalon Kangoeroes dominoi Belgian liigaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Aarnisalon Kangoeroes Mechelen lähti joulutauolle tappioitta kaataessaan kärkiottelussa Phantomsin 99-66 (44-36). Aarnisalo auttoi joukkuettaan 11 pisteen, kolmen levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Awak Kuier pelasi vajaat kuusi minuuttia, mutta siitä huolimatta Reyer Venezia jatkoi voittokulkuaan Italian liigassa voittamalla Basket Roman 73-62 (38-29). Kuier ehti kirjauttaa kaksi pistettä, viisi levypalloa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvoja otteitaan 12 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kahdella syötöllä, mutta Sagna Milano taipui Schiolle 58-84 (30-50). Milano pitää sarjassa toiseksi viimeistä sijaa.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtinen sai tilastoihinsa kaksi levypalloa ja kaksi riistoa, kun Sedis Basquet hävisi Euskotrenin vieraana 49-55 (26-28). Sedis on Espanjan liigassa 11.
Ottelutilastot

Anissa Pounds viimeisteli yhdeksän pistettä, kun Lions Halle voitti Veilchen BG 74:n 75-67 (35-34). Pounds täytteli tilastojaan myös viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta pääsi joulun viettoon myös voiton myötä, kun Angels Nördlingen kukisti Eisvögel Freiburgin 87-85 (48-41). Lehtoranta sai tilastoihinsa kaksi pistettä ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Stars Keltern taipui kotonaan Saarlouis Royalsille 83-88 (43-37). Lehtoranta täytteli rivejään neljällä pisteellä, kahdella levypallolla, kuudella syötöllä ja riistolla. Koskimiehen ainoa tehomerkintä oli yksi piste.

Keltern johtaa sarjaa, Angels on neljäntenä ja Lions kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

Näytä lisää vastaavia