Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

29.1.2024 09:27 Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern jatkaa Bundesliigan kärjessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa sarjakärki Keltern joutui tiukoille Freiburgin vieraana, mutta onnistui lopulta puristamaan 62-61 (31-32)-voiton, vaikka jäi pisteittä viimeisen kolmen minuutin ajan. Linda-Lotta Lehtoranta heitti Kelternille kolme pistettä ja antoi syötön ja Elina Koskimiehelle kirjattiin kolme levypalloa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Pounds tuuletti voiton kunniaksi, kun Lions Halle kaatoi Hannover Luchsen jatkoajan jälkeen 80-70 (29-36, 65-65). Pounds saalisti ottelussa viisi pistettä, seitsemän levypalloa ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Angels Nördlingen pääsi niin ikään voiton makuun kukistaessaan Veilchen BG 74:n 65-61 (28-22). Lehtoranta auttoi joukkuettaan monipuolisesti neljällä pisteellä, kuudella levypallolla, kolmella syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla.

Angels ja Lions ovat tasapisteissä sijoilla viisi ja kuusi.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Elina Aarnisalo oli jälleen Kangoeroes Mechelenin parhaimmistoa, kun hän heitti loistavilla tarkkuuksilla 23 pistettä Mechelenin voittaessa Sparta Laarnen 105-57 (53-21). Aarnisalo pussitti pelitilanneheittonsa 9/10 ja sai tilastoihinsa myös neljä levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa. Hänen teholukunsa 31 oli joukkueen paras.

Kangoeroes ei ole hävinnyt Belgian liigassa otteluakaan.
Ottelutilastot

Awak Kuier lähenteli tupla-tuplaa, kun Reyer Venezia palasi voittojen tielle kaatamalla Brixian 81-56 (38-28). Kuier saalisti tilastoihinsa 14 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme syöttöä ja torjunnan. Venezia jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen urakoi joukkueensa suurimmat minuutit (27), mutta Sanga Milano taipui Faenzan vieraana 58-77 (32-35). Tulonen kirjautti kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa ja syötön. Milano on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa suomalaisten joukkueille ei voittoja herunut. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol ei pystynyt haastamaan kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Gironaa, vaan taipui kotonaan 46-69 (24-41). Kalinille kirjattiin kaksi pistettä ja kolme levypalloa ja Äijäselle täytteli levypallosarakettaan viidellä merkinnällä.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet joutui kotikentällään tunnustamaan Barcelonan paremmakseen 62-71 (30-36). Lahtinen pelasi kahden pisteen, neljän levypallon ja syötön tilastoilla.

Ferrol on sarjassa yhdeksäntenä ja Sedis 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli tositoimissa kahdesti viikon aikana Ruotsin liigassa, kun Norrköping kaatoi ensin IK Eosin selvästi 112-66 (65-32). Pelander oli joukkueensa parhaimmistoa 16 pisteen, viiden levypallon, syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Dolphins emännöi kärkiottelussa Södertäljeä, joka jatkaa puhtaalla pelillä, kun Dolphins joutui antautumaan 66-77 (31-30). Tällä kertaa Pelander kirjautti tililleen kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja torjunnan. Dolphins on Södertäljen jälkeen sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik pelasi niin ikään kahdesti ja tuloksena oli voitto ja tappio. Keskiviikkona Högsbo oli niukasti vahvempi 86-82 (42-39) Vesiluoman pelatessa vahvasti 10 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Alvik haki voiton IK Eosista numeroin 79-70 (37-37), mutta Vesiluoma ei ollut tällä kertaa kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Visby puolestaan hävisi Uppsalan vieraana 68-81 (33-38) ja jatkaa sarjan viimeisenä. Isabella Kaukopaasi tilastoi Visbylle kolme pistettä, kolme levypalloa ja torjunnan.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

24.12.2023 15:20 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalo ja Kuier jouluun tappioitta

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen ja Awak Kuierin Reyer Venezia pääsivät joulupöydän ääreen tappioitta kotimaan sarjoissaan.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

Näytä lisää vastaavia