Derrick Stroud palaa Vilppaaseen

17.9.2002 Salon Vilpas sai tiistaina maahan toisen amerikkalaisvahvistuksensa. Mies ei paljoa esittelyjä kaipaa. Kyseessä on viime kauden SM-Koriksen levypallokuningas Derrick Stroud. Kaksimetrinen Stroud tuo Vilppaalle erityisesti kaivattua levyrivoimaa.

Vilpas sai viime viikonvaihteessa tarpeekseen loppukesän pelaajasekoiluista. Lucas Barnesin kanssa tehty sopimus purettiin, koska miestä ei parin viikon yrityksistä huolimatta saatu maahan. Lauantaina peli puhallettiin poikki, ja agentille ilmoitettiin ettei miehen palveluksia enää tarvita.

Vilpas oli kiinnostunut Stroudista jo alkukesästä, mutta tuolloin 27-vuotias levyrihirmu halusi tarkkailla muita mahdollisuuksia. Viikonloppuna Atlantasta tavoitettu Stroud pakkasi välittömästi kassinsa ja palaa tuttuun rooliinsa Vikings-paitaan.

Ihanteellinen valinta

Vilppaan tuore valmentaja Tommi Koskinen myöntää tyytyväisyytensä.

- Stroud sopii meidän jengiin erinomaisesti. Derrick viihtyy kovassa vauhdissa ja kaikkihan näkivät viime kaudella, mitkä tehot miehellä on molempien korien irtopallokamppailuissa. Nyt joukkue on sataprosenttisesti koossa ja pystymme keskittymään vajaan neljän viikon ajan yhteispelin hiontaan, tuumi Koskinen.

Derrick Stroud kirjautti viime kaudella SM-Koriksen runkosarjassa tilastoikseen 23,0 pistettä ja 16,6 levypalloa ottelua kohti.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia