Villi kortti –päätöksissä lähestytään H-hetkeä – näin voit vaikuttaa Susijengin MM-unelman toteutumiseen!

25.1.2014 Kun enää viikko on aikaa MM-kisojen villi kortti –päätöksiin, on jokaisen Susijengi-fanin panos tärkeä. Myyntiin on tullut uusia edullisia tuotteita, joilla tuetaan suoraan Susijengin MM-hanketta. MM-haun loppukirin aikana on myös tarkoitus osoittaa kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) päättäjille kuinka paljon Suomesta on MM-kisamatkalle lähdössä faneja, mikäli villi kortti Susijengille suodaan.

Susijengin MM-tuotteista uusin ja edullisin on kiitoskuva, jonka voi lunastaa 15 eurolla.

Uudet Susijengin kuvatuotteet sisältävät upean Susijengi-kalenterin...

...ja Susijengin ikimuistoisen EM-kisamatkan taltioivan "Susijengi feels sLOVEnia" -kirjan.

Villi kortti -haun loppukirin aikana FIBA:lle halutaan kertoa kuinka paljon Suomesta on MM-kisamatkalle lähdössä faneja, mikäli villi kortti Susijengille suodaan. Osallistua voi osoitteessa www.facebook.com/SusijengiFinland.

MM-haun lähestyessä loppusuoralle Susijengi-faneilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Suomen mahdollisuuksiin. FIBA tekee päätökset villien korttien saajista 1.-2.2.2014 Barcelonassa.

Näin voit vaikuttaa MM-unelman toteutumiseen! 

  1. Tue MM-projektia taloudellisesti. Edullisin tukimuoto on 15 euron hintainen Susijengin kiitosvalokuva. Kaikki tuotteet on listattu osoitteessa www.basket.fi/MM-tuki.
  2. Osallistu tapahtumaan ”Lähden MM-kisamatkalle Espanjaan, jos Suomi saa villin kortin” Susijengin Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/SusijengiFinland.

”Aito mahdollisuus osallistua” 

Edellä mainituilla toimenpiteillä jokaisella Susijengi-fanilla on aito mahdollisuus vaikuttaa yhteisen MM-unelman toteutumiseen. 

- Urheilugaalassa juhlittiin tiistaina näyttävästi Susijengin ja fanien yhteistä taivalta. Nyt on aika kirjoittaa jälleen uusi luku tähän tarinaan. Haluamme osoittaa FIBA:lle vielä ennen päätöksentekoa kuinka paljon Suomesta lähtee faneja liikkeelle, jos villi kortti Suomelle tulee. Tämä on hakemuksemme yksi kulmakivistä ja merkityksellinen tieto MM-kisojen järjestäjille. EM-kisoissa Susijengi-faneja oli parituhatta ja uskomme luvun kasvavan merkittävästi, jos MM-kisapaikka tulee, kertoo Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walldén.

Facebook-tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 2700 fania.

Ei kansalaiskeräystä, mutta MM-tuotteita myynnissä 15 eurosta alkaen 

MM-kisojen villin kortin saamisen edellytyksenä on lahjoitus FIBA:n säätiölle, joka käyttää lahjoitukset koripallon maailmanlaajuisiin promootiotarkoituksiin. Suomen Koripalloliitto on ilmoittanut tavoittelevansa 500 000 euron lahjoitussummaa, jota se on kerännyt yksityissektorilta – yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Huolimatta lukuisista fanien pyynnöistä, Koripalloliitto ei voi järjestää kansalaiskeräystä puolen miljoonan keräämiseksi johtuen laki- ja lupapykälistä.

Sen sijaan Susijengin MM-unelman toteutumiseen voi osallistua edullisilla valokuvatuotteilla, jotka toteutetaan joensuulaisen Kuvanmaailman kanssa. Edullisimpina tuotteina on myyntiin tullut Susijengin kiitosvalokuva (15 e), Susijengi-hiirimatto (25 e) ja Susijengi-kalenteri (35 e).

