Korisliigan ottelu LrNMKY – ToPo illan TV-pelinä

6.3.2006 Korisliigan runkosarjaa on jäljellä viiden kierroksen verran. Pudotuspeliasemista käydään tiukkaa kamppailua. Illan ottelussa runkosarjan jaetulla kolmannella sijalla oleva hallitseva Suomen mestari Lappeenrannan NMKY saa vastaansa sarjanousija ToPon Helsingistä. Ottelu alkaa suorana Urheilukanavalta ennakkotunnelmilla klo 18:00 alkaen.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kolme kertaa ja Lappeenranta on ottanut otteluista voitot 18, 20 ja 20 pisteellä. ToPo on kuitenkin pystynyt taistelemaan tasaisesti läpi kauden ja on ollut etenkin tämän vuoden puolella paremmassa vireessä.

Viime Korisliigan otteluissa ToPo on kuitenkin kärsinyt kolme tappiota peräkkäin ja koko kauden aikana hakenut vain seitsemän vierasvoittoa. Kehittyvä helsinkiläisryhmä on vieraskentillä kuitenkin hakenut niin sarjajohtaja Katajan kuin Namika Lahdenkin päänahat.

Myös Lappeenranta on hävinnyt viime Korisliiga ottelunsa Kouvoja vastaan. Euroopan cupin ottelusuman uuvuttama joukkue näytti Kouvolassa etenkin henkisesti väsyneeltä. Nyt lappeenrantalaisten onneksi joukkue on saanut muutaman päivän levon ennen illan TV-ottelua.

- Tiukka ottelutahti on aiheuttanut sen, ettei omaa peliä ole ehtinyt miettiä yhtään, eikä vastustajien peliä senkään vertaa. Keskittyminen on ollut huonoa, mutta kaipa peli tästä lähtee paranemaan, Pasi Riihelä pohti Etelä Saimaan verkkosivuilla Kouvot ottelun jälkeen.

ToPon avainpelaajista loppukauden ovat sivussa Phil Hickey, Timo Parviainen ja Leho Kraav. Maajoukkueessa vuosia pelannut Maurizio Pratesi oli sivussa koko syyskauden, mutta palannut kentille kovilla tehoilla. Lisää iloa ToPo-leiriin on tuonut myös Jukka Katajan paluu parketille. Jos Pratesi ja Kataja saadaan täyteen iskuun, sopii ToPolta odottaa mitä tahansa.

Joukkueethan saattavat olla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastakkain, mutta se vaatii ToPon nousemista sarjataulukossa kuudenneksi. Tavoite on hyvin mahdollinen joukkueen majaillessa ennen illan ottelua seitsemällä sijalla yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin kuudentena olevalla Korihailla.

ToPon nuoret pelaajat ovat astuneet Pekka Salmisen valmennuksessa hienosti esiin ja 18-vuotias Tero Laitinen on noussut jopa ratkaisijan rooliin. Torpan joukkueen moottorina toimii 174-senttinen, vastustajille hankaluuksia illasta toiseen aiheuttava vauhtikone John Thomas.

Lappeenrannan kovinta vauhtia ovat pitäneet Pasi Riihelän lisäksi Matthew Williams. Viime ToPo kohtaamisessa Namika hyödynsi pituusylivoimansa hyvin. Sillä oli asettaa pidempi pelaaja käytännössä jokaista ToPon pelaajaa vastaan.

218-senttinen Chris Cristoffersen ja 201-senttinen urheilullinen Matthew Williams saivat oman pään korinalustan hyvin hallintaansa. Kamppailu pistetään käyntiin klo 18:30 ja sitä voi seurata suorana Urheilukanavalta.

TV-peli Live –vedonlyönnissä, Pitkävedossa ja Päivän Parina

LrNMKY-Topo on Veikkauksen Pitkävetolistalla sekä Päivän Parin kohteena. Näitä pelejä voit pelata aina 18:25 asti. Ottelun aikana voi lyödä lisää vetoa Live –vedonlyönnin kautta.

Live-vedon ideana on veikata sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu eli esimerkiksi sitä, kumpi joukkue tekee ottelun avauskorin, kumpi johtaa ensimmäisen jakson jälkeen jne. Kohteet aukeavat pelin edetessä ja ne sisältävät tulosvaihtoehtoja, joille on määritelty kiinteät kertoimet.

Live-vetoa voi pelata joko internetin välityksellä tai puhelimitse wapilla. Pelaamista varten pelaajalla tulee olla OnNet-pelitili, josta raha siirretään erilliseen pelikukkaroon. Pelivuorokauden aikana pelikukkaroon voi siirtää enintään 100 euroa ja Live-vedon suurimmaksi yksittäiseksi panokseksi on määritelty 20 euroa.

Pitkäveto kerroin ottelulle on seuraava:

ottelu

 

1

 

x

 

2

LrNMKY-ToPo

 

1,20

 

14,50

 

4,25

Lisätietoja http://www.veikkaus.fi/



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/
 
27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

20.3.2024 20:53 Korisliiga

Kobrat tarrasi tiukasti kiinni viimeiseen playoff-paikkaan – Lahti pahassa pinteessä

Joona Tuomala paukutti pisteitä, kun Kobrat kaatoi Lahti Basketballin. Kumpikin joukkueista kamppailee jatkosarjan loppusuoralla tärkeistä pisteistä.

19.3.2024 20:30 Korisliiga

Kataja tasasi voittotilin Kauhajokea vastaan, mutta Kauhajoki säilytti edun korierossa

Kauhajoki ja Kataja ratkoivat paremmuusjärjestystään miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa.

16.3.2024 21:52 Korisliiga

Kauhajoki ja Korihait kavensivat eroa BC Nokiaan – Seagulls porskuttaa kärjessä

Korisliiga jatkui kolmella ylemmän jatkosarjan ottelulla. Illan voittajia olivat Kauhajoki, Korihait ja sarjaa johtava Seagulls.

15.3.2024 20:54 Korisliiga

Kamppailu viimeisestä playoff-paikasta tiukentuu – KTP otti tärkeän voiton

KTP-Basket nousi playoff-viivan yläpuolelle, ja Bisons Loimaa sai pientä hajurakoa putoamispaikkaan.

13.3.2024 20:25 Korisliiga

Tuomas Hirvonen johti Katajan voittoon – ylemmässä jatkosarjassa nyt peräti neljä joukkuetta tasapisteissä

Kataja Basket onnistui tasaamaan pistetilin Korihaiden ja kahden muunkin joukkueen kanssa.

10.3.2024 19:28 Korisliiga

Kouvojen pistetili jo kolmanneksi paras Korisliigassa – Lahti jumissa putoajan paikalla

Pudotuspelipaikan ja alemman jatkosarjan voiton varmistanut Kouvot kaatoi tänään Lahti Basketballin kovilla lukemilla.

Näytä lisää vastaavia