Pyrintö hurjana ensimmäisessä Baltian liigan vieraspelissään

22.11.2013 22:00 Neljä ensimmäistä Baltian liigan kotiotteluaan voittanut Tampereen Pyrintö jatkoi hurjaa menoaan myös vierasotteluavauksessaan. Pyrintö puristi virolaisen Rakvere Tarvasin tilan äärimmäisen ahtaalle ja murjoi taululle huikeat pistelukemat 81–117 (33–65)-voitollaan.

Damon Williamsin Pyrintö haki viidennen perättäisen voiton Baltian liigassa. Kuva: Francois Perthuis.

Pyrintö aloitti dominointinsa jo vierasavauksensa ensimmäisellä neljänneksellä. Tamperelaispuolustus jäädytti kotijoukkueen täysin ja poiki hyökkäyspäässä hulppean 21-0-jakson, jonka myötä Pyrintö ryntäsi 8-11-lukemista 8-32-johtoon.

 

Tuleen päästyään voiton viimeistely tapahtui Pyrinnöltä kuin luonnostaan. Pallo kiersi hyökkäyspäässä tehokkaasti mieheltä miehelle ja kotijoukkue jäi hetki hetkeltä yhä kauemmas vieraiden takoessa lisää eroa koko kymmeniköllään.

 

Kelvin Lewis (22/2), BJ Raymond (21/10) ja Yannick Anzuluni (16/8) olivat pisteissä Pyrinnön tehokkaimmat. Myös Alex Vaenerberg (12/2) esitteli kauden terävintään.

 

– Tulimme kovaa hyvällä intensiteetillä. Puolustuksemme oli valmiina heti ottelun alusta asti ja tuntui, että kotijoukkue ei osannut odottaa sitä, joten käytimme sen hyväksemme. Loistava voitto hienolla joukkue-esityksellä, kiitteli pelin pistekuningas Lewis.

 

Pyrintö jatkaa BBaltian liigan pelejään lauantaina alkulohkonsa jumbojoukkue TYCO Raplaa vastaan.

 

Lisätietoja: Ottelutilastot
 

Asiat

 
27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

27.3.2024 09:43 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket tulee taas – toukokuussa vietetään jälleen vuoden hauskimpia koulupäiviä

Tuhannet alakoululaiset pääsevät jälleen toukokuussa viettämään vuoden hauskinta koulupäivää. Pirkka Street Basket -kiertue ulottuu tänä keväänä Helsingistä aina Ouluun saakka 14 turnauksen voimin.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

26.3.2024 11:20 Pääjuttu

Koripalloliiton strategiatyö etenee – vastaa kyselyyn ja vaikuta suomalaisen koripallon tulevaisuuteen

Suomalainen koripallo on vahvalla pohjalla, mikä näkyy hyvänä kehityksenä ja kasvuna lajin eri osa-alueilla. Palloa ei siis tarvitse keksiä uudestaan, mutta koripallon ympärillä on paljon muuttuvia tekijöitä, jotka täytyy huomioida lajin kehittämisessä. Osana strategiatyötä Koripalloliitto kutsuu kaikki sidosryhmänsä antamaan oman näkemyksensä siitä, millainen on paras mahdollinen tulevaisuus suomalaiselle koripallolle.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

25.3.2024 21:48 Naisten Korisliiga

ToPo ja Kouvottaret voiton päässä välieristä – Pyrintö ja ViVe tasoittivat sarjat

Naisten Korisliigan puolivälierissä pelattiin toiset ottelut. ToPo ja Kouvottaret pelasivat itsensä välierien kynnykselle. Pyrintö ja ViVe avasivat voittotilinsä omissa ottelusarjoissaan.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

23.3.2024 19:58 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA voittoihin vieraskentällä – myös ToPo ja PeKa avasivat puolivälierät voitoilla

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyivät. Kouvottaret ja Forssan Alku kävivät ryöstöretkillä, kun taas ToPo ja PeKa ottivat ensimmäiset kiinnitykset välieräpaikkoihin kotikentillään.

Näytä lisää vastaavia