Lisäksi viime syyskuun EM-kisahuuma taltioidaan upeaksi ”Susijengi feels sLOVEnia” –valokuvakirjaksi. Valokuvaaja Ville Vuorisen huippuotoksilla varustetun, 72-sivuisen kirjan voi lunastaa 150 euron hintaan.

Jo aiemmin myyntiin tulleet ”Susijengin juhlapaketti” ja ”Susijengin Suunto-laite” ovat edelleen myynnissä. Lippupalvelusta lunastettava, 75 euron juhlapaketti sisältää pääsylipun Susijengin 75-vuotisotteluun Helsingissä ensi elokuussa, fanitapaamisen, t-paidan, kunniakirjan ja kiitoskortin.

Kaikki MM-hankkeen tukemiseen tähtäävät tuotteet on listattu osoitteessa www.basket.fi/MM-tuki

Henkilöt

 

Korispisteellä laaja valikoima Susijengi-fanituotteita

Koripallon MM-kisat lähestyvät, ja Susijengin pitkäaikainen fanituotemyyjä Korispiste tuo joka fanin toivetavarat suomalaisen koripalloväen ulottuville. Korispisteen verkkokaupasta löytyy laatutuotteita joka lähtöön, mm. Li-Ningin valmistamat personoidut pelipaidat ja virallinen Susijengin MM-kisapaita, jota Korispiste myy ainoana jälleenmyyjänä.

6.6.2014 12:01 Yhteistyökumppanit

Australia Susijengin toinen juhlavieras – liput myyntiin 9.6. klo 9

Kesän 2013 EM-kisoissa korishuuman aikaan saanut Susijengi tarjoilee elokuussa 2014 kotiyleisölleen Helsingin Jäähallissa kaksi namupalaa. EM-hopeamitalisti Liettua kohtaa Susijengin Suomen Koripalloliiton 75-vuotisjuhlaottelussa 4. elokuuta, ja yhdeksänneksi maailmanlistalla rankattu Australia saapuu ”Sudenpesään” runsas viikko myöhemmin (12.8.).

18.5.2014 EM-kilpailut

Yle sopimukseen MM- ja EM-kisojen esittämisestä 2014-15

Yleisradio on solminut kaksivuotisen sopimuksen kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) kanssa. Sopimuksen myötä Yle näyttää valtakunnallisilla ja vapailla kanavillaan Susijengin ottelut MM-kisoista 2014 sekä EM-kisoista 2015, joihin Suomella on jo paikka varmistettuna.

6.10.2013 20:55 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto hakee Susijengille villiä korttia MM-kisoihin

Suomen Koripalloliitto on päättänyt hakea sykähdyttävästi syyskuun EM-kisoissa pelanneelle Susijengille villiä korttia vuoden 2014 MM-kisoihin. Villin kortin hakuprojekti kantaa nimeä ”Yhdessä MM-kisoihin”, jolla Koripalloliitto haluaa paitsi kiittää faneja ja pelaajia myös kutsua sekä julkisen että yksityisen sektorin mukaan MM-kisapaikan hakuun.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

22.10.2014 20:16 Yhteistyökumppanit

Ifolorin Susijengi-fanituotesarjaan nyt uutuutena kalenterit, MM-kisojen kuvakirja ja muki omalla kuvalla

Olitko syksyllä Bilbaossa tai jännititkö Susijengin MM-pelejä televisiosta? Onko puolisosi, ystäväsi tai lapsesi Susijengi-fani? Ota talteen upeat muistot Suomen ensimmäisistä koripallon MM-kilpailuista tilaamalla Susijengin virallinen MM-kisakuvakirja tai Susijengi-kalentereita pelaajien kuvilla vuodelle 2015! Koripalloliiton yhteistyökumppanin Ifolorin Susijengi-tuotesarjaan on lisätty myös muki omalla kuvalla.

22.10.2014 Yhteistyökumppanit

Susijengin Petteri Koponen haastaa korisyhteisön Movemberiin

Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin Petteri Koponen haluaa aktivoida koko suomalaisen koripalloyhteisön mukaan Movemberiin. Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, joka kerää varoja eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen sekä miesten terveyden edistämiseen.

21.10.2014 20:08 Liittoa koskeva tiedote

Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

Näytä lisää vastaavia