Koriskauden 2023–24 lisenssit myynnissä

1.7.2023 08:00 Koripallokausi 2023–24 käynnistyy virallisesti 1.7.2023 ja samalla on käynnistynyt uuden kauden lisenssien myynti. Myös edustusoikeuksien siirtojen palvelu on jälleen avattu. Lisenssikauppa, rinnakkaisedustusoikeuden ostopalvelu sekä edustusoikeuden siirron palvelu ovat tarjolla sekä suomeksi että englanniksi. 

Osta lisenssit tästä >> 

Päivitykset lisenssin hankintaan kaudelle 2023-24  

  • Lisenssitietokannassa voi jatkossa olla vain yksi sähköposti yhtä urheilijaa kohden. Mikäli ostat lisenssin esimerkiksi lapsellesi, laita oma sähköpostiosoitteesi huoltaja-kenttään. Uutuutena on manageri-kenttä, johon joukkueen jäsenille keskitetysti lisenssejä ostavat laittavat oman sähköpostiosoitteensa.    

  • Lisenssin oston yhteydessä voi muuttaa yhteystietoja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Kaikkia muita tietoja voi muuttaa uudessa asiointi.basket.fi-palvelussa, johon kirjaudutaan omilla Basket ID -tunnuksilla.   

  • Uuden asiakkuuksienhallintatyökalun myötä lisenssirekisteristä on poistettu kaikki sähköpostiosoitteet, jotka ovat olleet järjestelmässä ns. tuplina. Tämän takia sähköpostiosoite-kenttäsi saattaa olla tyhjä lisenssiä ostaessa. Laita ostovaiheessa käytössä oleva sähköpostiosoitteesi pyydettyyn kenttään. 

Lisenssikategorioihin ei tullut edelliskauteen verrattuna muutoksia. Hinnat ja myytävät lisenssit osoitteessa https://www.basket.fi/basket/info/lisenssit/lisenssihinnasto/ ja englanniksi (in English) https://www.basket.fi/basketball-finland/license/.  

Lisenssin voi lunastaa osoitteessa https://basket.lisenssikauppa.fi/shop/. Lisenssi on maksettava lunastettaessa tai 24h kuluessa sähköpostiin tulleen linkin kautta. Sähköpostiin ei tule erikseen vahvistusta lisenssistä, vaan yo. sähköpostiosoitteeseen lähetetty linkki muuttuu maksun jälkeen ”maksettu”-linkiksi, josta näkee myös pelaajan Basket-ID -numeron eli lisenssinumeron. Lisenssiä voi korottaa kalliimmaksi lisenssiksi halvemman ostettuaan kirjautumalla uudelleen lisenssin ostoon. Mahdollinen vakuutus tulee korottaa samalla vastaamaan korkeamman lisenssin vakuutusta.  

Rinnakkaisedustusoikeuden voi hankkia suoraan osoitteessa https://www.edustus.fi/basket/collateral/athlete. Rinnakkaisedustusoikeuden voi lunastaa vasta, kun peruslisenssi pelaajalle on maksettu. Nuorten rinnakkaisedustusoikeudet ovat myynnissä 31.12.2023 asti, seniorikorikseen rinnakkaisedustusoikeuden voi lunastaa koko kauden ajan.    

Edustusoikeuden siirron palveluun pääsee osoitteessa www.edustus.fi/basket. Palvelussa kuka tahansa voi aloittaa pelaajan seurasiirron. Palvelu lähettää vahvistussähköpostit pelaajan / huoltajan sekä seurojen sähköpostiosoitteisiin. Kun kaikki hyväksynnät on palvelussa suoritettu, siirtyy seurasidonnaisuus lisenssirekisterissä automaattisesti seuraavaksi päiväksi uuteen seuraan. Edustusoikeuden siirron voi tehdä ennen lisenssin maksamista tai sen jälkeen. Siirtoaika päättyy 29.2.2024.   

 
1.7.2021 08:14 Pelaajat

Koriskauden 2021-22 lisenssit myynnissä

Koripallokausi 2021–2022 käynnistyi virallisesti 1.7.2021 ja samalla käynnistyi uuden kauden lisenssien myynti.

27.4.2021 14:47 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton uusi lisenssityökalu on vapaasti seurojen käytössä

Koripalloliitto on tuottanut oman lisenssitilastointisivuston palvelemaan jäsenseurojaan. Tilastosivuilta seurat pystyvät hyödyntämään kerättyä ja suodatettua lisenssidataa oman kehityksensä arviointiin ja tulevaisuuden suunnitelmien laatimiseen.

22.9.2020 09:03 Koripalloliitto tiedottaa

Koripallon lisenssitutkimus: Kasvupotentiaalia löytyy, vaikka väestöennuste haastaa lajin tulevaisuudessa

Koripalloliiton laajassa lisenssiselvityksessä tutkittiin lukuja drop out -ilmiön takaa. Lisäksi lisenssilukuja verrattiin Tilastokeskuksen julkaisemiin lukuihin väestörakenteesta ja piirrettiin lajin tulevaisuuden näkymiä pohjautuen väestömuutoksen ennusteisiin.

13.2.2024 09:58 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi helmikuussa 83 stipendiä vähävaraisten perheiden korisharrastusta. Kaikkiaan rahasto on jakanut historiansa aikana jo yli 1000 stipendiä.

22.1.2024 11:00 Tukijärjestelmät

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae tukea 31.1. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 15. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä.

30.10.2023 12:47 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä – Susijengi ja Sasu Salin lahjoittivat varusteita vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi lokakuussa 70 stipendiä tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta.

25.9.2023 13:40 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae 8.10. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 14. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 8.10. mennessä.

26.6.2023 08:00 Pelaajat

Valtakunnallinen haku koripallon yläkoululeiritykseen lukuvuodelle 23–24 on käynnissä

Haku päättyy tämän viikon perjantaina, 30. kesäkuuta. Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaan kuuluvaa valtakunnallista yläkoululeiritystä järjestetään koripallon osalta Kisakallion, Varalan sekä uutuutena Kuortaneen urheiluopistoissa.

20.6.2023 09:33 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä ylimääräisellä hakukierroksella

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi kesäkuussa 59 stipendiä.

4.5.2023 10:00 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae 14.5. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 13. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 14.5. mennessä.

Näytä lisää vastaavia