Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

16.3.2023 09:59 Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

Tuomas Iisalo on piiskannut Bonnin hurjaan voittoputkeen. (Kuva: FIBA Europe)

Bonn otti Mestarien liigassa kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti viime vuoden finalisti Manresan kotonaan 85-75 (48-40). Samalla Bonn kasvatti kaikki ottelu huomioon ottaen voittoputkensa jo 12 ottelun mittaiseksi.

- Teemme ensin perusasiat puolustuksessa tosi hyvin ja se johtaa sitten hyökkäykseen. On ollut iltoja, jolloin olisimme voineet ratkaista ottelun aiemmin, mutta saimme stopit silloin kuin tarvitsimme. Se on hyvän joukkueen merkki, Iisalo pohdiskeli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

AEK sinetöi paikan kahdeksan parhaan joukossa ottamalla kotonaan 92-78 (45-46)-voiton Galatasaraysta. Madsen jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä. AEK:lla on nyt neljä voittoa ja yksi tappio. Se ratkaisee lohkovoiton ensi viikolla Malagaa vastaan.
Ottelutilastot

Jatkopaikkansa jo varmistanut Teneriffa koki ensimmäisen tappionsa jatkolohkossa, kun Murcia oli kotonaan vahvempi numeroin 82-67 (49-32). Salin saalisti kolme pistettä ja kolme levypalloa. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti lohkovoiton, sillä keskinäisessä vertailussa se on Murciaa edellä.
Ottelutilastot

Romaniassa Topias Palmi lämmitti nailonia, kun hän upotti 27 pistettä Craiovan voittaessa Dinamo Bukarestin 94-69 (40-29). Palmi koristeli tilastojaan myös kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä. Shawn Hopkins heitti 10 pistettä. Craiova on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia