Tuominen jatkaa Componentassa seuraavat kaksi vuotta

15.4.2003 Viime kaudella Team Componentassa debytoinut Ville Tuominen, 21, jatkaa karkkilalaisseuran vahvuudessa seuraavat kaksi vuotta. Urallaan 37 nuorten maaottelua pelannut Tuominen on takamies, joka raivasi kauden aikana tiensä Componentan SM-joukkueen aloitusviisikkoon.

Keskimäärin 191-senttinen Tuominen pelasi SM-runkosarjassa 25,3 minuuttia tehtaillen niiden aikana keskiarvoikseen 8,9 pistettä ja 3,1 levypalloa. Ottelukohtaiseksi piste-ennätyksekseen hän heitti 23 pistettä. 

Tuomisen kanssa jatkostaan sopivat Componentan omat nuoret Sami Syrjälä ja Kalle Niittumäki, jotka allekirjoittivat niinikään kaksivuotiset paperit. Syrjälä sai kuluneella kaudella SM-Koriksessa keskimäärin 18,4 minuuttia peliaikaa ja saavutti loukkaantumiseen päättyneellä kaudella (25 ottelua) tilastolukemikseen 4,6 pistettä ja 1,9 levyriä.  

Niittumäki sai myös kauden aikana tuntumaa miesten pääsarjatasoon, mutta pääpaino oli 22-vuotiaiden SM-sarjassa, jossa Niittumäki oli Componentan kantavia voimia. Team Componenta saavutti kuluneella kaudella 22-vuotiaiden SM-pronssia ja saanee jalkeille iskukykyisen joukkueen myös tulevalle kaudelle. 

Componentan SM-joukkueen valmennuksesta ja koko seuran valmennuksen koordinoinnista vastaa jatkossakin Timo Hakamaa. Team Componenta jatkaa edelleen neuvotteluja joukkueessa viime kaudella pelanneiden kanssa.

 

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia