Eteläisen alueen puheenjohtajaksi Tenho Ulmanen

23.9.2011 Eteläisen alueen aluekokous valitsi kokouksessaan eteläisen alueen puheenjohtajaksi yksimielisesti Tenho Ulmasen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Ulmanen on Lohjan Urheilijoiden puheenjohtaja.

Aluekokouksessa äänivaltaa käytti 13 alueen seuraa. Aluekokous päätti aluehallitukseen valittavan puheenjohtajan lisäksi viisi henkilöä sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet. Kokous teki valinnat aluehallitukseen vuosiksi 2012–13 sekä ehdokkaat eteläisen alueen liittovaltuutetuiksi tulevalle kaksivuotiskaudelle.

Eteläisen alueen aluehallitus 2012–13

Varsinainen jäsen

Varajäsen

Juha Sihvonen, Honka

Pekka Rankinen, WB

Jarmo Tukiainen, EBT

Kimmo Järvinen, LePy

Daniel Jansson, PuHu Juniorit

Hanna-Mari Eronen, HyPo

Matias Lehtinen, Sykki

Tiina Sandberg, Sykki     

Jari Kantonen, ToPo

Eero Nikkarinen, ToPo

Ehdokkaat eteläisen alueen valtuutetuiksi

Varsinainen jäsen

 

Varajäsen

Antti Olkinuora, KaPo

Peter Åhman, EBT

Jarkko Rönnholm, Kori-80

Juha Lujanen, PakVi

Harri Ruoslahti, LePy

Kimmo Järvinen, LePy

Eero Nikkarinen, ToPo

Jari Kantonen, ToPo

Eero Neva, Honka

Juha Sihvonen, Honka

Jarmo Tukiainen, EBT

Anssi Iivonen, EBT

Tenho Ulmanen, LoU

Jukka Ihatsu, LoU

Timo Nieminen, PuHu

Hannu Viitala, PuHu

Tiina Sandberg, Sykki

Matias Lehtinen, Sykki

Kari Saarinen, HyPo

Tarja Nieminen, HyPo

Kimmo Järvikangas, HNMKY

Daniel Jansson, PuHu

Teija Wessman, WB

Pekka Rankinen, WB

 
5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Espoossa

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä EBT:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Espoossa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

27.3.2018 Kaakkoinen alue

Pelaajan polku-päivä Helsingissä 17.5. klo 17 - 20

Pelaajan polku-päivä on tarkoitettu pallopelien lasten valmentajille ja ajatuksena on kokoontua yhteiseen tapaamiseen tutustumaan, jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan pelistä.

13.2.2018 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa, ilmoittautuminen päättyy 1.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille päättyy 1.3. ja kurssille on vielä varmasti 7 paikkaa jäljellä.

19.12.2017 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaariin lisää majoitustilaa opistotasoisissa huoneissa

Nuorisovalmennuseminaariin on saatu lisää majoitustilaa. Lisämajoitustila on opistotasoisissa huoneissa ja huoneet ovat kahden hengen huoneita. Tällä hetkellä seminaariin on osallistumassa jo 150 valmentajaa.

Teemakoulutus Helsingissä 9.12.

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Pakilan Visan kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Miten rakennan hyvän lasten koripalloharjoituksen?".

22.11.2017 3x3

3x3 koripallo esittäytyy Nuorisovalmennusseminaarissa

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Lauantaina seminaarissa esittäytyy myös 3x3 - koriksen uusi olympialaji.

13.11.2017 Pohjoinen alue

Koripalloliiton alueiden aluehallitukset valittu kaudelle 2018-2019

Suomen Koripalloliiton aluekokouksissa valittiin aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Alueiden puheenjohtajina jatkavat tutut nimet, kun Tenho Ulmanen (etelä) Ira Pasi (kaakko), Outi Keski-Saari (keskinen), Anu Sivonen (läntinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle. Itäisellä alueella puheenjohtajaksi valittiin Jari Tuomainen.

13.11.2017 Pohjoinen alue

Ville Neva uusin esiintyjä Nuorisovalmennusseminaarissa

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Ville Neva täydentää seminaarin kattauksen.

30.10.2017 Pohjoinen alue

Mikko Tupamäki esiintymään Nuorisovalmennusseminaariin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 12. – 13.1.2018. Mikko Tupamäki on seminaarin viimeisin esiintyjäkiinnitys.

Näytä lisää vastaavia