Seppälä vauhdissa Ranskassa – Murphy tehokkaana Espanjassa

27.1.2020 08:37 Ilari Seppälä jatkoi hienoja esityksiään Ranskan ProB:ssä tekemällä tupla-tuplan. Alex Murphy sen sijaan oli joukkueensa ykköstykki 23 pisteellä.

Ilari Seppälä jakoi kymmenen syöttöä viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskan liigassa Jamar Wilson ei ollut JL Bourg Basketin kokoonpanossa joukkueen voittaessa Le Portelin 94-82 (50-51). Bourg Basketin saldo on 13 voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin Strasbourg hävisi kuudennen peräkkäisen ottelunsa Ranskan liigassa taipuessaan Orleansille kotikentällään 77-80 (35-49). Ottelun jälkeen Strasbourg ilmoitti vapauttaneensa pitkään päävalmentajana toimineen Vincent Collet'n ja Tuovi nousee uudeksi päävalmentajaksi. Strasbourg on valahtanut sarjassa sijalle 11 kahdeksalla voitolla ja 12 tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

ProB:ssä Seppälä oli hurjana, kun hän merkkautti 14 pisteen ja 10 syötön tupla-tuplan Aix-Mauriennen voittaessa Pariisin vieraskentällä 102-83 (44-51). Seppälä koristeli tilastojaan lisäksi viidellä levypallolla ja yhdellä riistolla. Voitolla Aix-Maurienne nosti voittosaldonsa 50 prosenttiin 16 ottelun jälkeen.

- Perjantaina oli NBA-matsi samassa hallissa ja varmaan sen seurauksena oli melko hyökkäysvoittoinen matsi. Ei välttämättä sellainen mitä valmentajat toivovat, mutta varmasti yleisö tykkäsi. Tärkeä voitto meille playoff-paikan kannalta, Seppälä tuumaili.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa jätti Mirafloresin vaille mahdollisuuksia ja nappasi selvän 70-54 (50-34)-voiton. Salinin tilastoriville kertyi kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Teneriffalla on 13 voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

LEB Orossa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Matti Nuutisen Oviedo yllätti Roope Ahosen Breoganin jatkoajan jälkeen 72-66 (61-61, 37-34). Nuutinen auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja riistolla. Ahosen peli sen sijaan päättyi harmittavasti loukkaantumiseen. Ahonen ehti heittää kolme pistettä ja antaa yhden syötön.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Murphyn upeat 23 pistettä eivät riittäneet kantamaan Gipuzkoa Basketia voittoon Leyma Corunan voittaessa kotikentällään 88-75 (40-37). Murphyn tilastorivit täyttyivät myös kolmella levypallolla ja syötöllä. Gipuzkoa on sarjassa jaetulla toisella sijalla napattuaan 14 voittoa.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni heitti kuusi pistettä ja antoi kolme syöttöä, kun Gran Canaria hävisi vieraskentällä Albacetelle 80-100 (46-44). Cran Canarian kohtaloksi koitui viimeinen neljännes, jonka se hävisi 6-29. Gran Canarialla on kahdeksan voittoa ja 11 tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern München piti Bonnin aisoissa voittamalla kotonaan 93-85 (51-31). Koponen saalisti kolme pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Bayern jatkaa sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentaman Ulmin vahvat otteet jatkuivat Göttingenin kaatuessa vieraskentällä 86-65 (58-35). Kolmannen peräkkäisen voiton myötä Ulm paranteli saldoaan yhdeksään voittoon ja seitsemään tappioon.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners taipui vieraskentällä Vechtalle 65-73 (28-34). Frankfurt on voittanut peleistään viisi ja hävinnyt 11.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa sunnuntaina syntymäpäiviään viettänyt Alexander Madsenin VEF Riika voitti Jurmalan 72-62 (37-26). Madsen tilastoi reilussa kolmessa minuutissa levypallon ja syötön. Riika on voittanut 19 ottelustaan 18.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden palasi voittojen tielle voitettuaan St. Pöltenin 115-85 (58-49). Swans on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

Näytä lisää vastaavia