Hopkins ja Maxhuni vauhdissa NCAA:ssa

16.11.2017 Miesten NCAA:ssa suurin osa suomalaisjoukkueista pelasi kuluneen viikon aikana jo toisia tai kolmansia pelejään. Shawn Hopkins oli vauhdissa sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä Troylle, kun taas Edon Maxhuni säkitti 12 pistettä vaihtopenkiltä Long Beach Statelle.

Shawn Hopkins esitteli monipuolisuuttaan NCAA-kentillä. Kuva: Ville Vuorinen.


Shawn Hopkins oli vauhdissa sunnuntaina, kun Troy irtosi toisella puoliajalla 57-81 (21-31) -voittoon Arkansas-Pine Bluffista. Kolmatta kauttaan NCAA:ssa pelaava Hopkins esitteli monipuolisuuttaan 10 pisteen, viiden levypallon, neljän syötön ja yhden riiston arvoisesti.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Maanantaina Troy taas joutui tyytymään tappioon, kun Havaijin yliopisto oli parempi loppulukemin 67-72 (28-36). Hopkins jäi pisteittä yhdeksässä peliminuutissa hakien yhden levypallon.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Edon Maxhuni käytti jälleen minuuttinsa tehokkaasti, kun Long Beach State selätti San Francisco Staten 70-95 (33-43). Maxhuni heitti 12 pistettä, haki kolme levypalloa ja jakoi kolme syöttöä 18 minuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Oskar Michelsen ja Davidson ilottelivat hurjan pistemäärän, kun Davidson veti pidemmän korren UNCW:stä loppunumeroin 81-108 (32-50). Michelsen upotti yhden kolmosen ja syötti kerran Davidsonin toisessa voitossa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Samuli Niemisen Stephen F. Austin voitti keskiviikkoyönä St. Edward'sin 66-89 (34-42). Nieminen sai rutkasti peliaikaa säkittäen 7 pistettä, repien 5 levypalloa ja torjuen kahdesti 20 peliminuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Lassi Nikkarinen sai ensimmäiset NCAA-minuuttinsa keskiviikkona, kun Montana State tyylitteli vahvan toisen puoliajan turvin 81-109 (41-51) -voiton Montana Westernistä. Nikkarinen antoi yhden syötön neljässä peliminuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Myös Lasse Gummerus teki debyyttinsä yliopistoparketeilla, kun Marist hävisi UMass Lowellille 73-76 (43-48). Gummerus pelasi kuusi minuuttia upottaen yhden kolmosen kolmesta yrityksestä.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Hannes Pöllä avasi NCAA-kautensa sunnuntaina, kun Pöllän edustama Oklahoma päihitti Omahan 89-108 (38-52). Pöllä rynni kaksi pistettä viidessä pelaamassaan minuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Keskiviikkona Oklahoma petrasi vielä ennestään pieksemällä Ball Staten selkein loppulukemin 69-108 (31-60). Pöllä käytti neljä minuuttiansa äärimmäisen tehokkaasti tehtaillen 6 pistettä ja 5 levypalloa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Maanantaina Remu Raitasen San Francisco voitti Saint Francisin 63-75 (30-34). Raitanen jäi pisteittä 11 minuutissa, mutta kahmi yhden levypallon ja jakoi yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Joonas Tahvanaisen Utah Valley nappasi ensimmäisen voittonsa, kun Utah Valley voitti Idaho Staten vieraissa 84-71 (36-30). Tahvanaiselle irtosi seitsemän minuuttia, joiden aikana hän noukki kolme levypalloa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Fiifi Aidoo ja Grand Canyon jatkavat voittamattomina, kun Grand Canyon karkasi ensimmäisellä puoliajalla Robert Morrisilta kohti 61-75 (28-48) -voittoa. Aidoo viiletti parketilla 11 minuuttia pussittaen neljä pistettä.

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

Näytä lisää vastaavia