Seurakohtainen tulospalvelu

Seurakohtainen tulospalvelu on Koripalloliiton palvelu ainoastaan liiton jäsenseuroille. Palvelun voi ottaa käyttöön kopioimalla tämän sivun lopussa olevalla työkalulla tehtävän html-koodin seuran nettisivuille. Muilta kuin Koripalloliiton jäsenseuroilta palvelun käyttöönotto on kielletty.

Seurakohtaisessa tulospalvelussa on kaksi välilehteä seuraavin tietosisällöin:

  • Ohjelma ja tulokset – Oletusnäkymä, jossa listattuna kaikki seuran ottelut kuluvalla viikolla. Ottelulistauksen yläpuolella on mahdollisuus rajata näytettäviä tietoja koti- ja vierasotteluiden, pelipaikan, sukupuolen, sarjan ja joukkueen mukaan. Ottelulistauksen alapuolella on viikon tai kuukauden vaihtamista varten navigointipainikkeet.
  • Joukkueet – Tiedot joukkuekohtaisesti. Yhden joukkueen sivu sarjatilanne, uusimmat tulokset ja seuraavat ottelut sekä kokoonpanotiedot, mikäli joukkue osallistuu valtakunnalliseen sarjaan.

Esimerkin upotetusta tulospalvelusta voi katsoa sivun alalaidasta.

Käyttöehdot

Ottaessaan seurakohtaisen tulospalvelun käyttöön, seura hyväksyy seuraavat käyttöehdot:

  • Seurakohtainen tulospalvelu on tarkoitettu ainoastaan Koripalloliiton aktiivisten jäsenseurojen käyttöön. Tulospalvelu-koodia ei saa luovuttaa ulkopuolisille tahoille. Mikäli seura eroaa Koripalloliiton jäsenyydestä, on se velvollinen poistamaan tulospalvelu-koodin sivuiltaan.
  • Palvelusta on kulloinkin saatavilla yksi versio, ”sellaisena kuin se on tarjolla” -periaatteella. Koripalloliitto pidättää oikeuden muokata palvelua, sen ulkoasua ja tietosisältöä.
  • Koripalloliitto pidättää oikeuden esittää mainoksen tulospalvelu-moduulin alareunassa kattaakseen palvelun pyörittämisestä aiheutuvat kustannukset. Näin tehdessään liitto sitoutuu tarjoamaan palvelusta mainoksettoman version, korvausta vastaan. Liitto sitoutuu informoimaan seuroja em. palvelumuutoksesta, mikäli sellainen tulee ajankohtaiseksi.

Luo koodi

Esimerkki seurakohtaisesta tulospalvelusta