Kuier kiusasi entistä seuraansa – Lehtorannan joukkueelle kiinnitys finaalipaikkaan

10.4.2023 10:35 Italiassa pudotuspelit alkoivat Awak Kuierin Reyer Venezian osalta voittoisasti ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti otteen finaalipaikasta Saksassa. Marianne Kalinin kausi Espanjassa päättyi nousujuhliin.

Linda-Lotta Lehtoranta ja Awak Kuier taistelevat pudotuspeleissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italiassa alkoivat kauden ratkaisupelit ja Awak Kuierin Reyer Venezia aloitti puolivälierät Ragusaa vastaan selvällä 69-52 (40-19)-voitolla. Kuier kuritti entistä seuraansa 14 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön, kolmen riiston ja torjunnan tilastoilla. Välieriin selviää kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Lucca sen sijaan aloitti taistelun sarjapaikkansa puolesta Play Outissa. Lucca hävisi avausottelun Moncalierin vieraana 59-80 (31-32). Tuloselle kirjattiin yksi levypallo. Otteluparin voittaja säilyttää sarjapaikkansa ja häviäjä pelaa vielä toisen otteluparin voittajaa vastaan sarjapaikastaan..
Ottelutilastot

Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan voittamalla ALBA Berliinin 75-62 (45-33). Lehtoranta auttoi joukkuettaan seitsemän pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön tilastoilla.
Ottelutilastoihin ei linkkiä saatavissa.

Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins tasoitti välieräparin Södertäljen kanssa ja nappasi samalla kotiedun itselleen voitettuaan toisen ottelun 91-75 (45-48). Pelander operoi tehokkaasti 10 pisteen, kuuden levypallon ja kolmen riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa pelattiin viikolla kaksi kierrosta. Suomalaisten joukkueet menettivät mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

Viikolla Annika Holopaisen Araski taipui Sedis Basquetin vieraana 64-83 (40-41) Holopaisen täyttäessä tilastojaan viidellä pisteellä ja syötöllä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Araski menetti mahdollisuutensa pudotuspeleihin hävittyään "neljän pisteen" ottelussa Barcalle 55-62 (24-30). Voitolla Barca nousi kahdeksanneksi varmistaen samalla pudotuspelipaikkansa ja Araski on yhdeksäntenä. Holopainen jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibren pudotuspelihaaveet kaatuivat lopullisesti 55-70 (32-26)-tappioon Gironan käsittelyssä. Äijänen oli joukkueensa toiseksi paras pistenainen yhdeksän pinnan saldolla ja rohmusi lisäksi kuusi levypalloa, syötön ja riiston. Pirttiselle kirjattiin neljä pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Viikonloppuna Bembibre taipui Zaragozan vieraana selvästi 35-55 (14-23). Pirttinen jäi ilman merkintöjä tehotilastoon ja Äijänen riisti kahdesti. Bembibre on 11.
Ottelutilastot

Nousunsa Liga Femeninaan jo aiemmin varmistanut Marianne Kalinin Ferrol päätti kautensa 14 peräkkäisen voiton putkeen, kun se kaatoi kauden viimeisessä ottelussaan sarjakakkosen Zamoran 72-57 (30-29). Kalin heitti ottelussa kolme pistettä, nappasi yhden levypallon ja torjui kertaalleen.

Kalin tilastoi kauden keskiarvoikseen 4,3 pistettä ja 2,8 levypalloa noin 17 minuutin peliajalla.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Näytä lisää vastaavia