Videot

"Mä pelaan Suomelle, joukkueelle ja faneille." Olemme kaikki mukana omissa rooleissamme parketilla tai sen ulkopuolella, mutta silti yhdessä.

Dionne Pounds on haastanut jo useana jouluna veljensä Michael Poundsin kanssa korisjoukkueita mukaan joululahjatalkoisiin. Yhdessä Poundsin sisarukset ja joukkueet ovat tuoneet iloa niille, joilla on ollut vaikeaa. 

"Pelin aikana tulee tehtyä kevyesti yli 100 ratkaisua", kertoo erotuomari Petri Mäntylä. Koriksessa olemme kaikki mukana omissa rooleissamme, henkilökohtaisin motiivein.

Susijengin EM-otteluista tunnelmia kotisohville välittää TV:n kautta Yle Urheilun Antti-Jussi Sipilä. Meillä kaikilla on koripallon parissa oma, erilainen roolimme, mutta silti teemme tätä yhdessä.

Kun Susijengi laittaa kaiken likoon parketilla, kentän ulkopuolella parhaansa tekevät joukkueen fanit. Susijengin 6. pelaaja on herättänyt huomiota ympäri Euroopan, ja nyt kannattajat ovat päässeet irti kotikentällä! 


Huoltaja on joukkueen näkymätön tukipilari, jota ilman ei ole puhtaita treenivaatteita tai peliasuja. Susijengin entinen huoltaja Jussi Laurila kertoo, että EM-kisoissa on jo nyt pesty yli 200 kiloa pyykkiä, ennen kuin yhtään ottelua on pelattu.

Stand up -koomikko, korisfani ja Susijengin 6. pelaaja Sami Hedberg muistelee lämmöllä Bilbaon MM-kisojen hulvatonta meininkiä ja Susijengin fanien yhteisöllisyyttä: "Ei siinä jäänyt oikein muille kannattajille mitään!"
 

Susijengin kapteeni Shawn Huffille koripallo on opettanut yhteistyön merkitystä. Huff johdattaa EM-kotikisoihin ylpeänä joukkueen, joka on täynnä hyviä ihmisiä, joilla on hyvät arvot.

Pelaaja, valmentaja, fani, huoltaja. Suomikoriksen legenda Hanno Möttölä muistuttaa, että vaikka meillä kaikilla on koripallon parissa oma, erilainen roolimme, tärkeintä on tehdä hommia #yhdessä.

Kuudes pelaaja on Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin ja Suomen fanien virallinen kannatusbiisi Helsingin EM-kisoihin (FIBA EuroBasket 2017). Kappale ja video on toteutettu yhteistyössä artistien, Rutilus Musicin ja Suomen Koripalloliiton kanssa. 

Pelaaja, valmentaja, fani, äiti, isä, erotuomari, huoltaja, yhteistyökumppani, selostaja. Olemme kaikki mukana omissa rooleissamme, henkilökohtaisin motiivein. Silti YHDESSÄ! Liity 6. pelaajaksi >>

Susijengi järjesti perjantaina 21.7.2017 Helsingissä White vs. Blue-fanitapaamisen, johon pääsi osallistumaan 1200 arvonnan kautta liput voittanutta fania.

Särre ja Kalle Kinos kertovat 6. pelaaja -biisistä ja siitä, mitä sen tekeminen merkitsi.