3x3 SM-kiertue jatkui lauantaina Heinolassa

17.7.2023 11:35 3x3 SM-kiertueen viides osakilpailu järjestettiin lauantaina Heinolan satamassa - kaksi uutta joukkuetta lunasti paikkansa elokuun lopputurnauksessa.

Heinolan satama täyttyi koriksella lauantaina jo heti aamusta, kun 3x3 SM-kiertueen osakilpailun ensimmäiset pelit pyörähtivät käyntiin 9.30. Mukana Heinolassa oli yhteensä 40 joukkuetta seitsemässä sarjassa, ja otteluita pelattiin kolmella kentällä.

U12-sarjan voittaja Bc Ampparit

U12-sarjassa tiensä finaaliin selvittivät Cabybarat ja Bc Ampparit. Joukkueet pelasivat alkulohkossa vastakkain, jolloin Cabybarat voittivat 6-5 - finaalista oli tulossa siis jännittävä. Bc Ampparit selkeästi kuitenkin sisuuntuivat, ja veivät sarjan voiton nimiinsä voittamalla finaalin lukemin 6-8.

Poikien U14-sarjan voittaja Savon Isännät

U14-poikien sarjassa finaaliin ylsi Savon Isännät sekä HabaNerot. Alkulohkon keskinäisen ottelun vei Savon Isännät lukemin 8-11, ja he jatkoivat vahvaa esitystään myös finaalissa, voittaen sarjan lukemin 11-7.

Tyttöjen U14-sarjan voittaja Kannattaa varoo

U14-tytöissä finaaliin itsensä pelasi joukkueet Kannattaa varoo sekä Namikan Eliitti. Poikien sarjan Savon Isäntien tavoin Kannattaa varoo voitti Namikan Eliitin jo alkulohkossa, ja finaalissa toistamiseen lukemin 12-4.

Naisten Amateur -sarjan voittaja Coaches Don't Play

Naisten Amateur -sarjassa nähtiin jännitystä, kun puhtaalla pelillä tiensä finaaliin selvitti Dumarit. Vastustajaksi selviytyi jatkoajalla buzzer beaterin saattelemana Coaches Don't Play. Dumarit voitti alkulohkossa lukemin 21-5. Coaches Don't Play löysi kuitenkin uutta energiaa finaaliin, ja voitti ottelun ja näin ollen koko sarjan lukemin 5-8.

Miesten Amateur -sarjan voittaja Barbele

Amateur oli osakilpailun isoin sarja. Kolmesta lohkosta semifinaaleihin tiensä selvitti otteluparit BrokenExtensionPack vs Sunilaiset sekä Barbele vs Sekopallo. BrokenExtensionPack voitti semifinaalinsa 12-9, ja Barbele lukemin 22-11. Näiden kahden joukkueen oli siis määrä kohdata finaalissa. BrokenExtensionPack tuli kuitenkin siihen lopputulokseen, että joutuvat vetäytymään finaalista loukkaantumisten takia. Näin ollen sarjan voittajaksi nousi Barbele.

Naisten PRO -sarjan voittaja Kisumisut

Naisten PRO-sarjassa finaaliin itsensä pelasivat kemlem, ja Vimpelin osakilpailun finaalissakin nähty Kisumisut. Peli pysyi alusta asti tasaisena, kunnes viimeisillä minuuteilla Kisumisut heittivät itselleen kolmen pisteen johtoaseman. Kemlem ei päässyt enää nousemaan, vaan Kisumisut voittivat ottelun lukemin 8-11. Kisumisut lunastivat siis sarjan voiton, sekä paikan elokuun lopputurnauksessa.

