Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

15.1.2024 11:51 Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

Awak Kuier siivitti Venezian selvään voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Reyer Venezia venytti voittoputkeaan, kun se kaatoi Italian liigan ottelussa Battipaglian 92-62 (47-40). Kuier loisti 17 pisteen, seitsemän levypallon, syötön ja peräti neljän torjunnan tilastonoteerauksella. Reyer Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella ainuttakaan ottelua, kun kaikki kilpailulliset pelit lasketaan mukaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sanga Milano ei pystynyt pistämään kapuloita rattaisiin, kun San Martino di Lupari karkasi 96-63 (61-39)-voittoon. Tulonen täytteli tilastoriviään kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla. Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen jatkaa tappioitta Namur Capitalen kaaduttua 64-55 (29-35). Aarnisalo oli omiensa kärkinimiä 15 pisteen, viiden levypallon, syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli Norrköping Dolphinsin parhaimmistoa Högsbon kaatuessa 88-56 (39-26). Pelander heitti täydellisellä heittopelillä 16 pistettä ja täytteli tilastoja viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Dolphins ui sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Visby hävisi Södertäljelle selvästi 42-87 (23-43) Isabella Kaukopaasin saadessa tilastoihinsa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Visby on SBL:ssä viimeisenä
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik hävisi vieraskentällä Luulajalle 62-86 (33-38) ja Vesiluoman riville merkittiin yksi pistettä, kolme levypalloa ja riisto. Alvik on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtinen pääsi juhlimaan makeaa voittoa Espanjan liigassa, kun Sedis Basquet kaatoi suurseuroihin lukeutuvan Avenidan 67-59 (34-30). Lahtinen ruokki joukkuekaverinsa viidesti korintekoon. Sedis on kymmenentenä.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol puolestaan koki harmittavan 73-75 (45-43)-tappion Jairisin vieraana. Kalin jäi ilman tehomerkintöjä ja Äijäselle kirjattiin kuusi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Ferrol pitää kiinni kahdeksannesta sijasta.
Ottelutilastot

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern jatkaa vahvasti Saksan Bundesliigassa murjottuaan Herner TC:n selvästi 86-45 (37-29). Lehtoranta teki tasaista työtä neljän pisteen, kolmen levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Koskimies täytteli omia sarakkeitaan kahdella pisteellä, yhdeksällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Keltern johtaa sarjaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle joutui tunnustamaan Marburgin paremmakseen 80-65 (47-39). Pounds oli joukkueensa ykköstykki heittäessään 12 pistettä ja tilastoihin tuli täytettä myös neljän levypallon ja riiston muodossa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen koki kotonaan kirvelevän 64-67 (35-27). Ottelussa kahdeksan pistettä keränneellä Lehtorannalla oli viime hetkillä mahdollisuus tuoda Angels tasoihin kolmen pisteen heitolla, mutta yritys meni ohi. Pisteiden lisäksi Lehtoranta keräsi viisi levypalloa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

Näytä lisää vastaavia