Anniina Äijäsen, Sofia Pelanderin ja Anni Mäkitalon kaudet päätökseen

4.4.2022 09:01 Anniina Äijäsen ja Sofia Pelanderin taival Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä päättyi ensimmäisellä kierroksella. Ranskassa saatiin pudotuspelit käyntiin ja Slovakiassa Veera Pirttinen pääsee pelaamaan mestaruudesta.

Sofia Pelander ja Annika Holopainen kokivat tappiot viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

Äijäsen Saarlouis Royals pisti toisessa pelissä tiukasti kampoihin runkosarjan voittaja Rheinland Lionsille, mutta joutui taipumaan lopulta jatkoajan jälkeen 75-81 (71-71, 40-41). Äijänen sai varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla heittoyrityksen, mutta se meni harmittavasti ohi. Lions eteni välieriin otteluvoitoin 2-0. Äijänen oli joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen, kolmen levypallon, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Panthers Osnabrückista on kasvamassa Herner TC:lle pudotuspelikauhu, sillä toisena vuotena peräkkäin Panthers eteni joukkueiden pudotuspelikohtaamisesta jatkoon. Viime vuonna Panthers pudotti Hernen finaalista ja tällä kertaa välierissä. HTC hävisi toisen osaottelun vieraskentällä 72-81 (38-47). Joukkueet olivat tasapisteissä vielä muutama minuutti ennen loppua, mutta Panthers puristi voiton. Pelanderille merkittiin kolme pistettä ja levypallo.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anni Mäkitalon PAOK:n kausi Kreikassa päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Panathinaikos oli vahvempi otteluvoitoin 3-0 ja eteni välieriin. Kolmas ja viimeiseksi jääneessä ottelussa PAOK taipui 50-68 (22-37). Mäkitalo merkkautti kuusi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen Piestanske Cajky liihotti tiensä Slovakian liigan finaaliin voitettuaan Young Angels Kosicen välierissä suoraan 3-0.

Cajky siirtyi ottelusarjassa 2-0 johtoon hakemalla 60-53 (28-35)-voiton. Pirttinen kasasi kolme pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Cajky iski viimeisen niitin otteluparille kotikentällään voittaen 71-45 (34-25). Tällä kertaa Pirttinen kantoi kortensa kekoon viidellä pisteellä, kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä. Finaalissa Cajky kohtaa runkosarjan ykkösen Ruzomberokin. Ruzomberok hävisi runkosarjan aikana kahdesti, mutta ne molemmat tulivat Cajkyn käsittelyssä.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Annika Holopaisen Montbrison aloitti Ranskan LF2:n pudotuspelit 60-78 (33-50)-tappiolla runkosarjan voittaja Toulousea vastaan. Holopainen kannatteli joukkuettaan 15 pisteen, kuuden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuier pelasi kahdesti viikon aikana. Alkuviikosta Ragusa nappasi Dinamo Sassarista 80-68 (39-40)-voiton Kuierin lähennellessä tripla-tuplaa 13 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön, kolmen riiston ja peräti viiden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Ragusa jätti Luccan vaille mahdollisuuksia ottamalla selvän 86-55 (46-31)-voiton. Kuier tehoili 18 pistettä, kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja vankisti asemiaan sarjan torjuntatilaston kärjessä kahdella torjunnalla.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulosen 19 pisteen ja 13 levypallon tupla-tupla ei riittänyt siivittämään Carugatea voittoon. Treviso oli kotikentällään vahvempi numeroin 77-59 (44-37). Carugate on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Anni Jämsä oli liekeissä, kun hän johdatti Teen Basket Torinon sen kauden toiseen voittoon Ponzanon kaaduttua 62-47 (32-22). Jämsä paukutti 20 pistettä tilastoiden lisäksi kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Voitosta huolimatta Torino jatkaa sarjan hännillä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin oli viikolla kahdesti tositoimissa. Ensin se taipui Ensinon vieraana 52-69 (23-43) Kalinin kootessa neljä pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussa kärkijoukkue Avenida oli vahvempi 55-38 (28-22). Tällä kertaa kalin kasasi kolme pistettä ja kaksi levypalloa. Bembibre on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

LF2 Challengessa Ebba Pekosen Maresme jatkaa sarjassa viimeisenä hävittyään Joventut Badalonalle 46-68.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Heta Äijäsen Valur kaatoi kärkiottelussa Fjölnirin 86-76 (34-40). Voitto ei kuitenkaan riittänyt nostamaan Valuria runkosarjan ykköseksi, vaikka joukkueet päätyivät tasapisteisiin. Äijänen sai tilastorivilleen pisteen ja kolme levypalloa. Valur kohtaa välierissä Haukarin.
Ottelutilastot

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

Näytä lisää vastaavia