Miesten PRO-sarjan voittaja Päijät-Häme Bulls

Miesten PRO-sarjan kahdesta lohkosta tiensä semifinaaleihin selvittivät otteluparit Päijät-Häme Bulls vs Ampparin kunkut sekä Suuri Puhallus vs Streetball DJ's. Päijät-Häme Bulls eteni finaaliin voitettuaan 16-12. Suuri Puhallus taas voitti lukemin 21-14. Molemmat finalistit olivat olleet vahvoilla koko päivän. Suuri Puhallus taisteli, mutta semifinaalissa koetut loukkaantumiset olivat liikaa, ja Päijät-Häme Bulls vei finaalin lukemin 14-21 ja saivat paikan lopputurnauksessa.

Heinolan osakilpailu oli pitkä mutta palkitseva, kiitos kaikille osallistujille! Ensi viikonloppuna jatketaan taas Klaukkalassa. Sarjoissa on vielä tilaa, ilmoita joukkueesi täällä!

Asiat

9.4.2024 09:30 3x3

3x3 SM-kiertue uudistuu – näin pelataan Suomen mestaruudesta kesällä 2024

Taistelu 3x3-koriksen Suomen mestaruudesta käynnistyy tänä kesänä jo seitsemättä kertaa. Tulevan kesän SM-kiertueella pelataan finaaliturnauksen lisäksi kolme turnausta. Finaaliturnaukseen joukkueet valikoituvat kokonaisrankingin perusteella. Yksittäisen turnauksien voittajille on jatkossa luvassa rahapalkinnot.

20.8.2023 17:07 3x3

3x3 Suomen mestareiksi Kisumisut ja Tarmo no Porvoo

Naisten sekä miesten 3x3-koripallon Suomen mestaruudet ratkottiin lauantaina kauppakeskus Triplan Kulttuuriaukiolla. Naisten sarjassa mestareiksi kruunattiin Kisumisut, miehissä voiton kotiin jo toisena vuonna peräkkäin vei Tarmo no Porvoo.

18.8.2023 16:32 3x3

3x3 SM-kiertueen lopputurnaus lauantaina Triplassa

3x3 SM-kiertueen loppuhuipennus nähdään lauantaina Helsingin Pasilassa, kauppakeskus Triplassa. Ketkä kruunataan suomenmestareiksi?

14.8.2023 10:44 3x3

3x3 SM -kiertueen osakilpailut päätökseen Jyväskylässä

Viimeinen osakilpailu 3X3 SM-kiertueella ennen lopputurnausta pelattiin lauantaina Jyväskylässä.

11.8.2023 09:55 3x3

Kesän 2023 3x3 SM-kiertueen viimeinen osakilpailu lauantaina Jyväskylässä

Jyväskylässä pelataan lauantaina tämän kesän viimeinen 3x3 SM-kiertueen osakilpailu.

7.8.2023 15:30 3x3

3x3 SM-kiertueen viimeinen osakilpailu lauantaina Jyväskylässä

Jyväskylässä järjestetään tulevana lauantaina 3x3 SM-kiertueen viimeinen osakilpailu - mukaan ehtii vielä ilmoittautua!

30.7.2023 21:21 3x3

3x3 SM-kiertueen seitsemäs osakilpailu Kotkassa

3x3 SM-kiertueen toiseksi viimeinen osakilpailu pelattiin lauantaina Kotkassa meripäiväkoriksen yhteydessä.

28.7.2023 14:27 3x3

3x3 SM-kiertueen seuraava osakilpailu Kotkassa

Lauantaina 3x3 SM-kiertueen seuraava osakilpailu järjestetään Kotkassa meripäivien yhteydessä.

24.7.2023 09:21 3x3

3x3 SM-kiertueen kuudes osakilpailu järjestettiin lauantaina Klaukkalassa

3x3 SM-kiertueen Klaukkalan osakilpailu oli samalla Suomen NMKY:n Urheiluliiton 100-vuotis Juhlaturnaus.

21.7.2023 13:24 3x3

3x3 SM-kiertueen seuraava osakilpailu Klaukkalassa

Huomenna lauantaina Klaukkalassa pelataan 3x3 SM-kiertueen kuudes osakilpailu.