Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

22.1.2024 13:12 Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

Elina Aarnisalo oli vahvassa vedossa Kangoroes jatkaa voittokulkuaan Belgiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Elina Aarnisalo hurjasteli 25 pistettä, kun Kangoeroes Mechelen jatkaa tappioitta Belgian liigassa kaadettuaan Waregemin 105-62 (60-26). Aarnisalo kunnostautui myös neljän levypallon, kahden syötön, neljän riiston ja torjunnan muodossa. Hänen teholukunsa 30 oli joukkueen selkeästi paras.
Ottelutilastot

Saksassa Anissa Pounds oli Lions Hallen tehopelaaja, kun hän paukutti 17 pistettä Lionsin kaataessa Eisvögel Freiburgin vieraskentällä 78-57 (34-27). Pounds sai tilastoihinsa myös viisi levypalloa ja viisi syöttöä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern tukevoitti asemiaan sarjakärjessä voittamalla Panthers Osnabrückin 83-69 (38-36). Lehtoranta operoi itselleen kahdeksan pisteen, kahden levypallon, viiden syötön ja yhden riiston tilastot. Koskimies komppasi neljällä pisteellä ja levypallolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Voittoa pääsi juhlimaan myös Roosa Lehtoranta, kun Angels Nördlingen lensi 74-59 (47-29)-voittoon Marburgista. Lehtoranta tilastoi ottelussa neljä pistettä, kaksi levypalloa, viisi syöttöä ja yhden riiston. Angels on Lionsin kanssa tasapisteissä sijoilla 5-7.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Tshekin liigassa Sara Rokkasen KARA Trutnov koki kotonaan kirvelevän 63-64 (39-37)-tappion Levhartice Chomutoville. Rokkanen heitti joukkueelleen 15 pistettä saalistaen myös yhden levypallon ja torjunnan. Trutnov on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen pääsi juhlimaan Sanga Milanon kauden toista voittoa, kun Battipaglia kaatui vieraskentällä 82-79 (44-48). Tulonen oli joukkueensa johtohahmoja 10 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja kahden riiston tilastorivillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Awak Kuierin Reyer Venezia koki sen sijaan kauden avaustappionsa. Kaikki kilpailut mukaan lukien, Venezian voittoputkelle tuli lopulta mittaa 23 ottelua ennen kuin Schio onnistui nappaamaan kotonaan 60-56 (33-23)-voiton. Kuier oli vahvassa vedossa 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla. Tilastot karttuivat vielä neljästä syötöstä. Tappiosta huolimatta Venezia jatkaa sarjan piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol palasi voittojen tielle kaataessaan kotikentällään Araskin 72-53 (30-20). Äijänen kantoi kortensa kekoon kuudella pisteellä ja viidellä levypallolla. Kalinin saaliiksi kirjattiin kaksi pistettä, levypallo ja riisto. Ferrol on yhdeksäntenä taistellen tiukasti pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan taipui Celta Vigon vieraana 68-79 (34-37). Lahtinen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon seitsemän pisteen ja kahdeksan levypallon tilastoilla. Sedis on kymmenentenä.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

Näytä lisää vastaavia