Honka isännöi TV-peliä Namika Lahtea vastaan

23.1.2006 Maanantai-illan TV-ottelussa on kovat panokset, sillä Korisliigan toisena majaileva Namika Lahti matkustaa Tapiolan Urheiluhalliin liigan kolmantena olevan Hongan vieraaksi. Sarjapisteistä tullaan taistelemaan tasaisesti, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa ja voitot ovat tasan.

Alkukauden kohtaamisessa Namika Lahti haki pisteet Espoosta luvuin 108–94, mutta Lahdessa Honka aiheutti Namikalle kauden ensimmäisen kotitappion pisteen voitolla luvuin 89–90. Lahtelaiset ovat vain kaksi pistettä Honkaa edellä.

Kolme hienoa kautta Lahdessa pelannut tällä kaudella Honkaan siirtynyt Monte Cummings myöntää, että peliin on vaikea keskittyä.

- Lahdella on sydämessäni aina varattu erikoispaikka. Rakastan Lahtea, ystäviäni siellä, Namikan pelaajia ja seuraväkeä, sekä faneja. Minun on mahdotonta pitää tätä peliä vain yhtenä muiden joukossa, Cummings kertoi Etelä-Suomen Sanomissa.

Monte Cummings on tehnyt tarkkaa työtä Hongan paidassa ja on tällä hetkellä Korisliigan tarkin kahden pisteen heittäjä. Heitot ovat uponneet 63,5 prosentin tarkkuudella. Namika Lahti tulee usuttamaan virolaispelaaja Jesper Parven pysäyttämään Cummingsin. Cummings tietää, että odotettavissa on kova yhteenotto.

- Jesper on loistava pelaaja. Hän tuntee minut perin pohjin, mutta niin tiedän minäkin Jesperin hyvät ja huonot puolet, toteaa Cummings.

Toinen taistelupari tullaan näkemään pelintekijä osastolla, kun nuori Ilkka Vuori haastaan kokeneen Tim Kisnerin. IS-tähtikisaa johtava Kisner on heiluttanut korisukkaa 21,9 pisteen keskiarvolla.

Namika Lahden ykköstykkinä nähdään Michael Kuebler, jonka pysäyttäjäksi Cummings itsensä lukee. Viimeksi Tapiolan Urheiluhallissa Kuebler heitti 33 pistettä. Ennakkotietojen mukaan Namika Lahden kapellimestari Teemu Laine palaa jo kentille pohjevamman aiheuttaman tauon jälkeen. Hongasta Namika Lahteen siirtynyt Aki Ulander on vielä loukkaantuneiden listalla polvivamman takia.

Espoolaisista sivussa ovat polveaan kuntouttava Markus Hemdalh sekä nilkan tähystyksestä itseään paranteleva Olli Nikitin.

Live –vedonlyönti mukana TV-pelissä

Veikkaus on mukana Korisliigan TV-peleissä. Pelaa Live-vedonlyöntiä jo tänään ottelussa Honka – Namika Lahti, sillä tapahtumanaikainen vedonlyönti on mielenkiintoinen tapa seurata ottelua. Muista, että Live-vetoa voi pelata myös urheilutapahtuman katsomossa.

Live-vedon ideana on veikata sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu eli esimerkiksi sitä, kumpi joukkue tekee ottelun avauskorin, kumpi johtaa ensimmäisen jakson jälkeen jne. Kohteet aukeavat pelin edetessä ja ne sisältävät tulosvaihtoehtoja, joille on määritelty kiinteät kertoimet.

Live-vetoa voi pelata joko internetin välityksellä tai puhelimitse wapilla. Pelaamista varten pelaajalla tulee olla OnNet-pelitili, josta raha siirretään erilliseen pelikukkaroon. Pelivuorokauden aikana pelikukkaroon voi siirtää enintään 100 euroa ja Live-vedon suurimmaksi yksittäiseksi panokseksi on määritelty 20 euroa.

Honka - Namika Lahti on myös Veikkauksen Pitkävedon kohteena sekä Päivän Parina. Ottelu käynnistyy Urheilukanavalla ennakkotunnelmilla klo 18:00 alkaen.Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/
 
12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

Näytä lisää vastaavia