Harry Harrison helmikuun pelaaja

3.2.2000 Suomen Koripalloliitto on valinnut karkkilalaisen Team Componentan Harry Harrisonin SM-Koriksen helmikuun pelaajaksi. 26-vuotias Harrison johdatti joukkueensa kuukauden aikana viiteen voittoon kuudessa ottelussa.

Team Componenta nappasi haluttuja päänahkoja helmikuussa voittamalla mm. Hongan, Namika Lahden ja Teamware ToPo:n vieraskentillä. Parhaillaan Team Componentalla on meneillään neljän ottelun mittainen voittoputki ja sen voittosuhde (16 voittoa ja 11 tappiota) on sarjan neljänneksi paras.

Harrisonin osuus Team Componentan viimeaikaiseen menestymiseen on ilmiselvää. Hän tehtaili tilastoihinsa helmikuun otteluissa 24,3 pistettä, 12,0 levypalloa, 4,83 syöttöä ja 2,50 riistoa. Mukaan mahtui mm. Namika Lahtea vastaan 19.2. tehty harvinainen "tripla-tupla" eli kaksinumeroiset lukemat kolmessa eri tilastokategoriassa. Harrison rankaisi lahtelaisia 20 pisteellä, kymmenellä levypallolla ja syötöllä. 200-senttinen Harrison oli kuukauden aikana lähellä saavuttaa myös toisen "tripla-tuplan" jääden vain yhden syötön päähän 9.2. Piilosetia vastaan (30/12/9).

Harry Harrisonin kauden ottelukohtaiset keskiarvot ovat 20,1 pistettä ja 11,8 levypalloa. Hän pitää levyrikeskiarvollaan SM-Koriksen kärkipaikkaa paremmuustilastoissa yhdessä KTP:n Tony Turnerin kanssa.

Aiemmin tällä kaudella Kuukauden pelaajaksi on valittu Helsingin NMKY:n Tommi Nordberg (syyskuu), Hongan Adonis Jordan (lokakuu), Piilosetin Teemu Rannikko (marraskuu) ja Sami Laaksonen (joulukuu) sekä Damon Williams (tammikuu).

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia