Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

11.12.2023 09:01 Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

Linda-Lotta Lehtoranta palasi taas pelikentille. (Kuva: Ville Vuorinen)

Linda-Lotta Lehtoranta palasi pelikentille 1,5 kuukauden tauon jälkeen, kun Keltern kaatoi Herner TC:n selvästi 82-53 (44-24). Lehtoranta kirjautti paluuottelussaan neljä pistettä ja viisi syöttöä. Elina Koskimies kantoi kortensa kekoon kolmella pisteellä, neljällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Keltern porskuttaa Bundesliigan kärjessä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Voittoa pääsi juhlimaan myös Roosa Lehtoranta, kun Angels Nördlingenin vahva alkukausi sai jatkoa 62-57 (28-29)-voitolla Saarlouis Royalsista. Lehtoranta tilastoi 25,5 minuutissa kaksi pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä, riiston ja torjunnan. Angels liihottaa neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lions Halle pisti tiukasti kampoihin ALBA Berlinille, mutta taipui lopulta 70-76 (33-35). Anissa Pounds ruokki leijonia yhdeksän pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Lions on kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Awak Kuier kohtasi entisen seuransa ja kuritti Ragusaa 11 pisteen, seitsemän levypallon, viiden syötön, riiston ja kahden torjunnan arvoisesti Venezian voittaessa 73-62 (34-29). Reyer Venezia jatkaa Serie A1:ssä kärkipaikalla puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Sagna Milano joutui tunnustamaan Sesto San Giovannin paremmakseen 77-53 (41-25). Tulonen maalautti rivilleen seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalo oli avittamassa Kangoeroes Mecheleniä murskaavaan 78-35 (43-17)-voittoon Liege Panthersia vastaan. Aarnisalo heitti ottelussa 15 pistettä ja täydensi tilastojaan neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja viidellä riistolla. Kangoeroes jatkaa puhtaalla pelillä kahdeksalla voitolla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol koki kotonaan niukan 67-69 (38-45)-tappion Ensino Lugolle. Äijäselle kertyi ottelussa seitsemän pisteen, viiden levypallon, kahden syötön, riiston ja torjunnan tilastot. Kalin täytteli tilastoriviään kahdella pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Kolmas neljännes koitui Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin kohtaloksi 58-76 (37-43)-tappiossa Estudiantesin vieraana. Estudiantes voitti kolmannen jakson 19-7 eikä Sedis siitä enää noussut. Lahtinen kasasi itselleen neljän pisteen, syötön ja riiston tilastot
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli jälleen erinomaisella pelipäällä, kun KARA Trutnov otti kauden toisen voittonsa Tshekin liigassa kaataessaan Slovankan 81-75 (44-42). Rokkanen heitti ottelussa 17 pistettä, otti yhden levypallon ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins jätti Sjuhäradin vaille mahdollisuuksia hakiessaan 82-59 (41-24)-voiton. Pelanderille kirjattiin yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik hävisi Östersundin vieraana 68-105 (33-47). Vesiluoma kantoi kortensa kekoon kuudella pisteellä, kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Visby taipui AIK:n vieraana 64-75 (30-49) Isabella Kaukopaasin merkkauttaessa kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia