Syrjälä ja Pekkola jatkavat Team Componentassa

7.4.2005 Miesten I divisioonan karkkilalaisjoukkueella Team Componentalla on koossa viisikollinen pelureita ensi kaudelle. Tuoreimmat jatkosopimukset ovat solmineet Sami Syrjälä ja Pasi Pekkola.

Toisen kautensa Karkkilassa pelannut Namika Lahden kasvatti Pasi Pekkola lukeutui Componentan tehopelureihin. 23-vuotias ja 194-senttinen laituri pelasi divisioonaottelut 13,4 pisteen, 4,1 levypallon ja 22,5 minuutin keskiarvoilla.  

Sami Syrjälä, 23 vuotta ja 197 cm, vakiinnutti päättyneellä kaudella paikkansa Componentan avausviisikossa. Hän kunnostautui erityisesti puolustajana sekä heittäjänä, joka yrittää harvoin, mutta osuu usein. Syrjälän tarkkuus oli kahden pisteen heitoissa oli 62,6 prosenttia (divisioonan toiseksi paras) ja kolmosissa 47,8 prosenttia (jaettu ykkönen). Vajaan 26 minuutin keskimääräisellä peliajalla Syrjälä tehtaili 8,7 pistettä ja otti 3,6 levypalloa.  

Sekä Pekkolan että Syrjälän sopimukset ovat 1+1-vuotisia. Aiemmin Componenta on ehtinyt sopia jatkosta nuorisokaartiin kuuluvien Teemu Heiskasen, Kalle Niittumäen ja Henri Huovisen sekä valmentaja Timo Hakamaan kanssa.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/miesten_i_divisioona/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia