Seppälä ja Kantonen avasivat kauden vahvasti – Erik Murphy hurjana Japanissa

26.10.2020 09:08 Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä ja Henri Kantonen saivat kautensa käyntiin ja Murphyn veljekset Erik ja Alex auttoivat joukkueensa voittoihin. Suomalaispelaajat pääsivät muutenkin hienosti voiton makuun viikonlopun peleissä.

Ilari Seppälä avasi kauden vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Malagan 82-79 (40-44). Salin kuritti entistä seuraansa yhdeksän pisteen, yhden levypallon ja yhden syötön edestä. Sulejmanovicin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi levypallo.
Ottelutilastot

LEB Orossa Alex Murphy oli jälleen vahvalla pelipäällä johdattaessaan Granadan 89-64 (41-31)-voittoon CB Almansasta. Murphy heitti 15 pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo nappasi avausvoittonsa haettuaan vieraspisteet Lleidan vieraana 72-56 (39-32)-voitolla. Aidoo tilastoihin merkittiin neljä pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi kotikentällään Le Portelille 83-94 (52-41). Strasbourgilla on nyt kolme voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Seppälän ja Kantosen kausi Ranskan ProB:ssä käynnistyi vihdoin kahden siirretyn pelin jälkeen. Seppälä oli ilmileikeissä, kun Aix-Maurienne voitti Gries-Oberhoffenin 93-83 (41-36). Molemmat suomalaiset olivat isossa roolissa Seppälän heittäessä 24 pistettä, napaten kaksi levypalloa ja antaen kaksi syöttöä. Kantonen taasen oli lähellä tupla-tuplaa 12 pisteen, yhdeksän levypallon, seitsemän syötön ja riiston tilastoilla.

- Pelasimme kokonaisuudessaan aika ehjän ottelun ja peli oli hallussamme alusta loppuun. Yleensä pienet vaikeudet ennen peliä auttavat keskittymään paremmin. Hyvä alku kaudelle, Seppälä totesi viitaten joukkueen koronatartuntoihin, jotka vaikeuttivat valmistautumista kauden alla.
Ottelutilastot

Ranskan LM1:ssä Marius van Andringan Lorient jatkoi vahvasti voittamalla Challansin 92-85 (57-42). Van Andringa heitti kuusi pistettä ja antoi yhden syötön. Lorient on kärkitaistelussa neljällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Vanoli Cremona näytti olevan matkalla selvään voittoon, mutta Trentino nousi lopulta jatkoajan jälkeen 85-83 (76-76, 32-49)-voittoon. Palmi kirjautti kolme pistettä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa sekä Alexander Madsenin VEF Riika että Edon Maxhunin Pärnu jatkavat puhtaalla pelillä.

VEF Riika otti viidennen peräkkäisen voittonsa Latvijas Universitaten jäädessä jalkoihin 95-54 (40-21). Madsen auttoi laajaa rotaatiota pyörittäneen VEF:n voittotaivalta kuudella pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella riistolla sekä kahdella torjunnalla. VEF Riika on voittanut kaikki viisi otteluaan.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli jälleen tehokkaana auttaessaan Pärnun 81-69 (30-35)-voittoon Rakvere Tarvasista. Maxhuni sai tilastoihinsa 13 pistettä ja yhden syötön. Pärnu on pelannut neljä peliä ja voittanut ne kaikki.
Ottelutilastot

Erik Murphy mellasti jälleen Japanin B2-liigassa, kun Fukushima Firebonds pelasi viikonloppuna tuplakohtaamisen Nishinomiya Storksin kanssa. Ensimmäisessä pelissä Firebonds koki kirvelevän 84-85 (36-33)-tappion. Murphy saalisti 23 pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Firebonds sai revanssinsa heti seuraavana päivänä voittamalla 95-90 (45-42). Murphy siivitti joukkuettaan 24 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Itävallan "suomalaisjoukkue" Swans Gmunden teki tuhojaan voittamalla Wien DC Timberwolvesin murskaavasti 94-55 (47-31). Daniel Dolenc heitti viisi pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen. Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans on voittanut neljästä ensimmäisestä pelistään kolme.
Ottelutilastot

 
23.11.2020 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy teki tupla-tuplan – Daniel Dolenc myös tehokkaana

Erik Murphy pääsi Japanissa juhlimaan viikonlopun toista voittoaan ja Daniel Dolenc jatkoi vahvoja otteitaan Itävallan liigassa. Teneriffa ei tarvinnut Sasu Salinin tehoja jatkaakseen vahvaa alkukauttaan Espanjassa ja Saksassa Iisalon veljesten sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim otti komean voiton.

