Kataja Basket Naisten pakka lähes kasassa

9.7.2015 Kataja Basket Naisten 1. divisioonajoukkue on paria varmistusta lukuun ottamatta kasassa. Tulevalla kaudella Katajan paitaan siirtyy 19-vuotias Essi Pohjonen Lappeenrannan Catzistä. 188 senttiä pitkä Pohjonen pelasi menneellä kaudella A-tyttöjen SM-sarjaa ja oli mukana SM-kultaa voittaneessa naisten joukkueessa.

Essi Pohjonen siirtyy Lappeenrannasta Joensuuhun. Kuva: Francois Perthuis.

 

Tulevalla kaudella Katajassa pelaa myös 21-vuotias lahtelaislähtöinen Salla Pelkonen. 181-senttinen Pelkonen valittiin vuonna 2013 A-tyttöjen SM-sarjan vuoden pelaajaksi ja kaudella 2013-14 hän pelasi Ruotsin pääsarjassa Visby Ladiesin riveissä. Menneellä kaudella Pelkonen paranteli jalkavaivaansa. Myös Pelkonen aloittaa opinnot Itä-Suomen yliopistossa syksyllä.

 

- Oma into pelaamiseen on korkealla ja sitä on vielä nostanut se, että vastaanotto Katajaan on tuntunut todella hyvältä. Odotan siis innolla pääsemistä mukaan porukkaan ja treenaamaan yhdessä joukkueen kanssa, Pelkonen kommentoi tuloaan Joensuuhun.

 

Kataja Basket Naisten joukkue alkaakin olla jo kasassa, kun myös edelliseltä kaudelta tutut nimet löytyvät sopimuslistalta: Emilia Tiainen, Iisa Laasonen, Sini Lintunen, Tintti Karvonen sekä Katajan omat vielä juniori-ikäiset pelaajat Laura Salo, Niina Sedano ja Ninni Hoskonen. Aikaisemmin sopimukset oli solmittu jo Aino Ahvenaisen, Maria Koskisen ja Roosa Lukkarisen kanssa. Joukkue aloittaa yhteisen harjoittelun elokuun lopulla järjestettävällä leiriviikonlopulla.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia