Olli Nikitin

188 cm / 88 kg
Syntynyt 1981


Uutisia henkilöstä Olli Nikitin

8.8.2017 15:00 Pääjuttu

Tuukka Kotti 200. miesten maaottelunsa kynnyksellä

Susijengin pitkäaikainen runkopelaaja ja pelattujen miesten maaotteluiden listan kärkeen viime kesänä noussut Forssan Koripoikien kasvatti Tuukka Kotti, 36, on yhden ottelun päässä uransa 200. A-maaottelusta. Kotti rikkonee haamurajan jo keskiviikkoiltana, kun Susijengi mittelee Italiaa vastaan Sardinian Cagliarissa.

4.5.2017 Pääjuttu

Nikkarinen sivusi pronssiottelussa pudotuspelien syöttöennätystä

Helsinki Seagullsin Antto Nikkarinen jakoi keskiviikkona Korisliigan pronssiottelussa Kauhajoen Karhua vastaan 16 koriin johtanutta syöttöä ja sivusi lukemalla pudotuspelien ennätystä.

Honka Akatemian divarijoukkue kasassa

Tapiolan Hongan miesten I divisioonajoukkue kaudelle 2011/12 on kasassa. Joukkue on solminut ensi kauden kattavat pelaajasopimukset Tero Laitisen ja Niko Höglundin kanssa.

Honka Akatemian I divisioonajoukkue kasassa

Miesten I divisioonassa pelaava Tapiolan Hongan edustusjoukkue Honka Akatemia on saanut joukkueen kasaan kaudeksi 2010/11. Joukkue koostuu totuttuun tapaan A-juniori-ikäisistä pelaajista, juuri juniori-iän ylittäneistä pelaajista ja muutamasta kokeneemmasta pelurista.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

5.10.2007 Korisliiga

Maajoukkuemiesten tähdittämät Honka ja LrNMKY suosikit

Lauantaina se sitten alkaa. Vilkas siirtokesä on takana, Suomen maajoukkue nousi 50 pisteen murskavoitoillaan Romaniasta EM-karsintojen A-divisioonaan ja lauantaina polkaistaan käyntiin pelikausi Korisliigassa, joka on takonut uuden katsojaennätyksen neljänä edelliskautena. Pääsarjan 68. kauden ennakkosuosikit ovat maajoukkuemiesten tähdittämät Espoon Honka ja Lappeenrannan NMKY.

13.4.2007 Pääjuttu

Korisliigan välierät katkolla Katajalle ja Hongalle

Joensuun Katajan ja Espoon Hongan muodostama runkosarjan kärkikaksikko otti vahvat kiinnitykset Korisliigan finaalipaikkoihin. Kataja nujersi kolmannessa välierässä kotonaan Namika Lahden 89-71 (42-29) ja Honka puolestaan KTP Basketin murskaavasti 97-59 (53-28). Sekä Kataja että Honka johtavat ottelusarjoja 2-1 loppuottelupaikkojen ollessa katkolla niille seuraavissa otteluissa.

27.2.2007 Korisliiga

Olli Nikitin ohitti 500 syötön rajapyykin

Espoon Hongan 26-vuotias takamies Olli Nikitin antoi Korisliigan TV-pelissä Porvoossa maanantaina kaksi koriin johtanutta syöttöä. Samalla hän nosti kaikkien aikojen syöttömääränsä pääsarjassa lukemaan 501. Nikitin on kautta aikojen 28:s pelaaja, joka on ylittänyt 500 syötön rajan.

Matinen ja Williams vahvistavat Honkaa

Saksassa neljä kautta ammattilaisena pelannut maajoukkuekoripalloilija Jukka Matinen palaa Suomeen ja Espoon Honkaan. Matisen tuoreen sopimuksen lisäksi Honka julkisti maanantaina Matthew Williamsin siirron Lappeenrannasta sekä Monte Cummingsin jatkosopimuksen.

20.4.2006 Pääjuttu

Honka päätti kautensa pronssijuhliin

Kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta vuosina 2001-2003 voittanut Espoon Honka palasi mitalikantaan koripallon pääsarjassa. Honka päätti pitkän kautensa kotiyleisön edessä SM-pronssijuhliin kaatamalla Namika Lahden toisessa osaottelussa numeroin 100-80 (46-43).

13.4.2006 Pääjuttu

Kataja ja LrNMKY voiton päässä finaalista

Hallitseva Suomen mestari Lappeenrannan NMKY ja Joensuun Kataja ovat enää voiton päässä korisliigan tämän kevään finaaleista.

23.1.2006 Pääjuttu

Honka isännöi TV-peliä Namika Lahtea vastaan

Maanantai-illan TV-ottelussa on kovat panokset, sillä Korisliigan toisena majaileva Namika Lahti matkustaa Tapiolan Urheiluhalliin liigan kolmantena olevan Hongan vieraaksi. Sarjapisteistä tullaan taistelemaan tasaisesti, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa ja voitot ovat tasan.

23.9.2005 Pääjuttu

Honka kaatoi Severstalin

Suomen mestaruuden tavoitteekseen asettanut Espoon Honka valmistautuu pitkälti kansainvälisissä merkeissä lokakuussa alkavaan Korisliigakauteen.

12.9.2005 Pääjuttu

Hongalle hieno voitto Primorkasta

Espoon Honka päätti Serbia ja Montenegrossa pelatun kansainvälisen koripalloturnauksen hienoon 92–88 (45–42) voittoon Primorka Barista. Hongan voitto tiesi samalla sitä, että se sijoittui kuuden joukkueen tasokkaassa CKB cupissa viidenneksi.

Rannikon Euroliigajoukkue Ljubljana Opel Cup-turnaukseen

Suomalaista koripallosyksyä värittää Espoon LänsiAuto Areenalla 1.-2.10. pelattava Opel Cup-turnaus, jossa esiintyvät Teemu Rannikon edustama Union Olimpija Ljubljana, Jukka Matisen saksalaisseura Opel Skyliners sekä paikallisvastustajat turnausisäntä Espoon Honka ja liigaan noussut Torpan Pojat Helsingistä.

2.8.2005 Pääjuttu

Monte Cummings Honkaan

Namika Lahtea reilut kaksi kautta edustanut amerikkalaiskoripalloilija Monte Cummings siirtyy Espoon Hongan riveihin. Florida Staten yliopistosta valmistunut Cummings pelasi isossa roolissa Lahdessa, jossa hän oli joka kaudella joukkueensa paras pistemies.

26.5.2005 Pääjuttu

Maajoukkuemies Muurinen jatkaa Espoon Hongassa

Maajoukkuekoripalloilija Kimmo Muurinen, 24, jatkaa uraansa Espoon Hongassa. Honka ja Muurinen ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

30.3.2005 Pääjuttu

Kaikki Sparliigan puolivälierät katkolle

Koripallon Sparliigan kaikki neljä puolivälierää ovat katkolla perjantain kolmannella ottelukierroksella. Tähän tilanteeseen päädyttiin keskiviikkona pelatuissa toisissa kohtaamisissa, kun Lappeenrannan NMKY, Vantaan Pussihukat, Porvoon Tarmo ja Joensuun Kataja siirtyivät voitoilla ottelusarjoissaan 2-0-johtoon. LrNMKY:llä ja PuHulla on perjantaina välieräpaikka tarjolla kotipeleissään, Tarmolla ja Katajalla vieraissa.

Näytä lisää vastaavia