Tuote- ja rekisteriseloste

Lisenssi vaaditaan jokaiselta pelaajalta, valmentajalta ja erotuomarilta, joka osallistuu Suomen Koripalloliiton ja sen alueiden järjestämään sarjatoimintaan sekä turnauksiin.

Lisenssin lunastanut sitoutuu noudattamaan Koripalloliiton sääntöjä sekä kilpailu- ja rangaistusmääräyksiä. Ostaessaan lisenssin henkilö hyväksyy Koripalloliiton jäsentiedotusten vastaanottamisen.

Lisenssi on voimassa kilpailukauden 1.7.-30.6.

Lisenssityypit kaudella 2020-21:

Aikuiset kilpa

Oikeuttaa vuonna 2001 ja aikaisemmin syntyneen pelaajan pelaamaan Korisliigassa tai I divisioonassa. Lisenssillä voi myös toimia valmentajana ja erotuomarina.

Aikuiset harraste

Oikeuttaa vuonna 2001 ja aikaisemmin syntyneen pelaajan pelaamaan alueiden II-V divisioonissa. Lisenssillä voi myös toimia valmentajana ja erotuomarina.

15-19 -vuotiaat kilpa

Oikeuttaa vuosien 2002-2006 välillä syntyneen pelaajan pelaamaan nuorten tai aikuisten valtakunnallisissa sarjoissa, toimimaan valmentajana ja erotuomarina.

13-19 -vuotiaat harraste

Oikeuttaa vuosien 2002-2008 välillä syntyneen pelaajan pelaamaan nuorten tai aikuisten alueellisissa sarjoissa, toimimaan valmentajana ja erotuomarina (15v). Lisäksi oikeuttaa vuonna 2007 tai 2008 syntyneen pelaajan pelaamaan 14-vuotiaiden tai vanhempien ikäluokkien valtakunnallisissa sarjoissa. 

13-19 -vuotiaat Fun-pelipassi

Oikeuttaa vuosien 2002-2008 välillä syntyneen pelaajan pelaamaan nuorten alueellisissa Fun-sarjoissa ja aikuisten kuntosarjoissa. Oikeuttaa myös osallistumaan nuorten SM-karsintaan.

10-12 -vuotiaat

Oikeuttaa vuosien 2009-2011 välillä syntyneen pelaajan pelaamaan.

6-9 -vuotiaat

Oikeuttaa vuonna 2012 ja myöhemmin syntyneen pelaajan pelaamaan.

Koripallokoulut

Oikeuttaa vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneen pelaajan osallistumaan liiton, alueiden ja jäsenseurojen koripallokouluihin sekä liiton ja alueiden järjestämään koripallokoululaisille järjestettävään kilpailutoimintaan ja turnauksiin. Oikeuttaa osallistumaan myös Korisrieha-tapahtumiin. Vakuutusehdoista poiketen vakuutus ei ole voimassa muissa urheilulajeissa.

Seniorit

Oikeuttaa vuonna 1991 ja aikaisemmin syntyneen pelaajan pelaamaan ja valmentamaan liiton ja alueiden järjestämissä seniorisarjoissa.

Kuntosarjat

Oikeuttaa vuonna 2001 ja aikaisemmin syntyneen pelaajan pelaamaan alueiden järjestämissä kuntosarjoissa.

Tekninen lisenssi (valmentajat ja erotuomarit)

Oikeuttaa toimimaan valmentajana ja erotuomarina.

Pyörätuolikoripallo

Oikeuttaa pelaamaan liiton järjestämissä pyörätuolikoripallosarjoissa.

Special Olympics

Oikeuttaa pelaamiseen liiton ja alueen järjestämissä Special Olympics -säännöillä pelatuissa otteluissa.

3x3-lisenssi

Oikeuttaa pelaamaan liiton ja alueen järjestämissä 3x3-sarjoissa. 

Alumnilisenssi

Ei oikeuta pelaamaan, toimimaan valmentajana tai erotuomarina, yli 18-vuotiaille. Lisenssin hinnasta puolet kohdistetaan Alumnitoimintaan ja puolet vaihtoehtoiseen kohteeseen. Lunastaessa alumnilisenssin sitoutuu siihen, että Koripallomuseo saa lähettää infoa Alumnitoiminnasta. Lisenssi sisältää 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvän Alumnilehden sekä säännöllisiä Alumnitapaamisia. 

Rinnakkaisedustusoikeus

Oikeuttaa pelaamaan rinnakkaisjoukkueessa, kun peruslisenssi on maksettu. Rinnakkaisedustusoikeuteen ei voi liittää vakuutusta. Nuorten rinnakkaisedustusoikeudet ovat myynnissä 31.12. asti, seniorisrajoihin rinnakkaisedustusoikeuksia voi lunastaa kauden loppuun asti. 

Try Out -vakuutus 

Ei sisällä lisenssiä tai pelioikeutta. Vakuutuksen voi ostaa 1.1.1900-31.12.2019 syntynyt henkilö ja se on voimassa maksupäivästä seitsemän (7) vuorokauden ajan. Try outin jatkuessa vakuutuksen voi uusia aina uudeksi 7vrk ajaksi.

Palautusehdot

Lisenssin oston jälkeen asiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa periä takaisin käyttämätön lisenssi. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan käyttämätön lisenssi voidaan palauttaa yli 14 vuorokautta oston jälkeen. Kunkin lisenssiin liittyvän palautusmaksun käsittelymaksu on 16 €. 
 

Suomen Koripalloliiton tietosuojaseloste >>

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Lisenssin ostoon >>