EuroCupissa ja Mestarien liigassa lohkovaiheet päätökseen – Salin ainoana suomalaisena jatkoon

7.2.2019 09:39 Mestarien liigassa saatiin lohkovaihe päätökseen ja EuroCupissa alkavat seuraavaksi pudotuspelit, kun jatkolohkojen viimeiset pelit pelattiin keskiviikkona. Ainoastaan Sasu Salin jatkaa pelejään.

Sasu Salin jatkaa edelleen EuroCupin voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salinilla ja Malagalla ei ollut enää panosta jatkolohkon päätösottelussa. Joukkueen sarjasijoitus ja tuleva vastustaja olivat jo selvillä ennen viimeistä peliä Belgradin Punaista tähteä vastaan. Malaga hävisi vieraskentällä selvästi 89-105 (41-57). Salin heitti ottelussa kuusi pistettä sekä sai kaksi merkintää sekä levypallo- että syöttötilastoihin. Malaga eteni lohkokakkosena kahdeksan parhaan joukkoon ja kohtaa pudotuspeleissä ALBA Berliinin.
Ottelutilastot

Shawn Huffin sekä Gordon ja Daniel Herbertin Frankfurt Skylinersin jatkohaaveet EuroCupissa olivat vesittyneet jo aiemmin eikä viimeisessä pelissä Kubania vastaan ollut muuta panosta kuin avausvoiton metsästys. Se jäi saavuttamatta, kun Skyliners hävisi 58-84 (34-38). Huff ei ollut mukana Venäjän matkalla. Huff tilastoi EuroCupissa 15 ottelussa keskimäärin 5,7 pistettä, 3,5 levypalloa ja 1,1 syöttöä.
Ottelutilastot

Jamar Wilson nosteli komeasti 21 pistettä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigassa Lassi Tuovin Strasbourg ja Jamar Wilson päättivät lohkovaiheen voittoihin, mutta se oli lopulta laiha lohtu, sillä molempien joukkueiden tie katkesi.

Strasbourg jäi kirvelevällä tavalla jatkopelien ulkopuolelle, vaikka se voitti vieraskentällä Oostenden jatkoajan jälkeen 100-94 (83-83, 40-36). Strasbourg ylsi tasapisteisiin kolmanneksi sijoittuneen Neptunas Klaipedan ja viimeisen jatkopaikan napanneen Promitheas Patrasin kanssa, mutta jäi jatkopelien ulkopuolelle huonomman keskinäisen vertailun vuoksi.
Ottelutilastot

Lietkabelis päätti lohkovaiheensa komeasti 85-78 (41-48)-voittoon Fuenlabradasta. Wilson loisti ollen joukkueensa ykkösnimi 21 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja viidellä syötöllä. Wilsonin keskiarvoiksi Mestarien liigassa tulivat 10 pistettä, 3,2 levypalloa ja 3,4 syöttöä. Lietkabelis sijoittui lohkossaan lopulta viidenneksi.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

30.11.2023 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

Näytä lisää vastaavia