Awak Kuier järjesti blokkibileet EuroCupissa

27.10.2023 09:15 Awak Kuier pisti pystyyn melkoisen blokkishow’n hänen torjuessaan vastustajan heiton peräti seitsemästi Reyer Venezian jatkaessa voittoisasti EuroCupissa. Voiton kunniaksi pääsivät tuulettavamaan myös Elina Aarnisalo sekä Lotta-Maj Lahtinen.

Awak Kuier oli vaikea ohitettava EuroCupissa. (Kuva: FIBA Europe)

Kuier teki vastustajan heittoaikeet tyhjiksi peräti seitsemän kertaa, kun Reyer Venezia kaatoi turkkilaisen Bursa Uludagin 80-64 (40-29). Seitsemän torjuntansa lisäksi Kuier auttoi joukkuettaan 12 pisteellä, seitsemällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Reyer Venezia on voittanut kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen haki Slovakiasta selvän voiton kaataessaan Slavia Banska Bystrican 96-60 (60-26). Aarnisalo sai kuusi merkintää piste- ja levypallotilastoihin sekä lisäksi kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Kangoeroes on voittanut kaksi peliään ja hävinnyt yhden.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet otti niin ikään toisen voittonsa, kun kreikkalainen Eleftheria Moschatou kaatui selvästi 88-64 (48-26). Lahtinen heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja kasasi lisäksi levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Stars Keltern ei pystynyt kotonaan haastamaan London Lionsia, vaan joutui tunnustamaan englantilaisjoukkueen paremmakseen 94-50 (53-27). Lehtoranta sai tilastoihinsa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syötön ja Koskimiehen tilastorivi täyttyi neljällä pisteellä, syötöllä ja torjunnalla. Kelternillä on yksi voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Näytä lisää vastaavia