21.11.2020 21:35 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Murphyt koville pisteille – Madsenille tupla-tupla

Susijengin pelaajat olivat loistovireessä, kun Sasu Salin sekä Alex ja Erik Murphy heittivät kaikki yli 20 pistettä. Alexander Madsen murjoi sitä vastoin tupla-tuplan.

20.11.2020 18:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin isolla itseluottamuksella EM-karsintakuplaan – ”Koko ajan olen parantanut”

Susijengin EM-karsinnat jatkuvat 28.11.-30.11. Espoossa pelattavassa EM-karsintakuplassa, jossa Suomi kohtaa Georgian ja Serbian. Sasu Salin saapuu Suomeen täynnä intoa ja itseluottamusta.

16.11.2020 08:59 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana derby-voitossa

Sasu Salinin heittokäsi oli kuumana, kun hän paukutti kolmen pisteen viivan takaa viisi heittoa sisään Teneriffan jatkaessa vahvaa alkukauttaan. Erik Murphy oli jälleen tehokkaana ja Virossa sekä Latviassa Edon Maxhuni ja Alexander Madsen esiintyivät taas edukseen.

13.11.2020 10:12 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille voittoja Euroopan korisparketeilla

Alexander Madsenin VEF Riika nappasi ensimmäisen voittonsa Mestarien liigassa. Suomalaispelaajista myös Sasu Salin, Edon Maxhuni ja Daniel Dolenc pääsivät alkuviikon peleissä voiton makuun.

9.11.2020 09:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ilmiliekeissä Virossa – Carl Lindbom debytoi voittoisasti

Edon Maxhuni väläytteli Viron ja Latvian yhteisliigassa iskemällä tauluun kovia lukemia. Carl Lindbom aloitti pelinsä Puolassa Stal Ostrow Wielkopolskin joukkueessa ja Erik Murphyn vahvat otteet Japanissa saivat jatkoa.

2.11.2020 10:12 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy, Daniel Dolenc ja Topias Palmi tarkkakätisinä

Italiassa Topias Palmin hyvä pelivire ei riittänyt Cremonalle ja sama kohtalo oli Alex Murphyllä Espanjassa. Itävallassa Daniel Dolencin sekä Swans Gmundenin vahva alkukausi sai jatkoa ja Elias Valtonen pääsi aloittamaan ammattilaisuransa hienolla voitolla Saksassa.

1.11.2020 11:30 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen aloittaa ammattilaisuransa Daniel Janssonin alaisuudessa

Daniel Jansson nimettiin talvella Saksan ProA:ssa pelaavan Tübingen Tigersin päävalmentajaksi ja hän hankki riveihinsä muun muassa USA:n yliopistosta Eurooppaan palanneen Elias Valtosen sekä apuvalmentajakseen Hussain Dassoukin. Nyt kolmikko pääsee vihdoin tositoimiin, kun Tigersin kausi käynnistyy sunnuntaina.

23.10.2020 11:44 Susijengi

Carl Lindbom palaa Puolaan, uutena osoitteena Stal Ostrow

Viimeiset kaksi kautta vahvaa jälkeä Puolan pääsarjan KK Radomissa tehnyt 206-senttinen Susijengin laitahyökkääjä Carl Lindbom, 28, aloittaa kolmannen kautensa Puolassa. Tapiolan Hongan kasvatteihin lukeutuvan Lindbomin uusi seura on Puolan mitalimittelöihin kesän pelaajakiinnityksillään ilmoittautunut Stal Ostrow Wielkopolski.

