Aatu Kivimäellä vahva debyytti Bundesliigassa

2.10.2023 10:22 Aatu Kivimäki esiintyi vahvasti ensiesiintymisessään Saksan Bundesliigassa ja Anton Mirolybov ja Samuli Nieminen pääsivät heti nostelemaan pokaalia Itävallassa.

Aatu Kivimäki sai hyvän alun kaudelleen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kivimäki aloitti kauden vahvasti heittämällä 15 pistettä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla sekä kolmella syötöllä, mutta se ei riittänyt siivittämään Tigers Tübingeniä voittoon kauden avauksessa. Daniel Janssonin luotsaama tiikerilauma joutui lopulta taipumaan Janssonin entiselle seuralle Ulmille 84-99 (48-52).
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg kävi tiukkaa taistelua voitosta Rostock Seawolvesin kanssa ja ottelun ratkaisu venyi aina toiseen jatkoaikaan saakka. Lopulta Seawolves kynsi väkisin voiton itselleen lukemin 122-113 (47-45, 93-93, 101-101).
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervola sai vastuuta 35,5 minuuttia, mutta Ehingen Urpsring taipui Dragons Rhöndorfille kirvelevästi 85-88 (41-44). Mervola operoi monipuolisesti 10 pisteen, neljän levypallon, seitsemän syötön ja yhden riiston tilastot.
Ottelutilastot

Anton Mirolybov sai jälleen yhden pokaalin palkintokaappiinsa heti kauden alkajaisiksi, kun Swans Gmunden voitti Itävallan Super Cupissa BC Viennan 82-77 (46-44). Super Cupin voitto oli hallitsevalle mestarille toinen peräkkäinen. Tällä kaudella Mirolybovin apuvalmentajana toimii Samuli Nieminen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskassa Paris Basketball jatkaa vahvasti kirjauttaen neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Limoges kaatui vieraskentällä 83-65 (44-28). Mikael Jantunen rouhi tilastoikseen kolme pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Tuomas Iisalon miehistö on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Teneriffan tappiollinen alkukausi sai jatkoa ACB-liigassa, kun se taipui Murcian vieraana 68-80 (37-29). Sasu Salin sai tilastoihinsa kaksi riistoa. Teneriffa on nyt hävinnyt kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Henri Kantosen ja Daniel Dolencin Mazeikiu taipui Wolvesin vieraana 74-84 (34-45). Aloitusviikossa ollut Dolenc kasasi ottelussa neljä pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön. Kantonen toi penkiltä voimaa neljän pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön muodossa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi debytoi Virtus Bolognan apuvalmentajana, kun joukkue jatkoi voittoisasti Italian liigassa kaatamalla Scafatin vieraskentällä 81-75 (48-36).
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihonen oli Radomin parhaimmistoa 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla, mutta Slask Wroclaw II oli kotonaan vahvempi numeroin 104-66 (53-34). Ottelussa 31,5 minuuttia urakoinut Laihonen koristeli tilastojaan myös kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Tanskan liigassa Ilmari Toikkasen edustama Svenborg Rabbits jatkaa neljän kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä voitettuaan vieraskentällä Holbäk-Stenhusin 87-66 (37-36). Toikkanen heitti ottelussa kaksi pistettä ja kahmi viisi levypalloa.
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

Näytä lisää vastaavia