Paikallispeli Pussihukat – Honka tänään suorana Urheilukanavalta

30.1.2006 Piristynyt Pussihukat kohtaa tänään kotisalissaan Espoon Hongan. Vauhdikas koripalloilta alkaa klo 18:00 ennakkotunnelmilla ja jännittävä paikallispeli pääsee käyntiin klo 18:30. Veikkauksen Live –vedonlyönti tuo lisäjännitystä sähköiseen otteluun.

Kahdeksan päivän sisällä neljännen ottelunsa pelaava Honka matkustaa paikallispelin merkeissä Vantaalle. Honka juoksee Myyrmäen parketille revanssi mielessään, sillä kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi marraskuussa Vantaalla hukkalauman kotivoittoon luvuin 113–105.

Reilu kuukausi myöhemmin Tapiolan Urheiluhallissa Pussihukat taipui suurinumeroisesti 112-85. Vantaalaiset ovat olleet koko tammikuun hyvässä iskussa. Joukkueella on menossa viiden ottelun mittainen voittoputki.

- Odotettavissa on tiukka vääntö. Olemme pelanneet kotikentällä hyvin ja viime aikoina myös puolustuspelimme on parantunut. Jos Honka pääsee kontrolloimaan pelin tempoa, niin silloin pelistämme tulee vaikeampaa, ennakoi ensimmäistä kauttaan Pussihukkien päävalmentajana toimiva Antti Papinaho.

Viimeksi Myyrmäen Urheilutalossa molemmat joukkueet rikkoivat sadan pisteen rajan. Papinahon mukaan myös tänään voidaan nähdä paljon koreja.

- Molemmat joukkueet pitävät vauhdista ja ovat hyvin heittäviä joukkueita, ei siis sinänsä olisi ihme, jos suurehkot pistelukemat pelin jälkeen taululla näkyisivätkin, sanoo Papinaho.

- Puolustus ja levypallopeli tulee kuitenkin olemaan meidän teemat otteluun valmistautumisessa. Tim Kisnerin ja Monte Cummingsin vartioitiin tullaan kiinnittämään huomiota. Hongan pitkässä päässä Kimmo Muurisen vahva peruspelaaminen yritetään myös puolustaa pois, Papinaho suunnittelee. 

TV-peli vedonlyönnissä

Pussihukat-Honka on Veikkauksen Pitkävetolistalla sekä Päivän Parin kohteena. Näitä pelejä voit pelata aina 18:25 asti. Ottelun aikana voi lyödä lisää vetoa Live –vedonlyönnin kautta.

Live-vedon ideana on veikata sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu eli esimerkiksi sitä, kumpi joukkue tekee ottelun avauskorin, kumpi johtaa ensimmäisen jakson jälkeen jne. Kohteet aukeavat pelin edetessä ja ne sisältävät tulosvaihtoehtoja, joille on määritelty kiinteät kertoimet.

Live-vetoa voi pelata joko internetin välityksellä tai puhelimitse wapilla. Pelaamista varten pelaajalla tulee olla OnNet-pelitili, josta raha siirretään erilliseen pelikukkaroon. Pelivuorokauden aikana pelikukkaroon voi siirtää enintään 100 euroa ja Live-vedon suurimmaksi yksittäiseksi panokseksi on määritelty 20 euroa.

Lisätietoja sekä kertoimet voit tarkistaa http://www.veikkaus.fi/



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/

Henkilöt

 
17.4.2024 09:15 Korisliiga

Rakkaat viholliset välierissä: Helsinki Seagulls ja Kauhajoki mittelevät keskenään finaalipaikasta

Helsinki Seagullsin Okko Järvi ja Kauhajoen Topias Palmi odottavat kumpikin vesi kielellä välierien tunnelmaa. Seurojen välisissä kohtaamisissa on aina erityinen lataus ilmassa.

14.4.2024 19:31 Korisliiga

Kataja repi tiukan taisteluvoiton itselleen – Korisliigan välieräparit selvillä

Neljäs ja viimeinen joukkue, joka lunasti lipun miesten Korisliigan välieriin, on Kataja Basket.

13.4.2024 21:01 Korisliiga

Kauhajoen ja Vilppaan kamppailu äityi jännäriksi, mutta Eero Innamaa johti joukkueensa välieriin

Miesten Korisliigan puolivälierissä ratkesi jälleen yksi sarja, kun Kauhajoki selätti Salon Vilppaan kolmannen kerran.

12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

Näytä lisää vastaavia