Lahjoita vähävaraisille

Vähävaraiset perheet tarvitsevat nyt tukea – tule mukaan talkoisiin ja pidetään pallo yhdessä pyörimässä

Näin lahjoitat

Lahjoituskampanjaan voivat tehdä lahjoituksia yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Rahalahjoitus osoitetaan lyhentämättömänä We deliver -rahastoon ja vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Lahjoitus tapahtuu normaalilla tilisiirrolla.

Lahjoituksen tilinumero:
FI52 5396 0220 1901 60 (Koripallosäätiö) 
Kirjoita viestikenttään: "We deliver"

Rahankeräyslupa: RA/2021/749


Tulevan syksyn hakukierroksen tavoitteena on jakaa 100 000 euroa vähävaraisille perheille.

Koronakurimus iski nuorten ja lasten liikuntaan kovalla kädellä ja tuki on nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Viime vuonna salit olivat tyhjillään - pallon pomputuksen äänet vaimenivat. Urheilun ja liikunnan tuomat onnistumiset, ilon hetket olivat poissa. Pukukopissa ei vaihdettu kenkiä eikä kuulumisia kavereiden kanssa.

Toivomme, että maailma palaa syksyllä siihen pisteeseen, että pallon äänet ja ilon hetket kaikuvat saleissa.

Tavoitteena on jakaa syksyn hakukierroksella 100 000 euroa, että nuoret ja lapset pysyvät rakkaassa korisharrastuksessaan. Suomen Koripalloliitto osallistuu talkoisiin 50 000 euron tukipotilla.

Nyt sinulla on paikka olla autttamassa vähävaraisten perheiden lapset takaisin koripalloharrastuksen pariin.

Annetaan yhdessä pallon pyöriä jatkossakin?

Suomen Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto on tukenut vähävaraisia perheitä kuuden hakukierroksen verran. We deliver -rahasto perustettiin joulukuussa 2018. Rahasto on vastaanottanut 1141 hakemusta ja rahaa on jaettu 85 759 euroa.