Avausjakso siivitti ToPo:n välieriin

1.4.2022 20:28 Naisten Korisliigan välieräjoukkueet ovat selvillä, kun viimeisenä joukkueena välieriin tiensä selvitti ToPo. Eilen mitalipeleihin tiensä selvittivät PeKa, Kouvottaret ja HBA.

Taru Tuukkanen johdatti ToPo:n välieriin. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Topo aloitti ottelun vahvemmin ja karkasi johtoon hyvän kaukoheittopelinsä ansiosta. EBT kuitenkin sai peliinsä eloa ja nousi iskuetäisyydelle ennen puoliaikaa. Tauolla tilanne oli ToPon hyväksi 46-41.

- Tulimme paremmin tähän peliin. Pallon paine puolustuksessa on ollut parempaa ja saimme sitä kautta riistoja, Venla Määttänen totesi Ruudulle puoliajalla.

Kolmannella jaksolla peli säilyi jännittävänä eikä kumpikaan joukkue päässyt juhlimaan hyökkäyspäässä. Vierasjoukkue pääsi kuitenkin päätösjaksolle kahdeksan pisteen etumatkalta.

ToPo piti johtonsa ottelun loppuun asti. Voitto kirjattiin sille 78-68 ja ottelusarja 2-0.

- Arvasimme ettei pelistä tulisi tänään yhtä helppoa kuin ensimmäisestä pelistä. Pääsimme tänään hyvin korin alle. Teimme sieltä tarvittavat pisteet ja hallitsimme levypalloja. Seuraavaksi vastassa Kouvottaret ja heitä vastaan palloskriini pelaaminen on isossa roolissa, ToPo:n päävalmentaja Niko Kuusi sanoi Ruudulle.

Taru Tuukkaselle merkittiin 27 pistettä ja 15 levypalloa. Gabriela Bronson pussitti 18 pistettä ja keräsi 11 levypalloa. EBT:n Taylor Jones ylsi niinikää tupla-tuplaan 21 pisteellä ja 13 levypallolla.

- Muutimme puolustustaktiikkaamme tähän sarjaan ja pystyttiin tänään toteuttamaan sitä paremmin kuin ensimmäisessä pelissä. Tuukkanen oli kuitenkin lopulta tänään liian kova, EBT:n päävalmentaja Niko Hellman kertasi sarjaa Ruudun haastattelussa.

Välierät käynnistyvät tiistaina 5.4.

Ottelutilasto

Välieräparit:

Peli-Karhut – HBA-Märsky

Kouvottaret – ToPo

 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia