Honka piti Seagullsin nollilla, Pyrinnölle vierasvoitto Lapualla

25.10.2014 Korisliigan tulokasjoukkue Helsinki Seagulls jatkaa yhä ilman ensimmäistä voittoaan, kun Tapiolan Honka kukisti lauantaina pääkaupunkiseudun paikallispelissä helsinkiläiset 95-87 (52-42). Kierroksen toisessa ottelussa Tampereen Pyrintö oli Lapuan Korikobria etevämpi.

Hongan Emmanuel Ubilla heitti 21 pistettä ja jakoi 6 syöttöä Seagullsia vastaan.

Antero Lehto oli taas Pyrinnön pistekärki tekemällä 24 pistettä. Kuvat: Francois Perthuis & Kai Kilappa.


Honka hallitsi peliä ensimmäisen puoliskon, mutta voimasuhteet kääntyivät kolmannella jaksolla, jonka Seagulls vei 24-9. Lopussa Hongalla riitti kanttia kääntää kahdeksaan pisteeseen kasvanut vierasjohto uudestaan edukseen.
 

– Pärjäsimme hyvin siinä vaiheessa, kun saimme vastustajan ratkaisijoilta heidän vahvuutensa pois. Silloin taas olimme vaikeuksissa, kun Melsahm Basabe ja Deremy Geiger pääsivät esittämään huikeaa hyökkäyspeliään. Lopussa meidät nosti edellisten voittojen kasvattama vahva luottamus ja maltti omaan tekemiseen, kehui Hongan valmentaja Tuomas Iisalo.
 

Ike Udanoh ja Emmanuel Ubila tekivät Hongalle 21 pistettä mieheen.

Seagullsin tehosta vastasivat Basabe 32 pisteellä ja 20 levypallolla sekä Geiger 27 pisteellä. Joukkueen uusi pelaaja Justin Stommes aloitti yhdeksän pisteen teholla.

 

 

Pyrinnölle pisteet Lapualta
 

Tampereen Pyrintö haki rutiinivoiton Lapualta, jossa Korikobrat kukistui 86-68 (45-32). Pyrintö hallitsi peliä koko ajan ja kasvatti johtonsa suurimmillaan 25 pisteeseen.

- Tämä oli ensimmäinen matsi tällä kaudella, missä saimme kunnolla kontrollia palloon ja puolustuksen sille aggressiivisuuden tasolle, mitä haluamme, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola aloitti.

- Tänään näytimme hieman sitä ”lookkia”, joka meidän tavoitteena on eli painostetaan palloa täydet 40 minuuttia eikä lopeteta. Meillä on tarkoitus tällä kaudella lisätä puolustuksen agressiivisuutta, mutta se on samalla haastavaa, koska silloin puolustuksen virheet näkyvät myös selkeämmin.


Antero Lehto heitti voittajille 24 ja Damon Williams 20 pistettä. Kotijoukkueen tarkimpia olivat D.J. Richardson 18:lla ja Paul Carter 17 pisteellä.

 

 
11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

Näytä lisää vastaavia