23.10.2020 09:33 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantosen ja Ilari Seppälän kausi vihdoin käyntiin Ranskassa

Henri Kantonen ja Ilari Seppälä pääsevät vihdoin tositoimiin Ranskan ProB:ssä, kun kahden siirretyn ottelun jälkeen Aix-Mauriennen kausi starttaa perjantaina. Kantosella on edessään ensimmäinen kausi ulkomailla ja Seppälä sen sijaan aloittaa toisen kautensa Aix-Mauriennessa.

21.10.2020 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy loisti Japanissa - Teneriffa aloitti Mestarien liigan voitolla

Erik Murphyn vahva alkukausi Japanissa sai jatkoa kahdella voitolla. Mestarien liigassa saatiin tiistaina lohkovaihe käyntiin.

20.10.2020 10:17 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy tiistaina – suomalaiset kovin tavoittein mukana

Mestarien liigassa lohkovaihe saadaan käyntiin tiistaina ja kolmessa joukkueessa nähdään suomalaisedustusta.

18.10.2020 22:03 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni hurjana – Alex Murphy aloitti kauden vahvasti

Edon Maxhuni pisti pyörremyrskyn käyntiin Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun hän johdatti Pärnun viikolla kahteen voittoon. Alex Murphy aloitti pelinsä Granadassa mainiosti ja Daniel Dolenc oli jälleen mies paikallaan.

12.10.2020 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ja Erik Murphy liekeissä – Sasu Salinin sihti kohdillaan

Erik Murphy aloitti kautensa Japanissa tekemällä kahdessa pelissä tupla-tuplan ja Daniel Dolenc heitti 20 pistettä Itävallan liigassa. Sasu Salin jatkoi myös vahvoja pelejään Espanjassa.

5.10.2020 09:32 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hyvässä vireessä Ranskassa

Ilari Seppälä ja Henri Kantonen ovat ottaneet ison roolin Aix-Mauriennen joukkueessa heti ja lukeutuivat joukkueensa parhaimmistoon viime viikon peleissä. Marius van Andringan kausi käynnistyi Ranskan LM1:ssä ja Daniel Dolenc lähenteli tupla-tuplaa Itävallan liigan sarja-avauksessa.

3.10.2020 17:07 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ei pelkää isoa vastuuta – ”Se oli sellainen asia mitä kaipasin”

Itävallassa sarjakausi alkaa viikonloppuna ja suomalaisittain mielenkiintoisin joukkue on ehdottomasti Swans Gmunden. Anton Mirolybov aloittaa toisen kautensa joukkueen päävalmentajana apunaan Aleksi Koskinen. Lisää suomalaisväriä joukkue sai tällä kaudella, kun Daniel Dolenc kirjoittaa uuden luvun omalla urallaan pelatessaan ensimmäistä kauttaan ulkomailla.

2.10.2020 11:35 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen toivoo ehjää kautta – ”Se on ykkösprioriteetti”

Alexander Madsen aloittaa toisensa kautensa hallitsevan Latvian mestari VEF Riian joukkueessa. Madsen on parin edelliskauden ajan tuskaillut loukkaantumisten kanssa, mutta niiden suhteen on vihdoin valoa tunnelin päässä.

30.9.2020 15:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tavoittelee Mestarien liigan voittoa Final Eight –lopputurnauksessa

Kauden 2019-20 Mestarien liiga huipentuu loppuviikolla Ateenassa pelattavaan Final Eight –lopputurnaukseen. Mukana voittotaistelussa on myös Sasu Salin ja Teneriffa.

28.9.2020 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin Teneriffan sankari voittokorillaan

Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän pussitti voittoheiton Murciaa vastaan summerin soidessa. Myös Henri Kantonen ja Topias Palmi pelasivat viikonloppuna vahvat pelit.

25.9.2020 14:12 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi ei anna vaikean harjoituskauden vaivata – ”Mietin mieluummin huomista kuin eilistä”

Lassi Tuovi aloittaa ensimmäisen kautensa ranskalaisen SIG Strasbourgin päävalmentajana. Maailmalla vallitseva koronapandemia on vaikuttanut myös Strasbourgin valmistautumiskauteen, mutta Tuovi keskittyy mieluummin asioihin joihin voi itse vaikuttaa.

Näytä lisää vastaavia