Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

18.3.2024 10:51 Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

Roosa Lehtorannan joukkue koki harmittavan finaalitappion. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lehtorannan Angels Nördlingen kohtasi välierissä Saarlouis Royalsin ja nappasi finaalipaikan 80-77 (46-46)-voitolla. Ottelussa 18 pistettä heittänyt Lehtoranta sai kunnian viimeistellä voittolukemat vapaaheittoviivalta. Lehtoranta saalisti myös neljä levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Finaalissa Angels sai vastaansa Hannoverin ja sillä oli voitonavaimet käsissään viime hetkillä. Angels johti peliä pistellä puoli minuuttia ennen loppua ja sillä oli pallo, mutta Lisa Bertholdtin yritys kymmenen sekuntia ennen loppua torjuttiin. Hannover lähti viimeiseen hyökkäykseen, jossa Brianna Lee Rollersonia rikottiin. Rollerson upotti molemmat vapaaheitot ja Hannover siirtyi 73-72 (40-35)-johtoon. Angels sai aikalisän jälkeen vielä heittoyrityksen, mutta se meni ohi ja Hannover pääsi juhlimaan cup-voittoa.

Lehtoranta oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 11 pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön tilastoilla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol lämmitteli ensi viikonlopun Copa de la Reinaa ajatellen kaatamalla sarjajumbo Bembibren selvästi 70-42 (36-24). Äijänen esiintyi vahvasti yhdeksän pisteen, neljän levypallon ja riiston tilastoilla. Kalinin riville kirjattiin kaksi levypalloa. Ferrol jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta ollen kymmenentenä voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet puolestaan sai kylmää kyytiä kärkijoukkueisiin kuuluvan Zaragozan vieraana hävitessään 62-101 (29-50). Lahtinen sai rivilleen kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Sedis Basquet on nyt 13.
Ottelutilastot

Awak Kuierin hieno 15 pisteen ja 13 levypallon tupla-tupla jäi ilman palkintoa, kun Reyer Venezia hävisi hieman yllättäen Campobasson vieraana 47-54 (31-25). Kuierille kirjattiin myös kolme syöttöä ja kaksi torjuntaa. Tappiosta huolimatta Venezia jatkaa Italian liigan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen auttoi Sanga Milanoa 11 pisteellä, neljällä levypallolla ja torjunnalla, mutta Dinamo Sassari oli kotonaan vahvempi 82-68 (42-39). Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin Norrköping joutui yllättävän tiukoille sarjajumbo AIK:n kanssa, mutta pystyi kuittaamaan lopulta 84-72 (34-42)-voiton. Pelander ajoi joukkueensa asiaa neljällä pisteellä ja viidellä levypallolla. Norrköping on kolmantena, mutta sillä on mahdollisuus nousta vielä runkosarjan kakkospaikalle voittamalla päätöskierroksen ottelussa Luleån.
Ottelutilastot

Tshekin liigan alemmassa loppusarjassa Sara Rokkasen KARA Trutnov otti tärkeän voiton kaataessaan DSK:n 85-60 (48-37). Rokkanen kantoi kortensa kekoon 13 pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia