Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

22.3.2019 06:48 Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

Petteri Koponen oli Bayernin sankari. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koponen pääsi rokottamaan entistä seuraansa, kun hän viimeisillä hetkillä narutti Barcelonan Jaka Blazicin ja upotti pitkän kakkosen sukasta läpi varmistaen Bayernille 73-71 (32-36)-voiton.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Koponen oli jälleen Bayernin paras pistemies heittäen 14 pisteellä ja tilastojaan hän kerrytti myös kolmella levypallolla ja syötöllä.

- Voitimme Koposen viimeisellä heitolla. Hän ei vain heittänyt sitä sisään, vaan hän oli erittäin hyvä ottelun aikana ja otti vastuuta, Bayernin päävalmentaja Dejan Radonjic kehaisi Euroliigan sivuilla.

Voitto piti Bayernin pudotuspelihaaveet elossa ja se on nyt kymmenentenä.

- Mielestäni taistelimme koko 40 minuuttia. Taistelimme ja pelasimme hyvää puolustusta. Tiesimme pelanneemme hieman heikosti edellisviikot ja halusimme näyttää olevamme eri joukkue. Teimme niin tänään ja voitto on aina voitto ja se kelpaa meille. Olen iloinen, että tein voittokorin. Jonain toisena päivänä se on joku muu, mutta tänään se olin minä, ja se tuntuu hyvältä. Se on hyvä tunne, pelasin kaksi vuotta Barcelonassa ja tiedän sieltä paljon ihmisiä. Totta kai kyseessä oli myös itselleni erityinen ottelu. Minulla oli vaikea ensimmäinen puoliaika ja taisin ottaa vain yhden heiton, mutta toisella puoliajalla valmentaja antoi minulle enemmän vastuuta ja olin hieman onnekas lopussa ja onnistuin heitossa, Koponen kertasi iltaansa Euroliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Antti Kanervo heitti 19 pistettä, kun Stjarnan aloitti Islannin liigan pudotuspelit 89-80 (47-36)-voitolla Grindavikista. Kanervo nappasi myös viisi levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan johtaa ottelusarjaa 1-0 ja kolmella voitolla etenee välieriin.
Ottelutilastot

 
8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

24.12.2023 15:13 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivitti Paris Basketballin voittoisaan jouluun

Mikael Jantunen loisti joulutähden lailla, kun Paris Basketball lähti jouluun komean voiton siivittämänä. Ilari Seppälä jatkoi hienoja otteitaan paluunsa jälkeen kurittaessaan entistä seuraansa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

Näytä lisää vastaavia