Salin ja Seppälä ehtivät pelata vielä ennen sarjojen keskeytyksiä

13.3.2020 10:41 Useat kansainväliset sarjat ilmoittivat keskiviikon ja torstain aikana keskeyttävänsä sarjansa. Alkuviikosta Sasu Salin ja Ilari Seppälä nähtiin kuitenkin vielä tositoimissa.

Sasu Salin ehti pelata vielä Mestarien liigaa alkuviikosta ennen kuin sarja keskeytettiin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigassa Salin vieraili Oostenden vieraana toisessa neljännesvälieräottelussa. Teneriffa oli voittanut ensimmäisen ottelun kotonaan ja voitolla se olisi varmistanut puolivälieräpaikan. Oostende oli kuitenkin kotonaan vahvempi 75-69 (41-36). Salin heitti seitsemän pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Ottelusarja on tilanteessa 1-1, kun kahdella voitolla selviää puolivälieriin, jossa vastaan asettuu Zaragoza. Mestarien liiga on kuitenkin keskeytetty toistaiseksi.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Seppälä oli hyvässä iskussa heitettyään 16 pistettä Aix-Mauriennen  voittaessa Poitierin 86-74 (45-32). Seppälä lähenteli tupla-tuplaa, sillä syöttösaldo kertyi myös kahdeksalla. Lisäksi hän nappasi yhden levypallon. Aix-Maurienne on sarjassa 16.
Ottelutilastot

Koronavirus on vaikuttanut suomalaispelaajien peleihin europarketeilla.

Petteri Koposen kohdalta Euroliigan pelit on toistaiseksi keskeytetty kuten myös Saksan Bundesliiga, jossa suomalaisista ovat myös Tuomas ja Joonas Iisalo sekä Daniel Herbert jaDaniel Jansson.

Lassi Tuovin ja Seppälän osalta Ranskan liigoissa pidetään taukoa vähintään maaliskuun loppuun saakka. Espanjan sarjoissa pelaavien Salinin, Matti Nuutisen, Alex Murphyn ja Edon Maxhunin seuraavat kaksi peliä on siirretty. Carl Lindbomin pelit Puolassa ovat tauolla vähintään 25.3. saakka, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen kausi Itävallassa on keskeytetty vähintään 5.4. saakka ja Topias Palmin kausi Italiassa on keskeytetty vähintään 3.4. saakka. Alexander Madsenin pelit Viron ja Latvian yhteisliigassa ovat myös toistaiseksi jäissä. 

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

8.3.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

Näytä lisää vastaavia