Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

19.2.2024 09:31 Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

Awak Kuierin huippupeli ei riittänyt Italian cupin voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italiassa pelattiin cupin Final Four –lopputurnaus ja välierässä Venezia kaatoi tiukan taistelun jälkeen San Giovannin 56-52 (30-25) Kuierin saadessa tilastorivilleen yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa, syötön ja peräti neljä torjuntaa.
Ottelutilastot

Finaalissa Venezia sai vastaansa Schion, joka jätti Venezian vaille mahdollisuuksia Kuierin huippupelistä huolimatta. Schio voitti 81-69 (46-38) Kuierin ollessa joukkueensa ykkönen 16 pisteellä,  yhdeksällä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella torjunnalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sanga Milano oli tositoimissa Serie A1:ssä ja joutui tunnustamaan Brixian paremmakseen 54-68 (27-36). Tulonen auttoi joukkuettaan neljällä pisteellä, kahdeksalla levypallolla, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Keltern jatkaa Saksan liigan kärkipaikalla voitettuaan Marburgin 87-68 (39-36). Linda-Lotta Lehtoranta oli joukkueensa parhaimmistoa yhdeksän pisteen saldolla ja hän kaunisteli tilastoja lisäksi levypallolla ja syötöllä. Elina Koskimies jäi ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkejä saatavilla.

Roosa Lehtoranta oli loistoiskussa heitettyään 13 pistettä Angels Nördlingenin voittaessa Panthers Osnabrückin 67-58 (27-26). Tilastot täyttyivät myös kolmella levypallolla ja syötöllä. Nördlingen on neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle pääsi myös makustelemaan voittoa, kun Lions raateli Wings Leverkusenin 82-69 (38-25). Poundsille merkittiin kolme pistettä, levypallo ja kolme syöttöä. Lions on kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet palasi voittojen tielle kaatamalla Gernika Bizkaian 68-59 (39-25). Lahtinen heitti kolme pistettä ja nappasi yhden levypallon.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol pisti huippuseura Avenidan tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan 78-65 (51-36). Äijäselle merkittiin kuusi pistettä ja levypallo ja Kalinin riviä täytettiin kahdella levypallolla ja kahdella riistolla.

Ferrol on sarjassa kahdeksas ja Sedis kahden voiton päässä 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins palasi maajoukkuetauolta tositoimiin voiton kera, kun Dolphins jätti sarjajumbo AIK:n vaille mahdollisuuksia ottamalla selvän 98-61 (53-39)-voiton.  Pelander kantoi kortensa kekoon kymmenen pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja kahden torjunnan tilastomerkinnöillä.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli isossa roolissa, kun KARA Trutnov nappasi kauden kolmannen voittonsa kaatamalla Ostravan 73-60 (40-33). Rokkanen auttoi joukkueensa asiaa 14 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Samalla Trutnov nousi jumbosijalta pois.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussaan Trutnovin taistelu kärkipään Zabiny Brnoa vastaan ei riittänyt, vaan se hävisi 57-78 (25-44). Rokkaselle tilastoihin kirjattiin tällä kertaa yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia