Wartti Basket miesten I divisioonaan

18.4.2005 Miesten I divisioonan nousukarsinnat ovat päättyneet. Helsinkiläinen Wartti Basket voitti karsintojen toisen vaiheen ja palaa näin vuoden tauon jälkeen divisioonatasolle.

Nousukarsinnat pelattiin kahdessa vaiheessa. Tien nousukarsintojen toiseen vaiheeseen selvittivät WB:n lisäksi myös Salon Palloilijat, Kori-80 Keravalta ja TeePee Kotkasta. Jälkimmäisen vaiheen karsinnat pelattiin yksinkertaisena sarjana. WB voitti kaikki kolme otteluaan, vaikka oli tiukoilla keravalaisten kanssa. Wartti nousi kyseisessä ottelussa 42-50-puoliaikatappiosta 91-86-voittoon. 

Wartti Basketin taakse karsinnoissa jääneet joukkueet pelaavat kaudella 2005-06 II divisioonaa.  

- Tasainen joukkue ja etenkin hyvä joukkuehenki olivat aseet, joilla voitimme muut. Kun tällaisissa peleissä paineet alkavat kasaantua, on hyvä joukkuehenki erittäin tärkeää, pohti Wartti Basketin valmentaja Kari Rantala.  

- Viime kesänä meillä oli jopa vaikeuksia saada joukkue kasaan, eikä mitään tavoitteita nousun suhteen tehty. Pelit menivät kuitenkin hyvin ja nousukarsintoihin lähdimme pelaamaan täysillä. 

Ensi kauden suunnitelmat ovat WB:llä vielä auki.  

- Emme ole vielä ehtineet miettiä ensi kautta. Selvää on kuitenkin, että tosissamme lähdemme  I divisioonaa pelaamaan, kertoi Rantala.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/miesten_i_divisioona/i_divisioonan_karsinnat/

Henkilöt

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia