Pelaamaan!

Harraste tai kilpasarja – 3x3 on laji, jota voi pelata kuka vain! Pelin nopeatempoinen luonne haastaa pelaajat tekemään nopeita ratkaisuja ja osallistaa jokaisen pelaajan kaikille pelin vaatimille taidoille sekä pelipaikoille.

SM-kiertue - ilmoittautuminen

Suomessa turnaukset, jotka täyttävät Koripalloliiton asettamat vaatimukset, toimivat osana 3x3 SM-kiertuetta. Kiertueella pelataan naisten ja miesten Open-sarjat. Koripalloliitto on luonut FIBA Event Makerin kautta Finnish Basketball Association -tilin alle kiertueen kaikki tapahtumat. Tällöin kaikki turnaukset ovat yhden sivun alla, eikä pelaajien tarvitse etsiä tapahtumia eri nimellä. Joukkueiden ja pelaajien tulee ilmoittautua tapahtumaan tuttuun tapaan https://play.fiba3x3.com/ osoitteen kautta.  

Kiertueaikataulu ja ilmoittautumiset >

Pelaajaprofiilin luominen

Voidakseen osallistua SM-kiertueen turnauksiin ja pelata lopputurnauksessa, jokaisen pelaajan pitää luoda luoda oma 3x3-pelaajaprofiili. Profiilin tekeminen on helppoa ja nopeaa: katso ohjeet tästä. Profiilin avulla pelaajat ansaitsevat itselleen ranking-pisteitä ja Play 3x3 -sivujen kautta pelaajat pystyvät seuraamaan, mihin he sijoittuvat Suomessa tai maailmalla. Kauden lopussa voit tarkistaa listalta, ketkä ovat Suomen parhaat pelaajat!

Lisenssi

Jokaiselta pelaajalta, sarjasta riippumatta, vaaditaan SM-kiertueen tapahtumissa 3x3-lisenssi. Lisenssin hinta on 11 €. Seuraavan kauden lisenssit voi ostaa lisenssikaupasta 1.5. eteenpäin.